Ο έξυπνος βιντεοπροβολέας BenQ i500 Smart Review

01 από 04

Εισαγωγή στο BenQ i500

Έγχρωμος προβολέας βίντεο BenQ i500 - Προβολές μπροστά και πίσω. Εικόνες που παρέχονται από την BenQ

Η ροή στο Διαδίκτυο έχει γίνει βασικό στοιχείο της οικιακής ψυχαγωγίας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής από μια ποικιλία συσκευών, όπως αυτόνομες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων δικτύου και streamers πολυμέσων , καθώς και πολλούς αναπαραγωγούς Blu-ray Disc, δέκτες οικιακού κινηματογράφου και, φυσικά, μέσω έξυπνων τηλεοράσεων . Επιπλέον, το 2015, η LG βγήκε με μια σειρά έξυπνων βιντεοπροβολέων , και το 2016, η BenQ προσχώρησε με τη δική της είσοδο, το i500.

Βασικά χαρακτηριστικά του BenQ i500

Πρώτα από όλα, το i500 είναι κομψό, αθλητικό με ένα μοναδικό σχεδιασμό ωοειδούς καμπίνας, το οποίο είναι πολύ συμπαγές, με διαστάσεις μόλις 8,5 (W) x 3,7 (H) x 8 (D) ίντσες. Το i500 είναι επίσης ελαφρύ, ζυγίζει περίπου 3 λίβρες, καθιστώντας το φορητό και εύκολο να εγκατασταθεί στο σπίτι, ή να πάρετε στο δρόμο.

Το πακέτο i500 συνοδεύεται από τα συνηθισμένα στοιχεία, όπως το τηλεχειριστήριο, ο προσαρμογέας τροφοδοσίας / το καλώδιο τροφοδοσίας, ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης (ένα πιο ολοκληρωμένο εγχειρίδιο χρήσης μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα BenQ) και την τεκμηρίωση εγγύησης (3 έτη) ένα καλώδιο HDMI .

Ως βιντεοπροβολέας, το BenQ i500 ενσωματώνει τεχνολογίες φωτισμού DLP Pico chip και τεχνολογίας LED για την παραγωγή μιας εικόνας που είναι αρκετά φωτεινή ώστε να προβάλλεται σε μεγάλη επιφάνεια ή οθόνη. Επίσης, το πλεονέκτημα της τεχνολογίας LED πηγής φωτός σημαίνει ότι, αντίθετα με τους περισσότερους προβολείς, δεν απαιτείται περιοδική αντικατάσταση λαμπτήρων, καθώς οι λυχνίες LED έχουν διάρκεια ζωής 20.000 ωρών.

Το i500 μπορεί να παράγει έως και 500 ANSI lumens λευκού φωτός με 100,000: 1 λόγο αντίθεσης (Full On / Full Off) .

Το i500 έχει ανάλυση οθόνης 720p, αλλά θα δέχεται αναλύσεις εισόδου έως 1080p - όλες οι αναλύσεις κλιμακώνονται σε 720p για την οθόνη.

Το i500 ενσωματώνει επίσης φακό Short Throw. Αυτό σημαίνει ότι το i500 μπορεί να προβάλει μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση. Μπορεί να προβάλλει εικόνες από 20 έως 200 ίντσες ανάλογα με την απόσταση προβολέα από την οθόνη. Για παράδειγμα, το i500 μπορεί να προβάλει μια εικόνα 80 ιντσών από απόσταση περίπου 3 ποδιών.

Το i500 παρέχει χειροκίνητη εστίαση, αλλά δεν παρέχεται κανένας έλεγχος ζουμ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μετακινήσετε τον προβολέα πιο κοντά ή πιο μακριά από την οθόνη για να έχετε το επιθυμητό μέγεθος εικόνας. Για επιπλέον ρύθμιση προβολέα προς οθόνη, παρέχεται κατακόρυφη διόρθωση (+/- 40 μοίρες).

