Δημιουργήστε μια συλλογή φωτογραφιών Web

Λογισμικό και συμβουλές για την ανάρτηση των φωτογραφιών σας στο διαδίκτυο

Με τον Παγκόσμιο Ιστό και λίγο λογισμικό, είναι ευκολότερο από ποτέ να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με οποιονδήποτε σε απευθείας σύνδεση ... ακόμη και αν δεν γνωρίζετε HTML και ποτέ δεν έχετε κάνει μια προσωπική ιστοσελίδα πριν! Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του λογισμικού που μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα γκαλερί φωτογραφιών για το Web. Μεγάλο μέρος αυτού του λογισμικού είναι δωρεάν ή μπορείτε να βρείτε αυτή τη λειτουργικότητα ενσωματωμένη στα προγράμματα γραφικών που ήδη κατέχετε - πολλοί συντάκτες φωτογραφιών και εργαλεία διαχείρισης εικόνας περιλαμβάνουν τις λειτουργίες δημοσίευσης στο Web αυτές τις μέρες.

Αλλά πρώτα ... Να είστε ασφαλής!

Πριν δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες της οικογένειάς σας σε μια δημόσια ιστοσελίδα, φροντίστε να αναθεωρήσετε αυτές τις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας από τον Family Internet Guide Marcy Zitz.

Εργαλεία για την αυτοματοποίηση της συλλογής ιστού σας

Στις σελίδες που συνδέονται παρακάτω, θα βρείτε μια σειρά από μαθήματα για τη δημιουργία ιστοσελίδων στο δημοφιλές λογισμικό καθώς και συνδέσεις με περισσότερα προγράμματα λογισμικού με δυνατότητες δημιουργίας άλμπουμ φωτογραφιών HTML και σελίδων ευρετηρίου μικρογραφιών, όλα συμπληρωμένα με υπερσυνδέσμους και έτοιμα για μεταφόρτωση. Με τις ακόλουθες πληροφορίες και τη βοήθεια κάποιων άλλων οδηγών, δεν θα έχετε καμία δικαιολογία να μην μοιράζεστε τις αγαπημένες σας συλλογές φωτογραφιών online.

Το επόμενο βήμα...

Αφού δημιουργήσετε τη συλλογή φωτογραφιών σας, θα πρέπει να βρείτε έναν παροχέα φιλοξενίας ιστοσελίδων και να ανεβάσετε τα αρχεία και τις εικόνες HTML. Ίσως θελήσετε ακόμη και να μάθετε αρκετά HTML για να βελτιώσετε τις σελίδες σας και να τους δώσετε περισσότερη προσωπική αίσθηση. Έχω συγκεντρώσει αυτούς τους πόρους από άλλους σχετικούς οδηγούς για να σας βοηθήσω να ολοκληρώσετε την εργασία ...

Web Hosting

FTP & Μεταφόρτωση

Εκμάθηση HTML