Κορυφαία Παιχνίδια Η / Υ το 2015

01 από 12

Κορυφαία Παιχνίδια Η / Υ το 2015

CD Projekt ΚΟΚΚΙΝΟ

Ένας άλλος χρόνος έχει έρθει και έχει πάει γι 'αυτό είναι και πάλι η ώρα για τους "Top Picks" και "Best of" 2015 λίστες όλων. Κατά την αναθεώρηση όλων των μεγάλων παιχνιδιών PC που εμφανίστηκαν φέτος και υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιχνίδια που μόνο αυτά τα δέκα, μου φάνηκε ότι φέτος είναι το πρώτο έτος που μπορώ να θυμηθώ στα 10+ χρόνια που γράφω για το βίντεο και τα παιχνίδια για υπολογιστές που δεν είναι ένα μόνο παραδοσιακό shooter πρώτου προσώπου είναι στη λίστα. Τώρα που δεν υπάρχει τίποτα ενάντια στον κατάλογο των πρώτων σκοπευτών που κυκλοφόρησαν το 2015, υπήρξαν πολλοί τίτλοι κορυφαίων τίτλων όπως ο καλύτερος τίτλος Call of Duty των τελευταίων 3-4 ετών στο Call of Duty: Black Ops III, ένα διασκεδαστικό Battlefield: Hardline και το αγαπημένο μου Wolfenstein: Η νέα τάξη. Μάλλον λέει περισσότερα για το εύρος των παιχνιδιών υψηλής ποιότητας που κυκλοφορούν για τον υπολογιστή από όλα τα είδη. Έτσι, χωρίς τα πρόσθετα λάθη, εδώ είναι τα αγαπημένα μου και τα Top PC Games του 2015.

02 από 12

10. Πύραυλος

Λογότυπο Rocket League. Psyonix

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Ιουλίου 2015
Είδος: Αθλητισμός
Θέμα: Ποδόσφαιρο
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer

Αγοράστε από την Amazon

Το Rocket League είναι ένα μοναδικό παιχνίδι βίντεο ποδοσφαίρου που διαθέτει αυτοκίνητα πυραύλων με όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και τους ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητα για να χτυπήσουν μια υπερβολικά μεγάλη μπάλα ποδοσφαίρου στον στόχο των αντιπάλων τους. Το παιχνίδι είναι μέρος derby κατεδάφισης, ποδόσφαιρο μέρος που είναι ένα από τα πιο αστεία παιχνίδια που έχω παίξει εδώ και πολύ καιρό. Το Rocket League υποστηρίζει επίσης πολλαπλές πλατφόρμες πλατφόρμας, ώστε οι παίκτες σε ένα PS4 να μπορούν να παίζουν (σε ένα σαφές μειονέκτημα) εναντίον παικτών σε έναν υπολογιστή με Windows.

03 από 12

9. Γαλαξιακοί πολιτισμοί III

Stardock

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Ιουνίου 2015
Είδος: Στρατηγική στροφή
Θέμα: Sci-Fi
Τρόπους παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, Multiplayer

Αγοράστε από την Amazon

Ερχόμενοι στο νούμερο εννέα στους κορυφαίους Η / Υ παιχνιδιών μου του 2015, είναι το Galactic Civilizations III ένα turn based 4X παιχνίδι στρατηγικής από το Stardock που συνεχίζει την παράδοση των γαλαξιακών πολιτισμών. Με αυτή την απελευθέρωση, ο Stardock έχει ένα άλλο στερεό και κριτικά πολύ καλά ληφθέν παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι αποκλειστικός υπολογιστής και είναι η πρώτη είσοδος στη σειρά που περιλαμβάνει λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες. Οι Γαλαξιακοί Πολιτισμοί ΙΙΙ τοποθετούνται δέκα χρόνια μετά την επέκταση των Dread Lords για τους Γαλαξιακούς Πολιτισμούς ΙΙ . Το παιχνίδι είναι εύκολα το καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής 4X για να κυκλοφορήσει όχι μόνο αυτό το έτος, αλλά τα τελευταία χρόνια, διαθέτει το ίδιο εξάγωνο παιχνίδι με προηγούμενους τίτλους και πλήρως προσαρμοσμένα πλοία και πολιτισμούς.

04 από 12

8. Ήρωες της Θύελλας

Ψυχαγωγία Blizzard

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Ιουνίου 2015
Είδος: Multiplayer Online Battle Arena
Θέμα: Φαντασία / Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Πολλαπλοί παίκτες

Αγοράστε από την Amazon

Heroes of the Storm όπως και οι άλλες δημοφιλείς αγωνιστικές μηχανές πολλών παικτών της Dota 2 και League of Legends, καθώς και μια εξαιρετική ομάδα που αγωνίζεται για να ξεχωρίσει αν από τα άλλα MOBAs η ομάδα σας είναι τόσο ισχυρή όσο το πιο αδύναμο μέλος σας. Αυτό είναι μάλλον παρά η ξεχωριστή ισοπέδωση ήρωας, όλοι οι ήρωες σε επίπεδο ομάδας ταυτόχρονα. Αυτή είναι μόνο μια πτυχή των Ηρώων της Θύελλας που βοηθά στη γη στους κορυφαίους 10 Παιχνίδια για PC του 2015. Ένα άλλο στοιχείο που βοήθησε αυτό το παιχνίδι που μεγαλώνει σε δημοτικότητα φέρνει όλους τους κύριους ήρωες και κακοποιούς από την τεράστια βιβλιοθήκη της Blizzard Entertainment ενιαίο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έναν ήρωα από τη σειρά StarCraft καθώς αγωνίζονται κατά των κακοποιών από τη σειρά Diablo.

Δεδομένου ότι η απελευθέρωση Ήρωες της θύελλας έχει λάβει μια σειρά ενημερώσεων και ευνοϊκές κριτικές και το καλύτερο μέρος είναι ότι το παιχνίδι, όπως και πολλά άλλα παιχνίδια MOBA, είναι εντελώς δωρεάν για να κατεβάσετε και να παίξετε.

05 από 12

7. Πόλεις: Σκυλιές

Paradox Interactive

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Μαρτίου 2015
Είδος: Προσομοίωση
Θέμα: Κτίριο πόλεων
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Αγοράστε από την Amazon

Με τα χρόνια υπήρχε πάντα μια κύρια σειρά "goto" όταν πρόκειται για παιχνίδια πόλης / προσομοίωσης πόλης και αυτό είναι το SimCity. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν μια φινλανδική ανάπτυξη παιχνιδιών, Colossal Order, και ένας σουηδικός εκδότης παιχνιδιών, το Paradox Interactive κυκλοφόρησε το City: Skylines τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Πόλεις: Το Skylines είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι προσομοίωσης που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν τα πάντα από τον έλεγχο του πολεοδομικού σχεδιασμού, των ζωνών και των δημόσιων συγκοινωνιών, καθώς και τη διαχείριση του πληθυσμού της πόλης, την υγεία, την ευτυχία και πολλά άλλα. Έχει ξεπεράσει το SimCity σε διαισθητικό παιχνίδι και σε σενάρια παιχνιδιών.

06 από 12

6. Η κληρονομιά του κενού StarCraft II

Ψυχαγωγία Blizzard

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Νοεμβρίου 2015
Είδος: Στρατηγική πραγματικού χρόνου
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer

Αγοράστε από την Amazon

Ο αριθμός έξι στον κατάλογο Top Games PC του 2015 είναι το StarCraft II Legacy of the Void. Η κληρονομιά του κενού είναι το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας StarCraft II που επικεντρώνεται στην ομάδα του Protoss. Το τμήμα ενός παίκτη του παιχνιδιού θα έχει παίκτες που προσπαθούν να ενώσουν τις διάφορες φατρίες Protoss για να αγωνιστούν μαζί ενάντια στο Zerg και το Terran. Η συνιστώσα για πολλούς παίκτες εισάγει μια σειρά νέων μονάδων και για τις τρεις παρατάξεις. Μετά την απελευθέρωσή του τον Νοέμβριο του 2015 το παιχνίδι συναντήθηκε με συντριπτικά θετικές αναθεωρήσεις με ορισμένους που κάλεσαν το παιχνίδι και τη σειρά το πιο σημαντικό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που κυκλοφόρησε ποτέ. Είναι ένα τέλειο τέλος στη σειρά και ένα που είναι σίγουρο ότι θα είναι στη λίστα των κορυφαίων πωλητών για πολλούς μήνες που έρχονται.

07 από 12

5. Στήλες της Αιωνιότητας

Paradox Interactive

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Μαρτίου 2015
Είδος: Παιχνίδι με ρόλους
Θέμα: Φαντασία
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Αγοράστε από την Amazon

Στο μυαλό πολλών gamers PC και ιδιαίτερα των οπαδών παιχνιδιών ρόλων υπολογιστών, υπάρχει ένα κενό στο είδος από την κυκλοφορία των κλασσικών RPG υπολογιστών Baldurs Gate, Icewind Dale και Planscape Torment που κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από τα Black Isle Studios και BioWare. Αυτό ήταν μέχρι την χρηματοδότηση του πλήθους των πυλώνων της αιωνιότητας απελευθερώθηκε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Οι πυλώνες της Αιωνιότητας παρουσιάζουν μια εμφάνιση και αίσθηση που μοιάζει πολύ με τα κλασικά παιχνίδια RPG και έχει χριστεί ως πνευματικός διάδοχός τους.

Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν το gameplay που παίζεται από τρίτο πρόσωπο, από την άποψη των πτηνών και των πραγμάτων, σε πραγματικό χρόνο και την τακτική μάχη που βασίζεται σε παύση. Οι παίκτες δημιουργούν έναν χαρακτήρα που τους αρέσουν από διάφορες φυλές και κατηγορίες και στη συνέχεια προσλαμβάνουν μέλη του κόμματος για να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των αποστολών και των αναμετρήσεων.

08 από 12

4. Metal Gear Solid V: Ο φανταστικός πόνος

Konami

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Σεπτεμβρίου 2015
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Σύγχρονη / Μελλοντική στρατιωτική
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer

Αγοράστε από την Amazon

Ο αριθμός τέσσερα στον κατάλογο των κορυφαίων παιχνιδιών Η / Υ του 2015 είναι το Metal Gear Solid V: Ο Φάντασμα Πόνος, ένα ανοιχτό παγκόσμιο παιχνίδι δράσης / περιπέτειας stealth στο παιχνίδι Meal Gear Solid. Λέγεται επίσης ότι είναι το τελευταίο Metal Gear Solid παιχνίδι που θα αναπτυχθεί από το φημισμένο ιαπωνικό σχεδιαστή παιχνιδιών Hideo Kojima. Ο Phantom Pain έχει σίγουρα έζησε μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία και είναι άξιος μιας καριέρας με τον Konami για τον Hideo καθώς αρχίζει με την επόμενη προσπάθειά του. Το παιχνίδι είναι ο ενδέκατος τίτλος της σειράς Metal Gear και περιλαμβάνει λειτουργίες μεμονωμένων παικτών και για πολλούς παίκτες σε έναν ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών.

Το παιχνίδι έχει κερδίσει κοντά την καθολική αναγνώριση τόσο από τους επικριτές όσο και από τους οπαδούς όσο με έπαινο πηγαίνει στην ιστορία του παιχνιδιού, το παιχνίδι και τα γραφικά με πολλούς κριτικούς που το ονομάζουν το καλύτερο παιχνίδι της σειράς.

09 από 12

3. Fallout 4

Bethesda Softworks

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Νοεμβρίου 2015
Είδος: Παιχνίδι παιχνίδι ρόλων δράσης
Θέμα: Μετα-Αποκάλυψη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Αγοράστε από την Amazon

Έρχομαι στο νούμερο 3 στη λίστα των κορυφαίων παιχνιδιών PC του 2015 είναι το post-apocalyptic παιχνίδι δράσης που παίζει το παιχνίδι Fallout 4. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 και γρήγορα έγινε το μεγαλύτερο παιχνίδι πώλησης στο franchise Fallout. Το Fallout 4 χτυπά σχεδόν σε κάθε κατηγορία για το τι ψάχνουν οι παίκτες, το διαισθητικό παιχνίδι, τα εξαιρετικά γραφικά και μια γεμάτη ιστορία που κρατά τους παίκτες να ενδιαφέρονται. Το Fallout 4 βαθμολογείται επίσης με πολλά χαρακτηριστικά, όπως χειροτεχνία, πρόσληψη σύντροφων και βασικά κτίρια / οικισμούς

10 από 12

2. Grand Theft Auto V

Rockstar Games

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Απριλίου 2015
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Έγκλημα
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer

Αγοράστε από την Amazon

Χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V για τα συστήματα κονσόλας Xbox 360 και PlayStation 3 για να έρθουν στον υπολογιστή, αλλά σίγουρα αξίζει να περιμένουμε. Το Grand Theft Auto V είναι η πρώτη έκδοση από το Grand Theft Auto V του 2008 και μπορεί να παιχτεί τόσο από την πρώτη όσο και την τρίτη άποψη. Σε αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο τριών πρωταγωνιστών καθώς δέχονται και ολοκληρώνουν τις αποστολές και τις αποστολές των εγκληματιών.

Όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι έλαβε κοντά στην καθολική κριτική κριτική για τα γραφικά του, τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο, την ικανότητα να αλλάζει μεταξύ της προοπτικής πρώτης και τρίτης πλευράς και της φωνής που ενεργεί μόνο για να αναφέρουμε μερικά. Το παιχνίδι δεν ήταν χωρίς αμφιβολία εντούτοις ως επί το πλείστον όσον αφορά μια αποστολή που απαιτεί από τους παίκτες να βασανίζουν έναν όμηρο χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, όπως ηλεκτροπληξία, waterboarding και άλλα.

11 από 12

1. Το Witcher 3 Wild Hunt - το παιχνίδι του έτους νικητή

CD Projekt ΚΟΚΚΙΝΟ

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Μαΐου 2015
Είδος: Παιχνίδι παιχνίδι ρόλων δράσης
Θέμα: Φαντασία
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Αγοράστε από την Amazon

Το κορυφαίο παιχνίδι για PC για το 2015 είναι το The Witcher 3: Wild Hunt, ένα παιχνίδι με παιχνίδι, γραφικά και ιστορία που ξεπερνάει τους άλλους τίτλους PC που κυκλοφόρησε φέτος.

Το Wither 3: Wild Hunt είναι ο τρίτος τίτλος της σειράς Witcher των παιχνιδιών που παίζουν ρόλο τρίτου προσώπου. Το παιχνίδι φέρνει την ιστορία του Geralt σε ένα στενό και developer CD Projekt RED σίγουρα έσωσε το καλύτερο για το τελευταίο με αυτό. Το παιχνίδι είναι απλά τεράστιο, με έναν ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών που είναι μεγαλύτερος από τους προηγούμενους τίτλους του Witcher.

Όπως και πολλά από τα παιχνίδια της λίστας Το Witcher 3 Wild Hunt συναντήθηκε με κριτική αναγνώριση κερδίζοντας αρκετά E3 βραβεία πριν από την απελευθέρωσή του και στη συνέχεια εξαιρετικές κριτικές κατά την απελευθέρωσή του. Το παιχνίδι είναι πιο γνωστό για το παιχνίδι, την ιστορία του και τον τεράστιο, ανοιχτό κόσμο που επιτρέπει στους παίκτες μεγάλη ελευθερία να ολοκληρώσουν τις αποστολές και να μετακινήσουν την ιστορία προς τα εμπρός.

12 από 12

Τιμητικές αναφορές

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Υπήρχαν πολλές άλλες διασκέδαση και αυτό που μερικοί θα έλεγαν τα εξαιρετικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2015, αλλά δεν είναι όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τη λίστα με τους Top PC Games του 2015. Τούτου λεχθέντος θα ήθελα να αναφερθώ γρήγορα σε μερικούς άλλους αξιοσημείωτους τίτλους που έπιασαν μάτι το 2015 και από πολλούς θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του 2015.

2015 Top PC Games Αξιόλογες αναφορές