Πού θα βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook

Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχειοθετημένα μηνύματα στο Facebook και στο Messenger

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε μηνύματα στο Facebook για να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικό φάκελο μακριά από την κύρια λίστα συνομιλιών. Αυτό βοηθά να οργανώσετε τις συνομιλίες σας χωρίς να τις διαγράψετε, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν χρειάζεται να στείλετε μήνυμα σε κάποιον, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να αποθηκεύσετε τα κείμενα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα Facebook, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο σύνολο οδηγιών παρακάτω. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα Facebook τόσο στο Facebook όσο και στο Messenger.com .

Στο Facebook ή το Messenger

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στα αρχειοθετημένα μηνύματα είναι να ανοίξετε αυτόν τον σύνδεσμο για τα μηνύματα Facebook.com ή αυτό για το Messenger.com. Ή θα σας μεταφέρει απευθείας στα αρχειοθετημένα μηνύματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ανοίξετε με μη αυτόματο τρόπο τα αρχειοθετημένα μηνύματα (οι χρήστες του Messenger.com μπορούν να προχωρήσουν στο βήμα 3):

  1. Για χρήστες Facebook.com, ανοίξτε τα Μηνύματα. Είναι στην κορυφή του Facebook στην ίδια γραμμή με το όνομα του προφίλ σας.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων στο Messenger στο κάτω μέρος του παραθύρου μηνύματος.
  3. Ανοίξτε το κουμπί Ρυθμίσεις , βοήθεια και περισσότερα στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας (το εικονίδιο με το γρανάζι).
  4. Επιλέξτε αρχεία αρχειοθέτησης .

Μπορείτε να καταργήσετε την αρχειοθέτηση των μηνυμάτων του Facebook στέλνοντας απλώς ένα άλλο μήνυμα στον παραλήπτη. Θα εμφανιστεί ξανά στην κύρια λίστα μηνυμάτων μαζί με άλλα μηνύματα που δεν έχουν αρχειοθετηθεί.

Σε μια κινητή συσκευή

Μπορείτε να φτάσετε στα αρχειοθετημένα μηνύματα από την έκδοση για κινητά του Facebook επίσης. Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε τη σελίδα Μηνύματα ή κάντε το εξής:

  1. Πατήστε Μηνύματα στο επάνω μέρος της σελίδας.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων στο κάτω μέρος του παραθύρου.
  3. Πατήστε Προβολή αρχειοθετημένων μηνυμάτων .

Πώς να κάνετε αναζήτηση μέσω αρχείων του Facebook

Μόλις ανοίξετε ένα αρχειοθετημένο μήνυμα στο Facebook.com ή στο Messenger.com, είναι πραγματικά εύκολο να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί με το νήμα:

  1. Αναζητήστε τον πίνακα Επιλογών στη δεξιά πλευρά της σελίδας, ακριβώς κάτω από την εικόνα προφίλ του παραλήπτη.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση στις συνομιλίες.
  3. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο κειμένου στην κορυφή του μηνύματος προς αναζητήστε συγκεκριμένες λέξεις σε αυτή τη συνομιλία, χρησιμοποιώντας τα αριστερά πλήκτρα βέλους (δίπλα στο πλαίσιο αναζήτησης) για να δείτε την προηγούμενη / επόμενη εμφάνιση της λέξης.

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο για κινητά του Facebook από το τηλέφωνο ή το tablet σας, δεν μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσω των συνομιλιών, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε το όνομα ενός ατόμου από τη λίστα των νημάτων συνομιλίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε "Henry" για να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα στον Henry, αλλά δεν μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες λέξεις που εσείς και ο Henry έστειλε ο ένας στον άλλο.