Προωθήστε την επιχείρησή σας με μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook

Δημιουργήστε και προωθήστε την επιχείρησή σας, τη μπάντα, την οργάνωση ή την αιτία

Μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook είναι ένα απλό, ισχυρό, και μάλιστα απαραίτητο εργαλείο προώθησης και αφοσίωσης. Το Facebook φτάνει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους και ο ιστότοπος δίνει σε άτομα και επιχειρήσεις έναν τρόπο να συνδεθούν με αυτούς τους ανθρώπους μέσω των δωρεάν σελίδων του Facebook .

Πώς να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική σελίδα

Το Facebook είναι γνωστό γιατί βρίσκει παλιούς φίλους , παίζει παιχνίδια και συνδέεται με ανθρώπους που γνωρίζετε μέσω του προσωπικού σας προφίλ, αλλά οι Σελίδες του στο Facebook προσφέρουν τρόπους για να αξιοποιήσουν τη λειτουργικότητα του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης για την επιχείρησή σας, το συγκρότημά σας ή την οργάνωση.

Για να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική σελίδα, πρέπει πρώτα να έχετε ένα προσωπικό προφίλ στο Facebook . Ωστόσο, η σελίδα σας στο Facebook θα διαφέρει από την προσωπική σας σελίδα και μπορεί να διαχειριστεί ανεξάρτητα .

Η δημιουργία μιας ελεύθερης επαγγελματικής σελίδας Facebook είναι εύκολη.

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.
  2. Στο επάνω μενού του Facebook, κάντε κλικ στο κάτω βέλος (βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία).
  3. Επιλέξτε Δημιουργία σελίδας από το μενού.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην οθόνη Δημιουργία σελίδας κάνοντας κλικ στην επιλογή Σελίδες στο μενού του αριστερού πίνακα της ροής ειδήσεων. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί Δημιουργία σελίδας στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε μια κατηγορία σελίδων στο Facebook

Στην οθόνη Δημιουργία σελίδας, κάντε κλικ στην κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Οι επιλογές είναι:

Στις περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες, θα βρείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να περιορίσετε την κατηγορία της σελίδας σας. Για παράδειγμα, με μια εταιρική σελίδα, μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη βιομηχανία από τη λίστα, όπως η βιοτεχνολογία, το φορτίο και το φορτίο, τα ταξίδια και άλλα.

Καταχωρίστε το όνομα της εταιρείας σας, της οργάνωσης, της μπάντας κ.λπ., για την οποία δημιουργείτε τη σελίδα. Αυτό είναι το όνομα που θα εμφανίζεται εμφανώς στη σελίδα και τι θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τη σελίδα όταν την αναζητούν.

Εάν δημιουργείτε μια σελίδα για μια τοπική επιχείρηση ή τοποθεσία, θα βρείτε πεδία για να εισαγάγετε το όνομα της σελίδας (όπως το όνομα της επιχείρησής σας), μια κατηγορία σελίδας (όπως "καφετέρια"), καθώς και τη διεύθυνση του δρόμου και τον αριθμό τηλεφώνου.

Αν δημιουργείτε μια σελίδα για μια αιτία ή μια κοινότητα, δεν υπάρχει dropdown. Απλά εισάγετε ένα όνομα στο πεδίο. Υπάρχει ένας σύνδεσμος προς τους όρους σελίδας του Facebook Pages που μπορείτε να ελέγξετε.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με τα βασικά στοιχεία της σελίδας σας, κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκινώντας για να δημιουργήσετε την ίδια τη σελίδα.

Προσθέστε μια εικόνα προφίλ

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε όταν δημιουργήσετε τη σελίδα σας είναι να προσθέσετε μια εικόνα προφίλ. το παράθυρο διαλόγου για τη μεταφόρτωση ενός θα εμφανιστεί στη συνέχεια στη διαδικασία δημιουργίας σελίδας. Αν δεν είστε βέβαιοι για το τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως εικόνα προφίλ, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε ή να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας αργότερα.

