Το ενημερωτικό δελτίο έχει μικρή διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος

Το ενημερωτικό έντυπο έρχεται σε μεγάλα ρολά και τυπώνεται σε ένα web press

Το εφημερίδες είναι φθηνό χαρτί που γίνεται κυρίως από πολτό ξύλου. Είναι πιο αναγνωρίσιμο για τη χρήση του στις καθημερινές εφημερίδες, αν και χρησιμοποιούν και ορισμένα κόμικς και εμπορικά περιοδικά. Έχει μικρότερη διάρκεια ζωής από άλλα χαρτιά, αλλά είναι φθηνό να παράγεται χύμα και είναι το λιγότερο ακριβό χαρτί που μπορεί να αντέξει την κανονική διαδικασία εκτύπωσης.

Τίτλοι του περιοδικού

Χαρακτηριστικά του εφημερίδας

Σχεδιασμός για εφημερίδες

Το ενημερωτικό έντυπο σπάνια εκτυπώνεται σε πιεστήρια που τροφοδοτούνται με φύλλα, επειδή είναι λεπτό και εύκαμπτο. Αντ 'αυτού, κατασκευάζεται σε μεγάλους κυλίνδρους και τρέχει σε πρέσα ιστού . Συχνά, η δημοσίευση συγκεντρώνεται, διπλώνεται και κόβεται καθώς βγαίνει από τον Τύπο. Οι περισσότεροι τοπικοί εμπορικοί εκτυπωτές δεν διαθέτουν ένα web press, ένα τεράστιο κομμάτι εξοπλισμού. Αναζητήστε έναν εκτυπωτή που ειδικεύεται στην εκτύπωση ιστού.

Όσον αφορά τη ρύθμιση των ψηφιακών αρχείων σας, ρυθμίστε τα ως θα κάνατε για οποιοδήποτε έγγραφο πολλών σελίδων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία εκτύπωσης για τυχόν ειδικές απαιτήσεις. Η εταιρεία θα χειριστεί πιθανώς την απαιτούμενη επιβολή για να παραδώσει τη δημοσίευση με όλες τις σελίδες με τη σωστή σειρά.

Δημοσιεύσεις Trivia