Ποια είναι η Echo Amazon;

Ο εξειδικευμένος βοηθός του Amazon εξήγησε

Η Echo του Amazon είναι ένας έξυπνος ομιλητής , που σημαίνει ότι είναι ομιλητής που απλά αναπαράγει τη μουσική σας. Σίγουρα μπορεί να παίξει μουσική, αλλά αυτό είναι μόλις η κορυφή του παγόβουνου. Αξιοποιώντας τη δύναμη της εικονικής βοηθού του Αμαζονίου, η Echo μπορεί να σας ενημερώσει για τον καιρό, να δημιουργήσει λίστες αγορών, να σας βοηθήσει στην κουζίνα, να ελέγξει άλλα έξυπνα προϊόντα όπως φώτα και τηλεοράσεις και πολλά άλλα.

Τι είναι η Echo;

Στην καρδιά της, η Echo είναι βασικά δύο ηχεία και κάποιο υλικό υπολογιστή τυλιγμένο σε έναν κομψό μαύρο κύλινδρο. Είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi, το οποίο χρησιμοποιεί για σύνδεση στο Internet και μπορείτε επίσης να το συνδέσετε στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth .

Χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο, η Echo δεν μπορεί να κάνει πολλά. Μπορείτε να μεταφέρετε μουσική από το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, αλλά αυτό συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν στην πραγματικότητα καλύτεροι ασύρματοι ομιλητές έξω εκεί για τα χρήματα, αν δεν μπορείτε ή δεν θα συνδέσετε το Echo στο Internet.

Όταν μια Echo είναι συνδεδεμένη στο Internet, τότε συμβαίνει η μαγεία. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από ενσωματωμένα μικρόφωνα, η Echo ακούει μια «λέξη αφύπνισης» για να την καλέσει σε δράση. Αυτή η λέξη είναι Alexa από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να την αλλάξετε σε Echo ή Amazon αν θέλετε.

Τι μπορεί να κάνει μια Echo Amazon;

Όταν ξυπνάς την Echo (με μια συγκεκριμένη φράση), αρχίζει αμέσως να ακούει μια εντολή, η οποία μπορεί να δοθεί στη φυσική γλώσσα. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε με την Echo, και θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να εκπληρώσει ό, τι σας ζητήσει. Για παράδειγμα, εάν το ζητήσετε να παίξει ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή τύπο μουσικής, θα επιχειρήσει να το κάνει χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, τις ειδήσεις, τα αθλητικά αποτελέσματα και πολλά άλλα.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο η Echo ανταποκρίνεται στη φυσική ομιλία, είναι σχεδόν σαν να μιλάμε σε ένα άτομο. Αν ευχαριστείς την Echo για τη βοήθειά σου, έχει και μια απάντηση γι 'αυτό.

Αν η ιδέα της ομιλίας με έναν ομιλητή δεν σας απευθύνει έκκληση, η Echo έχει μια συνδεδεμένη εφαρμογή για τηλέφωνα και δισκία Android και Apple. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε την Echo χωρίς να μιλάτε σε αυτήν, να ρυθμίζετε τη συσκευή και να βλέπετε ακόμη τις πρόσφατες εντολές και αλληλεπιδράσεις.

Μπορεί η Echo να καταλάβει τις συνομιλίες;

Δεδομένου ότι η Echo είναι πάντα ανοιχτή, πάντα ακούγοντας για το ξυπνητήριό της, κάποιοι φυσικά ανησυχούν ότι μπορεί να τους κατασκοπεύσει . Και ενώ είναι τεχνικά, η πραγματικότητα δεν είναι όλοι αυτό που είναι τρομακτικό.

Η Echo καταγράφει ό, τι λέτε αφού ακούει τη λέξη της αφύπνισης και ότι τα ηχητικά δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την κατανόηση της φωνής της Alexa. Ωστόσο, αυτό είναι αρκετά διαφανές και μπορείτε εύκολα να προβάλετε ή να ακούσετε όλες τις ηχογραφήσεις που έχετε κάνει από μια συσκευή με δυνατότητα ενεργοποίησης της Alexa.