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους βιντεοπροβολείς που προορίζονται για γενική χρήση οικιακής ψυχαγωγίας, το i500 έχει εγγενή αναλογία οθόνης 16x10, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει πηγές αναλογίας 16: 9, 4: 3 ή 2:35.

Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις χρώματος / φωτεινότητας / αντίθεσης Οι λειτουργίες προβολής εικόνων περιλαμβάνουν τη λειτουργία Φωτεινή, Ζωντανή, Κινηματογράφος, Παιχνίδι και Χρήστη.

Συνδεσιμότητα

Για πρόσβαση σε φυσικές πηγές, το i500 παρέχει 1 είσοδο HDMI και 1 οθόνη VGA / PC .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν παρέχονται εισόδους βίντεο Component ή Composite Video .

Το i500 περιλαμβάνει επίσης 2 θύρες USB (1 ver 3.0, 1 είναι έκδοση 2.0) για τη σύνδεση μονάδων flash ή άλλων συμβατών συσκευών USB για την αναπαραγωγή συμβατών αρχείων φωτογραφιών, βίντεο, ήχου και εγγράφων. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο USB με παράθυρα για ευκολότερη καταχώριση κωδικών πρόσβασης, πλοήγηση μενού και περιήγησης στο Web.

Το i500 ενσωματώνει επίσης συνδεσιμότητα ήχου και χαρακτηριστικά, όπως ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ήχου (5 watts x 2), υποστηρίζεται να αγοράσει μια μίνι αναλογική είσοδο στερεοφωνικού εισόδου 3.5mm και είσοδο μίνι εισόδου μικροφώνου 3.5mm. Για την πρόσθετη ευελιξία του ήχου, υπάρχει επίσης 1 αναλογική έξοδος στερεοφωνικού ήχου (3,5mm) για σύνδεση με εξωτερικό ηχοσύστημα, εάν επιθυμείτε.

Έξυπνες λειτουργίες

Για να υποστηρίξει τις δυνατότητες ροής πολυμέσων, καθώς και πρόσβαση σε τοπικά αποθηκευμένο περιεχόμενο σε Η / Υ ή Media Servers, το i500 διαθέτει ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet και Wifi.

Όσον αφορά τη ροή δεδομένων, το i500 ενσωματώνει την πλατφόρμα Android OS, καθώς και τα KODI και Aptoide, τα οποία παρέχουν πρόσβαση σε πολλούς παρόχους ροής στο Διαδίκτυο, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Amazon, Crackle, Hulu, Netflix, TED, Time Teller Network, Vimeo, iHeart Ραδιόφωνο, TuneIn και πολλά άλλα ....

Για πρόσθετη ευελιξία ροής, το i500 είναι συμβατό με Miracast . Αυτό επιτρέπει άμεση ροή ή κοινή χρήση περιεχομένου από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones, tablet και επιλεγμένα φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές.

Το ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα διπλασιάζεται επίσης ως ηχείο Bluetook όταν ο προβολέας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (παρέχεται ένα ξεχωριστό κουμπί Bluetooth On). Με άλλα λόγια, αν δεν χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του βίντεο προβολέα, μπορείτε να μεταφέρετε μουσική απευθείας στο σύστημα ηχείων του i500 από συμβατά smartphones και tablet.

Επόμενο: Εγκατάσταση του BenQ i500

02 από 04

Εγκατάσταση του BenQ i500

Έξυπνος προβολέας BenQ i500 - Πλευρική όψη με ρύθμιση εστίασης και υποδοχή ισχύος. Εικόνα που παρέχεται από την BenQ

Για να ρυθμίσετε το BenQ i500, καθορίστε πρώτα την επιφάνεια στην οποία θα προβάλλετε (είτε τον τοίχο είτε την οθόνη), στη συνέχεια τοποθετήστε τον προβολέα σε τραπέζι ή ράφι ή τοποθετήστε σε ένα μεγάλο τρίποδο ικανό να υποστηρίξει βάρος 3 κιλών ή και περισσότερο .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν προβάλλετε σε τοίχο, το i500 διαθέτει λειτουργία αντιστάθμισης χρωμάτων τοίχου που βοηθά στην επίτευξη της σωστής ισορροπίας χρωμάτων.