Η εικόνα προφίλ της σελίδας σας θα εμφανιστεί στο επάνω αριστερό μέρος της νέας σας σελίδας δίπλα στο όνομα της επιχείρησής σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα λογότυπο αν έχετε ένα, ή θα μπορούσε να είναι μια εικόνα ενός προϊόντος για το οποίο είστε γνωστός. Αν είστε πολύ γνωστός στον εαυτό σας ή σε μια διασημότητα, θα μπορούσε να είναι η φωτογραφία σας.

Όταν μεταφορτώσατε την εικόνα προφίλ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Ανέβασμα εικόνας προφίλ .

Μεταφορτώστε μια φωτογραφία εξωφύλλου

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να μεταφορτώσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου για τη σελίδα σας. Η φωτογραφία του εξώφυλλου της σελίδας σας θα είναι η μεγάλη εικόνα που εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας σας. Αυτή η εικόνα πρόκειται να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ο επισκέπτης βλέπει στη σελίδα σας, έτσι θέλετε κάτι που μεταφέρει την επιχείρηση, την αιτία ή την οργάνωσή σας. Σκεφτείτε το branding .

Όπως και με την εικόνα προφίλ, αν δεν έχετε φωτογραφική κάλυψη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ακόμα, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα και να προσθέσετε ένα αργότερα.

Το μέγεθος της φωτογραφίας σας πρέπει να έχει ελάχιστο πλάτος 400 εικονοστοιχείων και ένα ελάχιστο ύψος 150 pixel-μεγαλύτερο είναι καλό, αλλά αποφεύγετε τεράστιες μεταφορτώσεις εικόνων. Το Facebook κλιμακώνει την εικόνα για να ταιριάζει στην οθόνη όταν εμφανίζεται. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε επιφάνεια εργασίας ή φορητό υπολογιστή, η εικόνα θα εμφανίζεται τόσο μεγάλη όσο 820 x 312 pixels, ενώ σε μια κινητή συσκευή όπως ένα smartphone το μέγεθος θα είναι 640 x 360 pixels.

Μόλις μεταφορτώσετε την επιλεγμένη φωτογραφία εξωφύλλου, κάντε κλικ στην επιλογή Αντικατάσταση φωτογραφίας εξωφύλλου .

Προσθέστε περιεχόμενο στην επιχειρηματική σελίδα του Facebook σας

Μετά την αρχική σας εγκατάσταση, θα μπορείτε να διαχειριστείτε τη σελίδα σας στο Facebook προσθέτοντας νέο περιεχόμενο, συντονίζοντας συζητήσεις σε αυτό, προωθώντας την και πολλά άλλα.

Ίσως θελήσετε να προχωρήσετε και να προσθέσετε επιπλέον περιεχόμενο για να εξαντλήσετε τη σελίδα σας. Το μυστικό της επιτυχούς επαγγελματικής σελίδας είναι η δημοσίευση πληροφοριών που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες, τους οπαδούς και τους πελάτες. Καλές συμβουλές είναι να κρατήσετε θέσεις σε ένα θέμα, σχετικά σύντομες και φιλικές.

Προωθήστε την επαγγελματική σας σελίδα

Αφού η επαγγελματική σας σελίδα είναι έτοιμη και έτοιμη για τους επισκέπτες, στείλτε το σύνδεσμο στους φίλους σας, τα μέλη της οικογένειάς σας και τους πελάτες σας, ενθαρρύνοντάς τους να επισκεφθούν και, ευτυχώς, το συμπαθείτε. Το Facebook σας ενθαρρύνει να ανακοινώσετε τη σελίδα σας στους φίλους σας και παρέχει διάφορες μεθόδους για να το κάνετε. Η πραγματοποίηση μιας ανακοίνωσης είναι προαιρετική, αλλά είναι το πρώτο βήμα για την προώθηση της σελίδας σας για να προωθήσετε τη νέα παρουσία σας στα κοινωνικά μέσα, καθώς και την επιχείρησή σας, την οργάνωση ή την αιτία σας.

Όταν δημοσιεύετε ένα μήνυμα, μια ανακοίνωση ή μια φωτογραφία στη σελίδα σας, οι χρήστες θα δουν το νέο σας περιεχόμενο στο Feed News Feed.

Πρόσθετοι τρόποι προβολής της σελίδας σας περιλαμβάνουν: