Προσθήκη παραληπτών από το Βιβλίο διευθύνσεων στο Windows Live Hotmail

Το Windows Live Hotmail δεν υπάρχει πια, έτσι είναι το πώς στο Outlook

Windows Live Hotmail

Η μάρκα Windows Live σταμάτησε το 2012. Ορισμένες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ενσωματώθηκαν απευθείας στο λειτουργικό σύστημα Windows (π.χ. εφαρμογές για Windows 8 και 10), ενώ άλλα διαχωρίστηκαν και συνεχίστηκαν μόνοι τους (π.χ. το Windows Live Search έγινε Bing) , ενώ άλλοι απλώς αφομοιώθηκαν. Αυτό που ξεκίνησε ως Hotmail, έγινε το MSN Hotmail, στη συνέχεια το Windows Live Hotmail, έγινε Outlook.

Το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft

Γύρω την ίδια χρονική στιγμή, η Microsoft εισήγαγε το Outlook.com, το οποίο ουσιαστικά αποτελούσε επανασχεδιασμό του Windows Live Hotmail με ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη και βελτιωμένες λειτουργίες. Προσθέτοντας τη σύγχυση, οι τρέχοντες χρήστες είχαν τη δυνατότητα να διατηρούν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους @ hotmail.com, αλλά οι νέοι χρήστες δεν μπορούσαν πλέον να δημιουργούν λογαριασμούς με αυτόν τον τομέα. Αντίθετα, οι νέοι χρήστες μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνο διευθύνσεις @ outlook.com, παρόλο που και οι δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Hotmail, MSN Hotmail και Windows Live Hotmail.

Παραλήπτες

Οι παραλήπτες είναι οι άνθρωποι που θέλετε να λάβετε το email σας. Αυτές είναι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα συμπληρώσουν την ενότητα "Προς" του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να τους στείλετε. Μπορεί να υπάρχει ένα, ή μπορεί να υπάρχουν πολλοί .

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως οι αριθμοί τηλεφώνου, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να θυμόμαστε. Αυτά είναι τα βιβλία διευθύνσεων. Και αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα του βιβλίου διευθύνσεων του Windows Live Hotmail.

Προσθήκη παραληπτών από το βιβλίο διευθύνσεων σας Εύκολα στο Windows Live Hotmail

Στο Windows Live Hotmail, η εισαγωγή ενός παραλήπτη από το βιβλίο διευθύνσεων είναι εύκολη:

Το ίδιο τέχνασμα λειτουργεί και για τα πεδία Cc: και Bcc:.

4 βήματα για την προσθήκη παραληπτών από το βιβλίο διευθύνσεων σας Εύκολα στο Outlook

Για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook χρησιμοποιώντας το βιβλίο διευθύνσεών σας, απλώς ακολουθήστε αυτά τα 4 βήματα:

  1. Ανοίξτε το Outlook.
  2. Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί "Προς". Αυτό θα σας οδηγήσει στο βιβλίο διευθύνσεων.
  4. Βρείτε το άτομο στο οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμά σας και κάντε κλικ στο OK. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση από την παγκόσμια λίστα διευθύνσεων ή τις επαφές σας.

Ακολουθούν κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του βιβλίου διευθύνσεών σας στο Outlook.