Μόλις προσδιορίσετε πού θέλετε να τοποθετήσετε τον προβολέα, συνδέστε την πηγή σας (όπως DVD, Blu-ray Disc player, PC κλπ.) Με τις καθορισμένες εισόδους που παρέχονται στην πλαϊνή ή την πίσω πλευρά του τον προβολέα.

Επίσης, για σύνδεση στο οικιακό σας δίκτυο, έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης και καλωδίου Ethernet / LAN στον προβολέα ή, αν θέλετε, μπορείτε να εγκαταλείψετε τη σύνδεση Ethernet / LAN και να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη σύνδεση Wifi της συσκευής προβολής.

Αφού συνδέσετε τις πηγές σας, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας του BenQ i500 και ενεργοποιήστε το τροφοδοτικό χρησιμοποιώντας το κουμπί στην κορυφή του προβολέα ή στο τηλεχειριστήριο. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί το λογότυπο BenQ i500 που προβάλλεται στην οθόνη σας, οπότε και ορίσετε να πάτε.

Για να προσαρμόσετε το μέγεθος της εικόνας και να εστιάσετε στην οθόνη σας, ενεργοποιήστε μια από τις πηγές σας ή χρησιμοποιήστε είτε το αρχικό μενού είτε το ενσωματωμένο μοτίβο δοκιμής που παρέχεται μέσω του μενού ρυθμίσεων του προβολέα.

Με την εικόνα στην οθόνη, ανυψώστε ή χαμηλώστε το μπροστινό μέρος του προβολέα χρησιμοποιώντας το ρυθμιζόμενο μπροστινό πόδι (ή, αν βρίσκεται σε τρίποδο, ανυψώστε και κατεβάστε το τρίποδο στη συνέχεια ή ρυθμίστε τη γωνία τριπόδου).

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη γωνία της εικόνας στην οθόνη προβολής ή στο λευκό τοίχο, χρησιμοποιώντας τη χειροκίνητη λειτουργία διόρθωσης Keystone .

Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τη διόρθωση Keystone, καθώς λειτουργεί με την αντιστάθμιση της γωνίας του προβολέα με τη γεωμετρία της οθόνης και μερικές φορές οι άκρες της εικόνας δεν είναι ευθείες, προκαλώντας κάποια παραμόρφωση σχήματος εικόνας. Η λειτουργία διόρθωσης Keystone BenQ i500 λειτουργεί μόνο στο κατακόρυφο επίπεδο.

Μόλις το πλαίσιο εικόνας είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ένα ομοιόμορφο ορθογώνιο, μετακινήστε τον προβολέα πιο κοντά ή πιο μακριά από την οθόνη για να πάρετε σωστά την εικόνα για να γεμίσετε την επιφάνεια. Παρακολουθήσατε χρησιμοποιώντας το χειροκίνητο έλεγχο εστίασης (που βρίσκεται στην πλευρά του προβολέα όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) για να οξύνετε την εικόνα σας.

Δύο επιπλέον σημειώσεις ρύθμισης: Το BenQ i500 θα αναζητήσει την είσοδο της πηγής που είναι ενεργή. Επίσης, τα μόνα διαθέσιμα χειριστήρια στο βιντεοπροβολέα είναι η τροφοδοσία (για τον προβολέα και το χαρακτηριστικό Bluetooth) και η ρύθμιση χειροκίνητης εστίασης. Όλες οι άλλες λειτουργίες του προβολέα μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο μέσω του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται - γι 'αυτό μην το χάσετε!

