Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μεταχείριση

01 από 03

Εισαγωγή στη Χάρτα

πιστωτική εικόνα: heshphoto / Image Source / Getty Images

Πάντα άρχισε να κάνει κάτι στο Mac σας, έπρεπε να τρέξει έξω από το σπίτι, και στη συνέχεια να σας ευχηθώ τελείωσε; Με το Handoff, ένα χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στο iOS και το macOS, μπορείτε.

Τι είναι το Handoff;

Η Handoff, η οποία αποτελεί μέρος της σουίτας των χαρακτηριστικών συνέχειας της Apple που βοηθά τις συσκευές Mac και iOS να συνεργάζονται καλύτερα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε εργασίες και δεδομένα απρόσκοπτα από τη μια συσκευή στην άλλη. Άλλα τμήματα της Συνέχειας περιλαμβάνουν τη δυνατότητα των τηλεφωνικών κλήσεων που έρχονται στο iPhone σας να κουδουνίζουν και να απαντώνται στο Mac σας .

Το Handoff σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε να γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας και να το μεταφέρετε στο Mac για ολοκλήρωση και αποστολή. Ή, να κατευθύνετε τις οδηγίες σε μια θέση στο Mac και στη συνέχεια να μεταβείτε στο iPhone για χρήση ενώ οδηγείτε.

Απαιτήσεις μεταβίβασης

Για να χρησιμοποιήσετε το Handoff, χρειάζεστε τα εξής:

Συμβατές εφαρμογές Handoff

Ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές που συνοδεύουν συσκευές Mac και iOS είναι συμβατές με Handoff, όπως ημερολόγιο, επαφές, αλληλογραφία, χάρτες, μηνύματα, σημειώσεις, τηλέφωνο, υπενθυμίσεις και Safari. Η σουίτα παραγωγικότητας iWork λειτουργεί επίσης: σε Mac, Keynote v6.5 και άνω, Αριθμοί v3.5 και άνω και Σελίδες v5.5 και άνω. σε μια συσκευή iOS, Keynote, Αριθμοί και Σελίδες v2.5 και άνω.

Ορισμένες εφαρμογές τρίτων είναι επίσης συμβατές, όπως AirBnB, iA Writer, New York Times, PC Calc, Pocket, Things, Wunderlist και πολλά άλλα.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Μπορείτε να διαγράψετε τις εφαρμογές που έρχονται με το iPhone;

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταβίβαση

Για να ενεργοποιήσετε το Handoff:

02 του 03

Χρησιμοποιώντας το Handoff από το iOS στο Mac

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει το Handoff σε όλες τις συσκευές σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε τη ζωή σας. Σε αυτό το παράδειγμα, θα εξετάσουμε πώς να αρχίσετε να γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας και στη συνέχεια να το μεταφέρετε στο Mac χρησιμοποιώντας το Handoff. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι αυτή η ίδια τεχνική λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή συμβατή με Handoff.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Ανάγνωση, Σύνταξη και Αποστολή iPhone Email

  1. Αρχίστε με την εκκίνηση της εφαρμογής Mail και πατήστε το νέο εικονίδιο αλληλογραφίας στην κάτω δεξιά γωνία
  2. Αρχίστε να γράφετε το email. Συμπληρώστε το μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως θέλετε: To, Subject, Body, κ.λπ.
  3. Όταν είστε έτοιμοι να παραδώσετε το email στο Mac σας, μεταβείτε στο Mac σας και κοιτάξτε το Dock
  4. Στο άκρο αριστερά του Dock, θα δείτε το εικονίδιο εφαρμογής Mail με ένα εικονίδιο iPhone σε αυτό. Εάν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτό, διαβάζει το μήνυμα Mail From iPhone
  5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αλληλογραφία από το iPhone
  6. Η εφαρμογή Mail σας Mac εκκινείται και το email που γράφετε στο iPhone σας είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί και να σταλεί.

03 του 03

Χρησιμοποιώντας το Handoff από Mac στο iOS

Για να μεταβείτε στο άλλο περιεχόμενο που μετακινείται με κατεύθυνση από ένα Mac σε μια συσκευή iOS, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Θα χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα το πώς θα πάρουμε οδηγίες μέσω της εφαρμογής Χάρτες, αλλά όπως και με το προηγούμενο, θα λειτουργήσει οποιαδήποτε εφαρμογή συμβατή με το Handoff.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ: Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Χάρτες της Apple

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Χάρτες στο Mac σας και λάβετε οδηγίες για μια διεύθυνση
  2. Πατήστε τα κουμπιά Home ή on / off στο iPhone για να ανάψετε την οθόνη, αλλά μην την ξεκλειδώσετε
  3. Στην κάτω αριστερή γωνία, θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής Χάρτες
  4. Σύρετε προς τα πάνω από αυτήν την εφαρμογή (ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας αν χρησιμοποιείτε κάποιο)
  5. Όταν το τηλέφωνό σας ξεκλειδώνει, θα μεταβείτε στην εφαρμογή Χάρτες iOS, με τις οδηγίες από το Mac προφόρτιση και έτοιμες για χρήση.