Top Δημοσιεύματα Αποκάλυπτων Βιντεοπαιχνιδιών

Τα μετα-αποκάλυπτα παιχνίδια σε αυτόν τον κατάλογο καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών και ρυθμίσεων, όπως το σημερινό / κοντινό μέλλον, μακρινό μέλλον, εναλλακτική ιστορία και πολλά άλλα. Ένα σχετικό θέμα ή υπο-θέμα του μετα-αποκκαλυπτικού σκηνικού είναι μια αποκαλυπτική ζόμπι, πιο σπουδαία παιχνίδια από αυτό το σκηνικό μπορούν να βρεθούν σε αυτόν τον κατάλογο Top Games Zombie Apocalypse Games .

01 από 07

Fallout 3

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28 Οκτωβρίου 2009

Είδος: Παιχνίδι παιχνίδι ρόλων δράσης
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Fallout
Το Fallout 3 παίρνει την ιστορία από το Fallout 2. Μόλις 36 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallout 2, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός επιζών από το Vault 101. Μετά την ατυχή εξαφάνιση του πατέρα του πρωταγωνιστή, ξεκινάει από το Vault με ελπίδες να τον βρει. Το Fallout 3 λαμβάνει χώρα στο Capital City, το οποίο είναι τα ερείπια της Washington DC. Το παιχνίδι διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως VATS, Companions, Λεπτομερή δέντρα ικανότητας / χαρακτηριστικών και πολλά άλλα. Το παιχνίδι κάνει επίσης μια εξαιρετική δουλειά να παραμείνει αληθινή στο πλούσιο παιχνίδι ιστορίας που βρέθηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια Fallout. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά πακέτα DLC που κυκλοφορούν για το Fallout 3, γεγονός που καθιστά το συνολικό ποσό παιχνιδιού διαθέσιμο μάλλον εκπληκτικό. Τα πακέτα DLC περιλαμβάνουν "Λειτουργία: Anchorage", "The Pitt", "Broken Steel", "Point Lookout" και "Mothership Zeta".
Περισσότερα: Περισσότερα »

02 του 07

Fallout 4

Fallout 4 Στιγμιότυπο οθόνης. © Bethesda Softworks

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Νοεμβρίου 2015
Προγραμματιστής: Bethesda Game Studios
Εκδότης: Bethesda Softworks
Είδος: Παιχνίδι παιχνίδι ρόλων δράσης
Θέμα: Μετα-Αποκάλυψη
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας

Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Fallout των μετα-αποκαλυπτικών βιντεοπαιχνιδιών είναι επίσης ένα από τα καλύτερα. Σε αυτό, οι παίκτες θα αναλάβουν για άλλη μια φορά το ρόλο ενός επιζόντος Vault καθώς μπαίνουν σε μια άγνωστη ερημιά. Αυτή τη φορά το παιχνίδι βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγγλίας / Βοστόνης σε ό, τι ήταν οι πρώην Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο επεκτατικός κόσμος του παιχνιδιού είναι ένας αληθινός ανοιχτός κόσμος παιχνιδιών όπου οι παίκτες έχουν την ελευθερία να κάνουν πολλές αναμετρήσεις και να βασίζονται σε κτίρια, εκτός από τις αποστολές που βασίζονται στην ιστορία. Το παιχνίδι είναι γυαλισμένο με φανταστικά γραφικά και εικονογραφήσεις σε συνδυασμό με την διαισθητική μηχανική παιχνιδιών που βοήθησε τη σειρά να γίνει τόσο δημοφιλής.

03 του 07

Γειτονικές εκτάσεις

Γειτονικές εκτάσεις. © EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1988

Είδος: RPG
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Wasteland

Το Wasteland βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα το έτος 2087, σχεδόν 90 χρόνια μετά την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών από τον πυρηνικό πόλεμο. Οι παίκτες ελέγχουν ένα κόμμα τεσσάρων στρατιωτών, υπολείμματα του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστών ως Desert Rangers. Οι Έρημοι Ρέιντζερ έχουν την εντολή να εξετάσουν διάφορες διαταραχές στις γύρω περιοχές. Οι παίκτες μετακινούν το πάρτι σε διάφορες πόλεις και τοποθεσίες στον χάρτη ευρείας περιοχής, οι οποίοι επεκτείνονται κατά την είσοδό τους, επιτρέποντας στον παίκτη να αναζητά, να συνομιλεί με χαρακτήρες χωρίς παίκτες (NPC) και να συμμετέχει σε μάχες. Το παιχνίδι έχει καταστεί σημείο αναφοράς για το post-apocalyptic θέμα θέματος και έχει μια ιστορία που κρατά πάνω από 25 χρόνια από την απελευθέρωσή του. Περισσότερο "

04 του 07

Μετρό Τελευταίο Φως

Μετρό Τελευταίο Φως. © Deep Silver

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Μαΐου 2013

Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Μετρό

Το Metro Last Light είναι η συνέχεια του μετρό 2033, που έχει οριστεί ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού. Η ιστορία ενός παίκτη βάζει τους παίκτες στο ρόλο του Artyom, ένας επιζών που γύρισε τον Ranger καθώς παλεύουν εναντίον αντίπαλων φατριών για τον έλεγχο του Μετρό. Παρόλο που δεν έπληξε τόσο υψηλά σημάδια όσο το BioShock Infinite, η μεγάλη ιστορία, τα γραφικά και το διαισθητικό παιχνίδι δράσης βοηθούν το Metro να είναι ένας από τους κορυφαίους σκοπευτές και τα συνολικά παιχνίδια του 2013.

05 του 07

Υπαίθριες εκτάσεις 2

Υπαίθριες εκτάσεις 2. © InXile Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου 2014

Είδος: Δράση RPG
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Wasteland

Wasteland 2 , Οι οπαδοί sequel έμειναν πάνω από 25 χρόνια για να μην απογοητεύσουν και να βρεθούν ως ο νικητής του Game of the Year για το 2014. Η μετα-αποκαλυπτική συνέχεια που ήταν μια επιτυχημένη επιτυχία Kickstarter κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει επίσης μια εμπορική επιτυχία. Ορίστε μερικά δεκαπέντε χρόνια μετά το αρχικό Wasteland, οι παίκτες ελέγχουν ένα μέρος των νέων στρατολογητών Desert Ranger οι οποίοι έχουν ανατεθεί να ανακαλύψουν ποιος ή τι είναι πίσω από τη δολοφονία του Longest Desert Ranger που ονομάζεται Ace. Όπως και ο προκάτοχός του, το Wasteland 2 περιέχει δεκάδες διαφορετικές δεξιότητες που οι χαρακτήρες μπορούν να επικεντρωθούν, σε συνδυασμό με τον ανοιχτό κόσμο και την ανοιχτή ιστορία, το παιχνίδι έχει ένα καλό ποσό επαναληψιμότητας.

06 του 07

STALKER Σκιά του Τσερνομπίλ

STALKER Σκιά του Τσερνομπίλ. © THQ

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Μαρτίου 2007

Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: STALKER

STALKER Η σκιά του Τσερνομπίλ δημιουργείται μετά την πυρηνική καταστροφή στο Τσερνομπίλ της Ουκρανίας. Μετά από μια φανταστική δεύτερη έκρηξη στο Τσερνομπίλ, η γη που περιβάλλει το πυρηνικό εργοστάσιο έχει καταστεί μια ερημιά γνωστή ως Ζώνη, όπου μεταλλαγμένα πλάσματα και άνθρωποι περιφέρονται και οι νόμοι της φύσης δεν ισχύουν πλέον.

07 του 07

Οργή

Οργή. © Bethesda Softworks

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Οκτωβρίου 2011

Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Ο RAGE είναι ένας σκοπευτής πρώτου προσώπου στο εγγύς μέλλον, στον οποίο η ανθρωπότητα έχει αναγκαστεί να αναζητήσει καταφύγιο σε υπόγειες Αρχές που δημιουργήθηκαν μετά την ανακάλυψη ενός τεράστιου αστεροειδούς δεσμευμένου για τη Γη. Αφού η σκόνη από τον αστεροειδή εγκατασταθεί, οι άνθρωποι αρχίζουν να βγαίνουν από αυτές τις καμάρες για να βρουν έναν περίεργο, εχθρικό κόσμο και να αρχίσουν να σχηματίζουν οικισμούς. Οι παίκτες του RAGE θα αναλάβουν το ρόλο ενός μοναχικού επιζώντος της Κιβωτού του, ο οποίος ξυπνά μόνος του και χωρίς μνήμη.