Τέλος, μην ξεχάσετε να ενσωματώσετε το i500 στο οικιακό σας δίκτυο, ώστε να έχετε πρόσβαση στις έξυπνες λειτουργίες. Αν χρησιμοποιείτε καλώδιο Ethernet, απλά συνδέστε το και ρυθμίστε να μεταβείτε. Αν χρησιμοποιείτε την επιλογή Wifi, ο προβολέας θα εμφανίσει τα διαθέσιμα δίκτυα - επιλέξτε το επιθυμητό δίκτυο και πληκτρολογήστε τον κωδικό του δικτύου και ο προβολέας θα συνδεθεί.

Next Up: Χρήση και απόδοση

03 του 04

Το BenQ i500 - Χρήση και απόδοση

Έξυπνος βιντεοπροβολέας BenQ i500 - Μενού ροής. Εικόνα που παρέχεται από την BenQ

Απόδοση βίντεο

Μόλις ξεκινήσει η λειτουργία του, το BenQ i500 κάνει καλή δουλειά προβάλλοντας εικόνες hi-def σε μια παραδοσιακή σκηνική αίθουσα home theater, παρέχοντας σταθερό χρώμα και αντίθεση, αλλά διαπίστωσα ότι η λεπτομέρεια εμφανίστηκε λίγο μαλακή και τα μεμονωμένα εικονοστοιχεία μπορούν να γίνουν ορατά σε μεγάλα μεγέθη εικόνων σε συνδυασμούς με μικρές αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι πηγές Blu-ray Disc φαίνονταν καλύτερο και το BenQ i500 έκανε επίσης καλά με το DVD και το πιο συνεχόμενο περιεχόμενο (όπως το Netflix). Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην φαίνεται το περιεχόμενο του δίσκου Blu-ray ελαφρώς μαλακότερο από αυτό που θα βλέπατε σε έναν προβολέα με πλήρη ανάλυση οθόνης 1080p.

Σε χαρτί, η μέγιστη βαθμολογία εξόδου φωτός 500 lumen φαίνεται σαν μια χαμηλή προδιαγραφή για ένα βίντεο προβολέα αυτές τις μέρες, αλλά το BenQ i500 προβάλλει στην πραγματικότητα μια φωτεινότερη εικόνα από ό, τι θα περίμενε κανείς σε ένα δωμάτιο που μπορεί να έχει πολύ χαμηλό ατμοσφαιρικό φως.

Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τον προβολέα σε ένα δωμάτιο σε τέτοιες συνθήκες, η απόδοση του μαύρου επιπέδου και της αντίθεσης θυσιάζεται και, εάν υπάρχει υπερβολικό φως, η εικόνα θα φανεί ξεπλυμένη. Για καλύτερα αποτελέσματα, δείτε σε ένα σχεδόν σκοτεινό ή εντελώς σκοτεινό δωμάτιο.

Το BenQ i500 παρέχει αρκετές προκαθορισμένες λειτουργίες για διάφορες πηγές περιεχομένου (Bright, Vivid, Cinema, Game), καθώς και λειτουργία χρήστη που μπορεί επίσης να είναι προκαθορισμένη. Για προβολή στο Home Theater (Blu-ray, DVD) η λειτουργία Cinema παρέχει την καλύτερη επιλογή.

Από την άλλη πλευρά, διαπίστωσα ότι για την τηλεόραση και τα περιεχόμενα συνεχούς ροής, προτιμάται το Vivid ή το Game. Το BenQ i500 παρέχει επίσης ανεξάρτητα ρυθμιζόμενη λειτουργία χρήστη και μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις παραμέτρους ρύθμισης της εικόνας (φωτεινότητα, αντίθεση, κορεσμός χρώματος, απόχρωση κλπ.) Σε κάθε μία από τις προκαθορισμένες λειτουργίες, εάν θέλετε.

Ως μέρος της αναθεώρησης του BenQ i500, μου έστειλαν επίσης ένα ζεύγος επαναφορτιζόμενων γυαλιών 3D (απαιτεί προαιρετική αγορά). Διαπίστωσα ότι τα εφέ τρισδιάστατης στρωματοποίησης ήταν ακριβή και η φθορά και η κηλίδωση κίνησης ήταν πολύ ελάχιστη.

Ωστόσο, οι δύο παράγοντες που αντιδρούν σε μια καλή γενική εμπειρία προβολής 3D είναι η χαμηλότερη έξοδος φωτός και η μαλακότερη ανάλυση οθόνης 720p. Η πρότασή μου, για την καλύτερη εμπειρία 3D προβολής χρησιμοποιώντας το i500, είναι καλύτερα να το κάνετε σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο, αν είναι δυνατόν.

Εκτός από το πραγματικό παγκόσμιο περιεχόμενο, πραγματοποίησα επίσης μια σειρά δοκιμών που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο η BenQ i500 επεξεργάζεται και βαθμονομεί σήματα εισόδου τυπικής ευκρίνειας με βάση μια σειρά τυποποιημένων δοκιμών. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι το i500 βελτίωσε τη χαμηλότερη ανάλυση σε 720p καλά - με ελάχιστες ενδείξεις φτερούγας ή άκρη.

Επίσης, το i500 κάνει μια πολύ καλή δουλειά στο να χειρίζεται διάφορα cadence cadence, αλλά και μια εξαιρετική δουλειά της κλιμάκωσης του περιεχομένου πηγής 1080p κάτω από 720p. Ωστόσο, το i500 δεν κάνει καλή δουλειά για την καταστολή του θορύβου βίντεο, αν υπάρχει στο περιεχόμενο της πηγής.

Ηχητική απόδοση

Το BenQ i500 ενσωματώνει έναν στερεοφωνικό ενισχυτή 5 καναλιών ανά κανάλι και δύο ενσωματωμένα μεγάφωνα (ένα σε κάθε πλευρά του πίσω πίνακα). Η ποιότητα του ήχου δεν είναι ηχητική μπάρα ή ποιότητα οικιακού κινηματογράφου (χωρίς πραγματικό μπάσο και υποτονικά σκαμπανεβάσματα) - αλλά το μεσαίο επίπεδο είναι τόσο δυνατό όσο και αρκετά κατανοητό για χρήση σε ένα μικρό δωμάτιο.

Ωστόσο, σίγουρα συνιστούμε να στέλνετε τις πηγές ήχου σας σε δέκτη ή ενισχυτή οικιακού κινηματογράφου για την πλήρη εμπειρία ακρόασης surround ήχου. Έχετε την επιλογή να συνδέσετε τις επιλογές εξόδου ήχου είτε στον προβολέα είτε στις συσκευές πηγής σε δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου.

Μια πρόσθετη καινοτόμος επιλογή εξόδου ήχου που προσφέρει το BenQ i500 είναι η δυνατότητα του προβολέα να λειτουργεί ως αυτόνομο ηχείο Bluetooth όταν είναι απενεργοποιημένο (υπάρχει ξεχωριστό κουμπί ενεργοποίησης για λειτουργία μόνο με Bluetooth), το οποίο παρέχει επιπλέον ευελιξία στην ακρόαση του ήχου. Ήμουν σε θέση να στείλω ήχο στον προβολέα από ένα smartphone, αλλά θα πω ότι έχω ακούσει καλύτερη ποιότητα ήχου σε αποκλειστικά αυτόνομα ηχεία Bluetooth, συμπεριλαμβανομένου του Trevolo της BenQ.

Ωστόσο, αν ταξιδεύετε με τον βιντεοπροβολέα BneQ i500, είναι ωραίο να μην χρειάζεται να συσκευάζετε και ξεχωριστό ηχείο Bluetooth.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για Bluetooth, το i500 λειτουργεί μόνο ως δέκτης - δεν μεταδίδει ήχο σε εξωτερικά ακουστικά ή ηχεία με δυνατότητα Bluetooth.

Χρήση έξυπνων λειτουργιών και απόδοση

Εκτός από τις παραδοσιακές δυνατότητες προβολής βίντεο, το BenQ i500 ενσωματώνει επίσης έξυπνες λειτουργίες που παρέχουν πρόσβαση τόσο σε τοπικό όσο και σε διαδικτυακό περιεχόμενο.

Αρχικά, όταν ο προβολέας είναι συνδεδεμένος στο δρομολογητή Internet / δικτύου σας, μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου, βίντεο και φωτογραφιών από τοπικές πηγές μέσω του KODI, όπως υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και διακομιστές πολυμέσων.

Δεύτερον, το BenQ i500 είναι επίσης ένας από τους λίγους βιντεοπροβολείς που μπορούν να προσεγγίσουν το διαδίκτυο και να μεταδώσουν περιεχόμενο από υπηρεσίες όπως το Netflix, το YouTube, το Hulu, το Amazon και άλλα, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε μια εξωτερική ταινία ή stick. Η πρόσβαση γίνεται εύκολα με τα μενού της οθόνης και παρόλο που η επιλογή των εφαρμογών δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο μπορείτε να βρείτε σε ένα Roku Box, είναι πιο εκτεταμένη από αυτή που θα βρείτε σε πολλές έξυπνες τηλεοράσεις. Υπάρχει πρόσβαση σε άφθονες επιλογές τηλεόρασης, ταινιών, μουσικής, παιχνιδιών και πληροφοριών.

Εκτός από τη ροή περιεχομένου, ο προβολέας παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια ανταγωνιστική εμπειρία περιήγησης ιστού μέσω του Firefox for Android App. Βρήκα να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα περιήγησης του Firefox ενοχλητικό - ακόμα και χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο παραθύρων. Ευτυχώς, ο προβολέας διαθέτει δύο θύρες USB που επιτρέπουν τη σύνδεση τόσο ενός πληκτρολογίου όσο και ενός ποντικιού, κάτι που έκανε πιο εύκολη τη χρήση του προγράμματος περιήγησης στο Web - αλλά να θυμάστε ότι θα χρειαστείτε μια επίπεδη επιφάνεια για να μετακινήσετε το ποντίκι σας.

Για περισσότερη ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο, ο προβολέας είναι επίσης σε θέση να αποκτήσει ασύρματη πρόσβαση σε περιεχόμενο από συμβατά smartphones, tablet, φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές μέσω του Miracast. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες ρύθμισης, τελικά μπόρεσα να μοιραστώ ασύρματα περιεχόμενο από το smartphone μου με το i500.

Συνολικά, μου άρεσε πολύ η δυνατότητα streaming του δικτύου και του Internet στο i500. Η Netflix φαινόταν καλή και η περιήγηση στο διαδίκτυο με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι ήταν εύκολη, αλλά διαπίστωσα ότι η εύρεση εφαρμογών ήταν μερικές φορές δυσκίνητη καθώς ορισμένοι είναι προκαθορισμένοι, κάποιοι μπορούν να βρεθούν μόνο μέσω του KODI, άλλοι μόνο μέσω του Aptoide και άλλοι μέσω του App Store. Θα ήταν ωραίο αν υπήρχε μόνο μία κεντρική λίστα όλων των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες.

Από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιώντας το KODI, μπορέσαμε εύκολα να προσπελάσετε μουσική, φωτογραφίες και περιεχόμενο βίντεο στις συνδεδεμένες στο δίκτυο συσκευές μου.

Επόμενη: Η κατώτατη γραμμή

04 του 04

Η κατώτατη γραμμή

Έγχρωμος προβολέας βίντεο BenQ i500 - Τηλεχειριστήριο. Εικόνες που παρέχονται από την BenQ

Η κατώτατη γραμμή

Αφού χρησιμοποιήσατε το BenQ i500 για μια χρονική περίοδο και κάνοντας τις παρατηρήσεις σας να συζητηθούν στις προηγούμενες σελίδες, εδώ είναι οι τελευταίες σκέψεις και βαθμολογίες μου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μειονεκτήματα

Για όσους αναζητούν έναν ειδικό προβολέα οικιακού κινηματογράφου, το BenQ i500 μπορεί να μην είναι ο καλύτερος συνδυασμός, καθώς δεν διαθέτει προηγμένη οπτική, οπτική μετατόπιση φακού, ζουμ, βαριά κατασκευή και παρόλο που βρήκα την επεξεργασία βίντεο να είναι πολύ καλό - δεν είναι τέλειο.

