Κατοικίδια αναπαραγωγής στο "The Sims 2: Κατοικίδια ζώα"

Είναι πολύ εύκολο να αναπαραχθούν κουτάβια και γατάκια στο The Sims 2: Pets , αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε με άμεση εντολή. Αντ 'αυτού, πρέπει να συναντηθούν μεταξύ τους πριν μπορέσουν να αναπαραχθούν.

Αν τα κατοικίδια ζώα σας δεν συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε, μπορείτε να τα αναγκάσετε να τα βγάλουν μαζί τους. Αυτό θα συμβάλει στην ενθάρρυνση της αναπαραγωγής των ζώων.

Πώς να γεννήσετε τα κατοικίδια ζώα στο The Sims 2

Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για την αναπαραγωγή κατοικίδιων ζώων στο The Sims 2:

Όταν τα κατοικίδια ζώα είναι έτοιμα να αναπαραχθούν, θα πάνε στο σπίτι των κατοικίδιων ζώων και στο WooHoo. Όταν το θηλυκό ζώο είναι έγκυο, θα ακούσετε τον ίδιο ήχο που παίζει όταν ο Sim σχεδιάζεται. Θα είναι έγκυος για τρεις ημέρες πριν από την παράδοση, όπως και με τους Sims.

Το κατοικίδιο ζώο του Sim μπορεί να γεννήσει έως και τέσσερα κουτάβια ή γατάκια. Το μέγιστο μέγεθος μιας γέννας εξαρτάται από το πόσα Sims και τα ζώα είναι ήδη στο σπίτι.

Μετά την εκτροφή τους, τα γατάκια και τα κουτάβια μπορούν να πωληθούν ή να δοθούν σε άλλες οικογένειες Sim. Αυτό που καθορίζει τα σιμολέοντα που κερδίζονται μέσω της πώλησης των απορριμμάτων είναι το πόσο καλά το κατοικίδιο ζώο έχει εκπαιδευτεί.

Πόσα κουτάβια μπορείτε να έχετε σε Sims 2: Κατοικίδια ζώα;

Πολλά maxes σε συνολικά δέκα Sims και κατοικίδια ζώα, με όχι περισσότερα από οκτώ Sims ή έξι κατοικίδια ζώα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε συνολικά δέκα, αλλά μόνο αν δεν έχετε περισσότερα από οκτώ Sims ή έξι κατοικίδια ζώα.

Για παράδειγμα, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να έχετε έξι Sims και τέσσερα κατοικίδια, για να καλύψετε το μέγιστο των δέκα. Αυτό θα ήταν ιδανικό αν θέλατε δύο φύλα δύο διαφορετικών κατοικίδιων ζώων (για τέσσερα συνολικά).

Περισσότερα Βοήθεια για την αναπαραγωγή στο The Sims 2

Εάν τα κατοικίδια ζώα σας έχουν πρόβλημα με τη σχέση τους και καθιστά δύσκολο να τα αναπαραγάγει, προσπαθήστε να τα κρατήσετε σε ένα γυμνό δωμάτιο μαζί για να τους αναγκάσετε να παίξουν μεταξύ τους. Εάν δεν υπάρχουν παιχνίδια, και μόνο κάποια τρόφιμα, κιβώτια απορριμάτων και κρεβάτια, θα είναι ευκολότερο για αυτούς να γεννήσουν.

Μια άλλη συμβουλή για την αναπαραγωγή είναι να ενισχύσει τη σχέση του κατοικίδιου ζώου με έναν άλλον με το να τους επαινεί όταν είναι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο, γεγονός που τους καθιστά ακόμα πιο παιχνιδιάρικο και οδηγεί σε καλύτερη σχέση.

Ακολουθούν μερικές περισσότερες συμβουλές αναπαραγωγής: