Κορυφαίες συσκευές για αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ξεχάστε τον υπολογιστή, στείλτε email από οπουδήποτε

Σε μια χρονική στιγμή, οι συσκευές που χρησιμοποιούν μόνο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ή συσκευές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ήταν αρκετά δημοφιλείς μεταξύ των ανθρώπων που δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν έναν υπολογιστή. Αυτό ήταν ως επί το πλείστον πριν smartphones έδωσαν σε όλους τη δυνατότητα πρόσβασης στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τώρα που τα smartphones και τα tablet έχουν κάνει πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς έναν υπολογιστή εύκολο, έχουμε περισσότερες επιλογές για λήψη και αποστολή μηνυμάτων email. Υπάρχουν ακόμα μερικές συσκευές που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και είναι χρήσιμες για το σωστό άτομο.

Εδώ θα διερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές, από smartphones και tablets μέχρι συσκευές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα αυτά είναι πολύ εύκολο στη χρήση και δημιουργούνται με έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένα προς τους ηλικιωμένους που δεν θέλουν να αναστατωθούν με υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές.

Θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε σε επαφή με την οικογένειά σας, μοιράζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φωτογραφίες με ελάχιστο κόστος. Ποιος ξέρει, ίσως θελήσετε ακόμη και να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό κοινωνικών μέσων ή δύο. Facebook, καθένας;

01 από 04

iPhone

(Φωτογραφία από το Amazon)

Αν ψάχνετε για ένα smartphone που είναι επίσης εύκολο στη χρήση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το iPhone είναι μια καλή επιλογή. Επίσης, αν δεν ανησυχείτε για όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα του τελευταίου iPhone, μπορείτε να πάρετε ένα παλαιότερο, χρησιμοποιείται μοντέλο για αρκετά φθηνά.

Το iPhone Mail κάνει μια εξαιρετική δουλειά και αποδίδει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνημμένα. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε και το iPhone ήταν πάντα γνωστό για τις επιλογές ευκολίας χρήσης του.

Περισσότερο "

02 από 04

Kindle Fire Tablet

(Φωτογραφία από το Amazon)

Τα tablet είναι υπέροχα επειδή έχουν μεγαλύτερη οθόνη από τα smartphones, αλλά έχετε όλες τις ίδιες λειτουργίες κινητού. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε Skype την οικογένειά σας και να μιλήσετε σε αυτές σε μια συνομιλία μέσω βίντεο και όχι σε τηλεφωνική κλήση.

Το Kindle είναι ένα ωραίο, βασικό tablet που είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν είναι πολλά να μάθουν γι 'αυτό και όποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα smartphone μπορεί να σας βοηθήσει να το ρυθμίσετε. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tablet για να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία που μπορείτε να τα αγοράσετε, να τα λάβετε δωρεάν ή να κάνετε check out από την τοπική βιβλιοθήκη σας.

Περισσότερο "

03 του 04

Μαυρο μουρο

(Φωτογραφία από το Amazon)

Το BlackBerry είναι ένα εικονικό κινητό τηλέφωνο που είναι συμπαγές και φιλικό προς το χρήστη. Ήταν αρχικά σχεδιασμένο με επαγγελματίες επαγγελματίες στο μυαλό, ώστε να υπάρχει λιγότερο από το χνούδι που έρχεται με iPhone και τηλέφωνα Android.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του BlackBerry είναι το πληκτρολόγιο QWERTY. Αντί τα πληκτρολόγια με οθόνη αφής που βρίσκονται στα περισσότερα smartphones, αυτό το κουμπί έχει πραγματικά κουμπιά και πολλοί χρήστες εξακολουθούν να βρίσκουν ότι απολαμβάνουν το καλύτερο για την πληκτρολόγηση.

Περισσότερο "

04 του 04

MailBug

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Η ηλεκτρονική συσκευή MailBug αρέσει να κρατά τα πράγματα απλά. Έρχεται με τη βασική λειτουργικότητα - για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - και είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση.

Αυτό φαίνεται σαν πολύ παλιά τεχνολογία, αλλά είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο για ανθρώπους που δεν θέλουν να χάσουν με υπολογιστές, δισκία ή τηλέφωνα. Είναι ιδανικό για ηλικιωμένους που θέλουν να παραμείνουν συνδεδεμένοι μέσω γρήγορων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς την καμπύλη μάθησης που σχετίζεται με τις νεότερες συσκευές.

Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.