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε ένας προβολέας να παρέχει αποδεκτή ποιότητα εικόνας (κάνει καλό μίζα ή δεύτερο προβολέα) και να απολαμβάνει ψυχαγωγική εμπειρία ψυχαγωγίας με πολλές επιλογές πρόσβασης στο περιεχόμενο (δεν χρειάζεται εξωτερική ταινία πολυμέσων), μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ηχείο Bluetooth. εύκολο να μετακινηθείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο και να ταξιδέψετε, το BenQ i500 σίγουρα αξίζει τον κόπο να το κάνετε.

Λαμβάνοντας όλα τα υπόψη, δίνω στον προβολέα BenQ i500 Smart Video μια βαθμολογία 4 από τα 5 αστέρια.

Προτεινόμενη τιμή: $ 749.00

Ελπίζω ότι η BenQ και άλλοι θα επιδιώξουν περαιτέρω την ιδέα "Smart" για πιθανή συμπερίληψη σε επιλογές μεσαίων και ανώτερων βιντεοπροβολέων. Η προβολή των βιντεοπροβολέων θα είναι πιο ισότιμη με πολλές από τις σημερινές τηλεοράσεις, όσον αφορά την παροχή περιεχομένου χωρίς να απαιτείται η σύνδεση με τόσες συσκευές εξωτερικής πηγής.

Πρόσθετα στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την αναθεώρηση

Οθόνες προβολής: οθόνη SMX Cine-Weave 100 ² και φορητή οθόνη Epson Accolade Duet ELPSC80.

Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray: OPPO BDP-103D

Έξυπνο τηλέφωνο για δοκιμή Bluetooth: HTC One M8 Harman Kardon Edition

Δέκτης Home Theater (όταν δεν χρησιμοποιείτε εσωτερικά ηχεία του προβολέα): Onkyo TX-NR555

Σύστημα ηχείων / υπογούφερ: Ηχεία Fluence XL5F , Klipsch C-2 ως κεντρικό κανάλι, διπολικά ηχεία Fluance XLBP ως αριστερά και δεξιά κανάλια surround και δύο μονάδες Onkyo SKH-410 για καμπύλες ύψους. Για το subwoofer χρησιμοποίησα ένα Klipsch Synergy Sub 10 .

Το περιεχόμενο που βασίζεται σε δίσκο χρησιμοποιείται σε αυτήν την αναθεώρηση

Δίσκοι Blu-ray (3D): Drive Angry, Godzilla (2014) , Hugo, Μετασχηματιστές: Ηλικία Εξαπάτησης , Αύξουσα του Δία , Περιπέτειες του TinTin, Εξέγερση Terminator , Χ-Άνδρες: Ημέρες του Μελλοντικού Μέρους .

Δίσκοι Blu-ray (2D): 10 Λωρίδα Cloverfield, Batman vs Superman: Αυγή της Δικαιοσύνης, Αμερικανός σκοπευτής , Βαρύτητα: Diamond Luxe Edition , Στην Καρδιά της Θάλασσας, Mad Max: Οδός Fury και Αδιάκοπη .

Πρότυπα DVD: Το σπήλαιο, Σπίτι των πετώντας μαχαίρια, John Wick, Kill Bill - Τόμος 1/2, Άρχοντας των Δαχτυλιδιών Τριλογία, Δάσκαλος και Διοικητής, Outlander, U571, και V Για Vendetta .

Αρχικό Ημερομηνία Δημοσίευσης: 09/18/2016 - Robert Silva

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.

Αποκάλυψη: Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνεται σε αυτό το άρθρο είναι ανεξάρτητος από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.