Πώς να ανακτήσετε το Spam στο Facebook

Ελέγξτε το φάκελο Filtered Requests

Εάν θέλετε να ανακτήσετε τα μηνύματα spam από το Messenger του Facebook, μην κάνετε τον κόπο να ψάχνετε για ένα φάκελο Μηνύματα Spam - αντί να θέλετε το φάκελο Filtered Requests . Τα μηνύματα Facebook που δεν προέρχονται από άτομα που έχετε φτιάξει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μεταφέρονται σε ξεχωριστό φάκελο, εκτός από τα συνηθισμένα μηνύματα. Το Facebook στέλνει τα μηνύματα που υποθέτει ότι δεν θέλετε εκεί, έτσι δεν εμφανίζονται στη λίστα των τακτικών, επιθυμητών μηνυμάτων σας από φίλους.

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλα τα μηνύματα που στέλνει το Facebook σε αυτόν τον φάκελο ανεπιθύμητα ή σκουπίδια. Κάποιοι μπορεί να είναι spam, αλλά άλλοι θα μπορούσαν απλώς να προέρχονται από χρήστες του Facebook που δεν έχετε ακόμα φίλους. Το Facebook χρησιμοποιεί τον όρο " Φιλτραρισμένα αιτήματα" αντί για " Ανεπιθύμητη αλληλογραφία", διότι δεν είναι όλα τα μηνύματα spam.

Ανακτήστε ένα μήνυμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα μηνύματα Facebook

Το Facebook Messenger περιέχει μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στην ενότητα Φιλτραρισμένα αιτήματα του Messenger, όπου μπορείτε να τα δείτε και να τα αφήσετε μέχρι να αποφασίσετε αν θέλετε να απαντήσετε.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε αυτά τα μηνύματα είναι να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Σας μεταφέρει απευθείας στην οθόνη του Facebook Messenger Filtered requests.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη Φιλτραρισμένες αιτήσεις από τα μενού του Facebook:

  1. Άνοιγμα του Facebook στον υπολογιστή σας.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μηνύματα στο επάνω μέρος της σελίδας κοντά στην εικόνα προφίλ σας ή στην καταχώριση του Messenger στον πίνακα πλοήγησης στην αριστερή πλευρά της κύριας οθόνης Facebook.
  3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear στο επάνω μέρος της λίστας των ατόμων που σας έχουν στείλει μηνύματα.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αιτήσεις μηνυμάτων από το αναπτυσσόμενο μενού.
  5. Επιλέξτε Δείτε φιλτραρισμένα αιτήματα για να δείτε όλα τα μηνύματα που έχει μεταφέρει το Facebook σε αυτόν το φάκελο.
  6. Βρείτε το μήνυμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που ψάχνετε και αποδεχτείτε το αίτημα του μηνύματος για να μετακινήσετε τη συζήτηση στην κανονική ενότητα του Messenger, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χρήστη όπως θα κάνατε άλλο. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τις πληροφορίες αν δεν θέλετε να απαντήσετε αμέσως.

Ανάκτηση μηνύματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στην εφαρμογή Mobile Messenger

Μπορείτε να βρείτε αιτήματα μηνυμάτων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά στο Facebook Messenger πατώντας στην καρτέλα Πρόσωπα στο κάτω μέρος της εφαρμογής Messenger και στη συνέχεια επιλέγοντας Αιτήματα . Τα αιτήματα και τα ανεπιθύμητα μηνύματα που έχουν στείλει σε αυτόν τον φάκελο εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης που προκύπτει. Μπορείτε να ανοίξετε ένα αίτημα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον αποστολέα. Ο αποστολέας δεν θα ξέρει ότι έχετε δει το μήνυμα, εκτός εάν αποδεχτείτε το αίτημα. Όπως και με τα Filtered Requests στο Facebook, μπορείτε να αποδεχτείτε το αίτημα ή να το κάνετε κλικ για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να το αντιγράψετε ή να το διαγράψετε.