Μάθετε τα βασικά του λογισμικού γραφικών

Δεν έχει σημασία τι λογισμικό που χρησιμοποιείτε, υπάρχουν πόροι και tutorials εδώ για να ξεκινήσετε την εκμάθηση των βασικών στοιχείων του λογισμικού γραφικών.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Βασικές αρχές εργασίας με γραφικά
Πριν μπορέσετε να αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γραφικών, υπάρχουν κάποιες βασικές βασικές αρχές της εργασίας με τα γραφικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Μορφές αρχείων γραφικών

Τα περισσότερα προγράμματα λογισμικού γραφικών χρησιμοποιούν μια ιδιόκτητη μορφή εγγενών αρχείων, αλλά υπάρχουν και αρκετές τυπικές μορφές αρχείων γραφικών. Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι τα αρχεία JPEG, GIF, TIFF και PNG. Η κατανόηση όλων των σημαντικών μορφών αρχείων γραφικών θα σας βοηθήσει να μάθετε ποια μορφή θα χρησιμοποιήσετε για διαφορετικές καταστάσεις και πώς θα πρέπει να αλλάξετε τη ροή εργασίας σας για διαφορετικές μορφές εξόδου.

Πώς-Tos για κοινές εργασίες γραφικών

Υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες γραφικών που δεν είναι συγκεκριμένες για έναν συγκεκριμένο τίτλο λογισμικού ή που μπορούν να γίνουν με τα εργαλεία που είναι ενσωματωμένα στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικά μαθήματα για αυτές τις πιο συνηθισμένες εργασίες.

Βασικά στοιχεία του Adobe Photoshop

Το Photoshop είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ισχυρά προγράμματα λογισμικού γραφικών γύρω. Δεν είναι μόνο το πρότυπο της βιομηχανίας στα δημιουργικά επαγγέλματα, αλλά και για την επιστήμη, τη μηχανική και πολλά άλλα είδη βιομηχανιών. Παρόλο που μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να κυριαρχήσει πραγματικά το Photoshop, αυτά τα μαθήματα θα σας εισάγουν στα βασικά χαρακτηριστικά και θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες εργασίες.

Βασικά στοιχεία του Adobe Illustrator

Το Adobe Illustrator είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα σχεδίασης που βασίζεται σε διανύσματα, το οποίο έχει γίνει ένα βιομηχανικό πρότυπο για επαγγελματίες γραφικών. Αυτά τα σεμινάρια για αρχάριους θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με τα εργαλεία σχεδίασης του Illustrator.

Βασικά στοιχεία του Adobe Photoshop Elements

Το Photoshop Elements είναι μια απλοποιημένη έκδοση του Photoshop που προορίζεται για οικιακούς και μικρομεσαίους χρήστες που πρέπει να οργανώσουν και να επιδιορθώσουν ψηφιακές φωτογραφίες ή να δημιουργήσουν πρωτότυπα γραφικά σχέδια. Παρόλο που είναι απλοποιημένη, ίσως χρειαστεί κάποια βοήθεια για να ξεκινήσετε. Αυτά τα σεμινάρια θα σας καθοδηγήσουν σε μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα καθήκοντα και βασικές λειτουργίες του λογισμικού.

Corel Paint Shop Pro Φωτογραφία Βασικά

Το Paint Shop Pro είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής εικόνων γενικής χρήσης με μεγάλη και ενθουσιώδη βάση χρηστών. Εάν είστε νέοι στο Paint Shop Pro - ή στο Paint Shop Pro Photo όπως λέγεται σήμερα - αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα δικά σας σχέδια και να επεξεργάζεστε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε ελάχιστο χρόνο.

Corel Painter Βασικά

Ο Ζωγράφος είναι σαν να έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο τέχνης στον υπολογιστή σας. Προσφέρει κάθε εργαλείο και μέσο που μπορείτε να σκεφτείτε από χαρτί, στυλό και μολύβια, σε υδατογραφίες και έλαια - και στη συνέχεια κάποια που ίσως ποτέ δεν έχετε φανταστεί ποτέ. Είτε απλά θέλετε να μετατρέψετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε πίνακες ή να απεικονίσετε το δικό σας κωμικό βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτά τα μαθήματα θα σας δείξουν πώς να ξεκινήσετε με το Corel Painter ή το απλοποιημένο Painter Essentials.

CorelDRAW Βασικά

Η CorelDRAW Graphics Suite είναι μια ευέλικτη και οικονομικά προσιτή λύση γραφικών all-in-one που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, καθώς και δημιουργικούς επαγγελματίες. Το κύριο συστατικό του, το CorelDRAW, είναι ένα εργαλείο σχεδίασης που βασίζεται σε φορέα με ισχυρά χαρακτηριστικά δημοσίευσης εγγράφων. Αυτό το σεμινάριο θα σας παρουσιάσει τους πολλούς δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CorelDRAW για την ενίσχυση εγγράφων και τη δημιουργία αρχικών γραφικών ή λογοτύπων.

Corel PhotoPAINT Βασικά

Το Corel PhotoPAINT είναι ο επεξεργαστής εικόνας βασισμένος σε bitmap που περιλαμβάνεται στην CorelDRAW Graphics Suite. Αυτά τα μαθήματα θα σας δείξουν μερικές χρήσιμες τεχνικές καθώς θα μάθετε το δρόμο σας γύρω από το Corep PhotoPAINT.

Περισσότερα βασικά λογισμικού

Επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους για συμβουλές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού γραφικών που καλύπτονται σε αυτόν τον ιστότοπο.