Το πακέτο PRVKE είναι ένα όνειρο του Videographer's Adventuring

Βίντεο Essentials: Πάρτε περισσότερα μαζί σας έξω στην άγρια ​​φύση

Το WANDRD, ένα Utah startup, δημιούργησε ένα πακέτο για τους τυχοδιώκτες που ονομάζεται PRVKE Pack (προφέρεται "provoke"). Το πακέτο, γεμάτο με χούφτα χαρακτηριστικά, είναι το όνειρο ενός σκοπευτή δράσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να κρατάει ακόμη και τον πιο τολμηρό ενθουσιώδη βίντεο κλειδωμένο και φορτωμένο.

Το πακέτο PRVKE ξεκινά με μια καμπάνια Kickstarter, η οποία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.kickstarter.com/projects/wandrd/the-bag-for-photographers-travelers-and-adventurer

"Το ήθος της WANDRD δηλώνει ότι η ζωή δεν είναι ποτέ στάσιμη, οπότε ούτε πρέπει να είναι ένα μεγάλο σακίδιο", δήλωσε ο Ryan Cope, συνιδρυτής και μισός από την ομάδα αδερφού του WANDRD. "Είμαστε παθιασμένοι φωτογράφοι και εξερευνητές και χρειαζόμασταν ένα πακέτο που θα μπορούσε να περάσει αβίαστα από τη φωτογράφηση στα γυμνάσια, από το αεροδρόμιο έως το διαστρικό ταξίδι, ενώ όλα ήταν γελοία όμορφα και στέκονταν μέχρι τον αναπόφευκτο ξυλοδαρμό που βγάζουμε από το δρόμο".

Οι τσάντες για φωτογραφικές μηχανές είναι σχεδόν μια δεκάρα δώδεκα, έτσι τι ξεχωρίζει το πακέτο PRVKE; Πρώτα απ 'όλα, διαθέτει ένα πλήρως προσαρμόσιμο εσωτερικό με χώρο για φορητό υπολογιστή, εξοπλισμό κάμερας, ρούχα, βιβλία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε στη φύση. Τα λεπτότερα περιεχόμενα περιέχονται σε αφαιρούμενο κύβο αφρού, το οποίο προστατεύει το γρανάζι σε ένα μαξιλάρι γεμίσματος. Οι σκοπευτές DSLR μπορούν να χωρέσουν το σώμα τους και έως οκτώ φακούς ή οι απεριόριστα εναλλάξιμοι διαχωριστές Velcro μπορούν να ταιριάζουν για να χωρέσουν κάτι μεγαλύτερο με λιγότερα αξεσουάρ ή μικρότερα με περισσότερα από αυτά.

Οι μηχανές λήψης φωτογραφικών μηχανών χωρίς καθρέφτη θα εκτιμήσουν όλο το χώρο που παρέχει το PRVKE. Με την απομάκρυνση του προστατευτικού κύβου, το PRVKE γίνεται πακέτο ημέρας πλήρους μεγέθους που μπορεί να χωρέσει σε πολύ μεγαλύτερα αντικείμενα. Επίσης, το ενσωματωμένο, ρυθμιζόμενο Sleeve Laptop Trifold προσαρμόζεται για να ταιριάζει σε ένα φορητό υπολογιστή 13 "-17" και ο σχεδιασμός που έχει εγκριθεί από την FAA σας επιτρέπει να τρέχετε πρακτικά μέσω ασφάλειας αεροδρομίου.

Τα εξωτερικά υλικά διαφοροποιούν επίσης τη συσκευασία. Το μουσαμά και το νάιλον ντιμπμπι που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του πακέτου, συνδυάζονται για να δώσουν στο PRVKE μια πολύ κομψή αισθητική που προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα καθώς και βροχή, σκόνη και αντοχή στον αέρα.

Μέσα σε αυτό το προστατευτικό κέλυφος, η WANDRD έδωσε στους χρήστες μεγάλη ευελιξία, με την τσάντα που διαθέτει πολλαπλά σημεία πρόσβασης στα διαμερίσματα με γρανάζια. Το μεγάλο κεντρικό φερμουάρ ανοίγει ολόκληρο το πακέτο για συσκευασία και επαναδιάταξη των εσωτερικών εξαρτημάτων.

Μέσα στο πακέτο, κάθε εσωτερικό φερμουάρ διαμέρισμα κλεισμένο για κλειδωμένη οργάνωση, και η επένδυση της θήκης της κάμερας κρατά τη σκόνη και την άμμο, ακόμη και όταν το clamshell είναι ανοιχτό. Ένας σχεδιασμός roll-top προσφέρει ένα δεύτερο σημείο πρόσβασης και επιτρέπει στο πακέτο να επεκταθεί εύκολα ή να συρρικνωθεί για να καλύψει το φορτίο της ημέρας. Ένα φερμουάρ τρίτης πλευράς πρόσβασης τοποθετεί τη φωτογραφική μηχανή ή οτιδήποτε άλλο αποθηκεύεται στον πυθμένα της συσκευασίας σε απόσταση ακόμη και με τον χρησιμοποιημένο κύβο αφρού.

"Θεωρώ τον εαυτό μου το ύφος αυτού του δίδυμου και ο Ryan είναι η λειτουργία - όποιος μας γνωρίζει δεν θα διαφωνήσει", δήλωσε ο συνιδρυτής της WANDRD, Spencer Cope. "Εκτός από την απλή ανάμειξη στυλ και λειτουργία, συνειδητοποιήσαμε ότι μια μεγάλη τσάντα κάνει περισσότερο από ό, τι μεταφέρει τα πράγματα σας. Μια μεγάλη τσάντα προκαλεί δράση και διευκολύνει την περιπέτεια, όλα αυτά ενώ είναι τόσο έξυπνα που ξεχνάτε ότι είναι ακόμη και εκεί, έτσι η προσοχή εστιάζεται στο σημείο που βρίσκεστε και όχι σε αυτό που μεταφέρετε ".

Τα χαρακτηριστικά της συσκευασίας PRVKE είναι τα εξής:

Το πακέτο PRVKE διατίθεται αυτή τη στιγμή μέσω της εκστρατείας Kickstarter της WANDRD. Προσφέροντας τεράστιες εξοικονομήσεις από την προβλεπόμενη τιμολόγηση λιανικής, τα πακέτα υποστήριξης ξεκινούν από $ 195.00 και οι υποστηρικτές μπορούν να αναμένουν παράδοση γύρω στον Απρίλιο του 2016. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία PRVKE Pack, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.kickstarter.com/projects/wandrd/the -για τους φωτογράφους-ταξιδιώτες-και-τυχοδιώκτες

PRVKE Διαστάσεις συσκευασίας: 19 "x 12.5" x 8 "ή 38 λίτρα

Ρυθμιζόμενη θήκη για φορητούς υπολογιστές Διαστάσεις: έως 11 "x 16"

WANDRD Διαστάσεις κουτιού: 9 "x 7.5"