Πώς να απενεργοποιήσετε το Facebook Chat

01 από 03

Facebook Messenger: Μεγάλο εργαλείο για να μείνετε σε επαφή

Το Facebook Messenger είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είστε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Facebook

Το Facebook Messenger είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να αποφύγετε διακοπές από τα εισερχόμενα μηνύματα. Αν εστιάζετε σε ένα έργο, σε μια τάξη στο σχολείο ή απλά θέλετε να περάσετε ήσυχο χρόνο χωρίς διακοπή από τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες που ανακοινώνουν ότι έχει ληφθεί ένα μήνυμα, ίσως θελήσετε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας στο Facebook για να κάνετε τα εισερχόμενα μηνύματα λιγότερο ενοχλητικά.

Ενώ δεν μπορείτε πραγματικά να απενεργοποιήσετε το Facebook Messenger, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να αποτρέψετε ή να μειώσετε τις διακοπές από τα μηνύματα που φτάνουν στο Facebook Messenger.

Επόμενο: Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο Facebook Messenger

02 του 03

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο Facebook Messenger

Οι ειδοποιήσεις μπορούν να καταργηθούν στην εφαρμογή Facebook Messenger για κινητά. Facebook

Ένας τρόπος για να αποτρέψετε διακοπές από το Facebook Messenger είναι να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα στην εφαρμογή Facebook για κινητά.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις του Facebook Messenger:

Επόμενο: Τρόπος σίγασης μιας μεμονωμένης συνομιλίας

03 του 03

Σίγαση ατομικής συνομιλίας στο Facebook Messenger

Οι μεμονωμένες συζητήσεις μπορούν να σβήνουν στο Facebook Messenger - τόσο στην εφαρμογή όσο και στον ιστό. Facebook

Μερικές φορές μπορεί να βρεθείτε να θέλετε να απενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη συνομιλία στο Facebook Messenger. Ευτυχώς, το Facebook προσφέρει έναν τρόπο να σβήσουν μεμονωμένες συνομιλίες. Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα στη συνομιλία, αλλά δεν θα ειδοποιείτε κάθε φορά που εισάγετε νέο μήνυμα. Η σίγαση μιας συζήτησης θα έχει ως αποτέλεσμα το παράθυρο συνομιλίας να παραμείνει κλειστό και επίσης δεν θα λάβετε ειδοποιήσεις push που σας λένε ότι έχετε ένα νέο μήνυμα στην κινητή συσκευή σας.

Πώς να σβήσετε μια μεμονωμένη συζήτηση στο Facebook Messenger:

Έτσι, ενώ δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Facebook Messenger, υπάρχουν τρόποι για να καταργήσετε τις ειδοποιήσεις ώστε να μην διακόπτεστε. Μια άλλη επιλογή βέβαια, και μία που είναι η καλύτερη επιλογή αν βρίσκεστε σε μια σημαντική συνάντηση, τάξη ή άλλο γεγονός που απαιτεί την πλήρη προσοχή σας, είναι να απενεργοποιήσετε προσωρινά το τηλέφωνό σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα διακοπεί από μηνύματα Facebook ή οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση από το τηλέφωνό σας.

Ενημερώθηκε από Christina Michelle Bailey, 8/30/16