Πληροφορίες για τις πρόσφατες εντολές είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Alexa και μπορείτε να δείτε ένα πληρέστερο ιστορικό με πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon online.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια Echo για Ψυχαγωγία

Δεδομένου ότι η Echo είναι έξυπνος ομιλητής, η ψυχαγωγία είναι η πλέον προφανής χρήση της τεχνολογίας. Μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να παίξει έναν από τους σταθμούς σας στην Pandora, για παράδειγμα, ή να ζητήσει μουσική από οποιονδήποτε καλλιτέχνη που περιλαμβάνεται στην Prime Music, εάν έχετε συνδρομή. Η υποστήριξη είναι επίσης ενσωματωμένη για υπηρεσίες streaming όπως iHeartRadio, TuneIn και άλλα.

Η υπηρεσία συνδρομής μουσικής της Google απουσιάζει εμφανώς από τη σειρά Echo, η οποία είναι κατανοητή, αφού η Google προσφέρει τη δική της ανταγωνιστική έξυπνη συσκευή ηχείων. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από αυτό το εμπόδιο, συνδυάζοντας το τηλέφωνό σας με ένα Echo μέσω Bluetooth και απλά streaming με αυτόν τον τρόπο. Η Echo μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε audiobooks μέσω του Audible , να διαβάσει τα βιβλία του Kindle και ακόμα να πει αστεία αν το ρωτήσετε. Η Echo έχει ακόμη και αρκετά ωραία Πασχαλινά αυγά, αν ξέρετε τι να ρωτήσετε .

Χρησιμοποιώντας Echo για παραγωγικότητα

Πέρα από τον παράγοντα ψυχαγωγίας, η Echo μπορεί επίσης να παρέχει πληθώρα βασικών πληροφοριών σχετικά με τον καιρό, τις τοπικές αθλητικές ομάδες, τα νέα και την κυκλοφορία. Εάν ενημερώσετε τον Alexa σχετικά με τις λεπτομέρειες της μεταφοράς σας, μπορεί να σας προειδοποιήσει για συγκεκριμένα ζητήματα κυκλοφορίας που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Η Echo μπορεί επίσης να κάνει λίστες υποχρεώσεων και λίστες αγορών, τις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να επεξεργαστείτε μέσω της εφαρμογής smartphone. Και αν χρησιμοποιείτε ήδη μια υπηρεσία, όπως το Ημερολόγιο Google ή το Evernote, για να παρακολουθείτε τις λίστες υποχρεώσεων, η Echo μπορεί να το χειριστεί και αυτό.

Παρόλο που η Echo έχει πολλές λειτουργίες από τη συσκευασία χάρη στην Alexa, είναι επίσης επεκτάσιμη μέσω δεξιοτήτων , τις οποίες προγραμματιστές τρίτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να προσθέσουν λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, και οι δύο Uber και Lyft έχουν δεξιότητες που μπορείτε να προσθέσετε στην Alexa που σας επιτρέπουν να ζητήσετε μια βόλτα χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας.

Άλλες διασκεδαστικές και χρήσιμες δεξιότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο ηχώ σας είναι αυτές που σας επιτρέπουν να υπαγορεύετε μηνύματα κειμένου, ένα άλλο που σας επιτρέπει να παραγγείλετε πίτσα και αυτό που θα σας πει το καλύτερο ζευγάρωμα κρασιών για το γεύμα σας.

Amazon Echo και το έξυπνο σπίτι

Εάν είστε ήδη στο πλοίο με την ιδέα να μιλήσετε με τον δικό σας εικονικό βοηθό, τότε υπάρχουν καλά νέα. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τα πάντα από τον θερμοστάτη σας στην τηλεόρασή σας με τον ίδιο τρόπο. Το Echo είναι ικανό να λειτουργεί ως κόμβος για τον έλεγχο άλλων διαφόρων συσκευών και μπορείτε επίσης να το συνδέσετε σε συγκεκριμένους κόμβους τρίτων μερών, οι οποίοι με τη σειρά τους ελέγχουν ακόμη περισσότερες συσκευές.

Η χρήση ενός Echo ως ενός κόμβου σε ένα συνδεδεμένο σπίτι είναι λίγο πιο περίπλοκο από το να του ζητάς να παίξεις την αγαπημένη σου μουσική και υπάρχουν πολλά προβλήματα συμβατότητας που πρέπει να ανησυχείς. Ορισμένες έξυπνες συσκευές λειτουργούν απευθείας με το Echo, πολλοί χρειάζονται έναν επιπλέον κόμβο και άλλοι δεν θα δουλεύουν καθόλου.

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε μια Echo ως έξυπνο κόμβο, η εφαρμογή περιλαμβάνει μια λίστα συμβατών συσκευών και τις δεξιότητες που μπορείτε να ακολουθήσετε μαζί τους.