Ανασκόπηση της υπηρεσίας ταξινόμησης και ταξινόμησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του SaneBox

Το SaneBox μειώνει τα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το SaneBox κάνει μια μεγάλη και χρήσιμη δουλειά που χωρίζει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζεστε για να δείτε τώρα από εκείνα που μπορείτε να καταναλώνετε σε αναψυχή, διατηρώντας τα εισερχόμενά σας για τα πρώτα.

Το SaneBox λειτουργεί με οποιονδήποτε λογαριασμό IMAP (συμπεριλαμβανομένων των Gmail, iCloud, Yahoo! Mail, AOL Mail και Exchange) και είναι αρκετά ακριβής, αλλά η εστίασή του στους αποστολείς αντί σε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να οδηγήσει σε μηνύματα που έχουν χαθεί. Μια έκδοση που θα τρέξει στους δικούς σας διακομιστές ίσως είναι πολύ πρακτική.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή των υπηρεσιών του Sanebox

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων του SaneBox

Ανοίξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σειρά, πηδώντας από το μαγειρικό ενημερωτικό δελτίο σε κριτική ομάδα συζητήσεων σε έναν περίεργο φίλο να φροντίζει την οικογένεια και την πλάτη? ή σαρώνετε τα εισερχόμενά σας, ανοίγοντας πρώτα τα πιο σημαντικά ηλεκτρονικά μηνύματα και αφήνοντας τα υπόλοιπα αργότερα;

Τι λέτε για να έχετε ένα ρομπότ να περνάει τα εισερχόμενά σας και να κάνει τη διαλογή; Το ρομπότ μπορεί να είναι καλύτερο από τη χρήση φίλτρων: δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε ή να διατηρήσετε κριτήρια και ενέργειες.

Ένα χρήσιμο ταξινόμηση email

Όλες οι ανάγκες του SaneBox (του ρομπότ) είναι πρόσβαση στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λειτουργεί με το Gmail, το Yahoo! Mail, iCloud Mail, AIM και AOL Mail, Exchange και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία email IMAP ή WebDAV. Για το Gmail, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να καθαρίσει ριζικά τα εισερχόμενά σας για μη σημαντικά μηνύματα - μια απόφαση που μπορείτε πάντα να αλλάξετε αργότερα. Με άλλους λογαριασμούς, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατατίθενται πάντοτε σε φακέλους.

Μόλις εγκατασταθεί, ο SaneBox παίρνει απασχολημένος αρχειοθέτηση αλληλογραφίας (στο φάκελο "@SaneLater" για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να περιμένουν). Η αρχική ταξινόμηση μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά τα νέα μηνύματα μετακινούνται σχεδόν αμέσως.

Η χρησιμότητα του SaneBox έγκειται στο σωστό εντοπισμό σημαντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν είναι τέλεια, το SaneBox φθάνει αρκετά και διακρίνει λογικά για το ποιος επιτρέπει την πρόσβαση στα εισερχόμενά σας. Τι μπορεί να αντισταθμίσει το SaneBox είναι η εστίασή του στους αποστολείς. Τα μηνύματα σε λίστες αλληλογραφίας από διαφορετικούς βασικούς αποστολείς μπορούν να ταξινομηθούν εσφαλμένα, για παράδειγμα, καθώς μπορούν να λάβουν σημαντικά μηνύματα από τους ανθρώπους που δεν έχει δει ποτέ ο SaneBox. Ένας τρόπος για να διορθωθεί το τελευταίο είναι η ενοποίηση με ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Το SaneBox μπορεί να συνδεθεί με το Facebook, το LinkedIn και το Twitter.

Κατάρτιση του SaneBox και των προσαρμοσμένων φακέλων

Για να πλησιάσετε την αυτόματη τελειότητα, μπορείτε να εκπαιδεύσετε το SaneBox. Συνήθως, η μετακίνηση του μηνύματος στο φάκελο @SaneLater ή στα εισερχόμενα θα κάνει το τέχνασμα και μπορείτε να ρυθμίσετε τον SaneBox να αγνοήσει εντελώς έναν αποστολέα, μετακινώντας ένα μήνυμα από αυτά στο "@SaneBlackHole". Στην τοποθεσία SaneBox, μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα προσαρμοσμένα φίλτρα - και να τα επεξεργαστείτε ή να τα διαγράψετε, φυσικά.

Μιλώντας για φίλτρα και προσαρμογή: Το SaneBox προσφέρει προαιρετικές ετικέτες για την περαιτέρω κατηγοριοποίηση αλληλογραφίας ("@SaneTop" μόνο για τα πιο σημαντικά μηνύματα, "@SaneNews" για ενημερωτικά δελτία και "@ SaneBulk" για ειδοποιήσεις και παρόμοια). Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τους δικούς σας φακέλους και να εκπαιδεύσετε το SaneBox μεταφέροντας μηνύματα σε αυτά. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αυτές οι κατηγορίες λειτουργούν μόνο από τον αποστολέα ή το θέμα (τα φίλτρα που μπορείτε να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο) και δεν μπορούν να διακρίνουν τα μηνύματα από άλλο περιεχόμενο και ιδιότητες.

Κάθε εβδομάδα ή μήνας, αν θέλετε, το SaneBox σάς στέλνει μια γραφική κατανομή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει σε όλες τις κατηγορίες που έχετε ενεργοποιήσει - και με πόσο επίκαιρο τρόπο (εάν υπάρχει) το αντιμετωπίσατε. Παίρνετε επίσης σημάδια για αποτελεσματικές συνήθειες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - ασχολούνται άμεσα με σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να αγωνίζονται σε εκείνους που μπορούν να περιμένουν, για παράδειγμα.

Αναβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπενθυμίσεων παρακολούθησης

Εκτός από την αυτόματη διατήρηση των εισερχομένων σας καθαρά και σημαντικά, το SaneBox σας επιτρέπει επίσης να αναλάβετε δράση - ή να το αναβάλλετε: η μετακίνηση μηνυμάτων στο "@SaneTomorrow" ή "@SaneNextWeek" θα εμφανιστεί ξανά στα Εισερχόμενα αυτόματα σε μία ή επτά ημέρες , για παράδειγμα, και μπορείτε να ορίσετε φακέλους για τα αποσυνδεδεμένα χρονικά διαστήματα.

Εάν η ενέργεια για την οποία περιμένετε δεν είναι η δική σας, αλλά ένας παραλήπτης, μπορείτε να στείλετε ένα αντίγραφο τυφλού αντιγράφου άνθρακα (Bcc) στο SaneBox και να θυμηθείτε με έναν έξυπνο και υγιή τρόπο: εάν το SaneBox δεν ανιχνεύσει απάντηση στο μήνυμά σας ο συγκεκριμένος χρόνος, μετακινεί το αποσταλμένο μήνυμα πίσω στα εισερχόμενά σας ως υπενθύμιση και την πιθανότητα να ξαναστείλει εύκολα. Ο καθορισμός του χρονικού πλαισίου είναι εύκολος και μπορείτε να είστε ευέλικτοι: ο SaneBox καταλαβαίνει κάτι σαν το "3d5h" - τρεις μέρες και πέντε ώρες από τώρα -, αλλά και σταθερές ημερομηνίες και ώρες όπως "tue" για Τρίτη ή "Mar15-9am" 15 στις 9 π.μ.

Περισσότερες δυνατότητες για συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα συνημμένα που έρχονται με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά με τα ίδια τα μηνύματα - αλλά πολύ λιγότερο σημαντικό να κρατηθούν. Το SaneBox μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε την κατάσταση: μπορείτε να αποθηκεύσετε εισερχόμενα αρχεία (που υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος) σε ένα λογαριασμό Dropbox και, προαιρετικά, να αφαιρέσετε τα έγγραφα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τα αντικαταστήσετε με συνδέσμους στο Dropbox.

Συνολικά, το SaneBox είναι πολύ βολικό ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο bot.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους