Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την διαγραφή του λογαριασμού σας GMX Mail

Αλλαγή λογαριασμών email; Ακολουθεί ο τρόπος διαγραφής του λογαριασμού σας GMX

Η εγγραφή για μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιστασιακά δεν μπορεί να βλάψει. Με το νεοσύστατο, τότε, και έξω με την παλιά διεύθυνση από το παρελθόν. Αν ο παλιός σας πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το GMX Mail , η διαγραφή του είναι εξίσου εύκολη με τη δημιουργία ενός νέου - ίσως ακόμα πιο εύκολη. Παρόλο που οι λογαριασμοί GMX είναι δωρεάν και περιλαμβάνουν απεριόριστη αποθήκευση για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, δεν εξέρχονται από τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτή η λειτουργία έχει γίνει στάνταρ με τους περισσότερους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι γνωστό ότι κάνει καλύτερη εργασία προστασίας της ιδιωτικής ζωής σας.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας GMX Mail

Για να διαγράψετε έναν λογαριασμό GMX Mail που περιλαμβάνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα στο διαδίκτυο και το βιβλίο διευθύνσεων του ταχυδρομείου GMX:

Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης σας ειδοποιεί ότι ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί. Η διαγραφή γίνεται αμέσως.

Λάβετε προφυλάξεις κατά τη διαγραφή του λογαριασμού σας

Η διαγραμμένη διεύθυνση GMX Mail σας θα είναι διαθέσιμη για κάποιον άλλον που θα λάβει μετά από μια περίοδο αναμονής 180 ημερών. Όποιος συνδεθεί με το παλιό σας όνομα χρήστη, μπορεί στη συνέχεια να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την παλιά διεύθυνση ταχυδρομείου GMX και να λάβει μηνύματα που του έχουν σταλεί, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση ή προβλήματα ιδιωτικότητας. Για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί για λογαριασμό σας GMX χρησιμοποιώντας μια σύνδεση κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Twitter, να ανακαλέσει κάθε πρόσβαση στην υπηρεσία κοινωνικών μέσων από τη GMX πριν να διαγράψετε το λογαριασμό.