Τι μπορείτε να κάνετε με το Wolfram Alpha

Το Wolfram Alpha, ένας υπολογιστικός μηχανισμός που απαντά σε ερωτήματα που βασίζονται σε γεγονότα, είναι ένα συναρπαστικό εργαλείο το οποίο γνωρίζουν πολλοί, αλλά δεν αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του. Οι ακόλουθες συντομεύσεις Wolfram Alpha θα σας βοηθήσουν να πλαισιώσετε τα ερωτήματά σας πιο αποτελεσματικά και να ανακτήσετε υπερ-κατάλληλα αποτελέσματα.

01 από 10

Μαθηματικά προβλήματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βασικό μαθηματικό (προσθήκη, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό κλπ.) Με το Wolfram Alpha, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε κλάσματα, δεκαδικά ψηφία ("pi έως 1000 ψηφία") ή να μετατρέψετε έναν δεκαδικό αριθμό σε άλλη βάση. Ακολουθούν μερικά ακόμη:

02 από 10

Αστρονομία

Είτε είστε αστρολόγος ή απλά ψάχνετε να μάθετε μερικά νέα στοιχεία για το σύμπαν, ο Wolfram Alpha κάνει τη δουλειά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wolfram Alpha για να δημιουργήσετε ένα γράφημα αστέρι. μπορείτε να προσαρτήσετε την τοπική περιοχή σας σε αυτή την εντολή (δηλ. "διάγραμμα αστέρων του San Francisco") για να την κάνετε ακόμα πιο προσωπική.

03 από 10

Βιοεπιστήμες

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους δεινοσαύρους, τα είδη ζώων ή τη μοριακή βιολογία. Περισσότερα κόλπα:

04 από 10

Τεχνολογία

Τεχνολογία επικοινωνιών, φωτογραφία, γραμμωτούς κώδικες και πολλά άλλα.

05 από 10

Χρηματοδότηση

Το Wolfram Alpha προσφέρει πολλές χρήσιμες οικονομικές λειτουργίες και υπολογισμούς ώστε να μπορείτε να λάβετε γρήγορες απαντήσεις.

06 από 10

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα στοιχεία που αποτελούν την αγαπημένη σας μουσική σύνθεση.

07 από 10

Αθλητισμός και παιχνίδια

Ο αθλητισμός, ενώ σίγουρα εκπληρώνει συναισθηματικά, προσφέρει επίσης πολλά επιστημονικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία, πολλά από τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Wolfram Alpha.

08 από 10

Γεωγραφία

Το Wolfram Alpha είναι μια φανταστική πηγή στατιστικών, ειδικά της γεωγραφίας.

09 από 10

Άνθρωποι και ιστορία

Είτε ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με ένα ιστορικό πρόσωπο που ενδιαφέρει ή απλώς ερευνάτε το οικογενειακό σας δέντρο, το Wolfram Alpha είναι ένας καλός πόρος.

10 από 10

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Το Wolfram Alpha είναι ένας υπέροχος πόρος για στατιστικά στοιχεία για σχεδόν τίποτα που μπορείτε να σκεφτείτε και οι πολιτιστικές πληροφορίες σίγουρα δεν αποτελούν εξαίρεση.