Πώς να επεξεργαστείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει στο Mozilla Thunderbird

Εξαιρέσεις είναι πάντα καλές για να αποδείξουμε τον κανόνα. Για να λειτουργήσει αυτό, ο κανόνας, φυσικά, πρέπει να είναι αρκετά χαλαρός ώστε να επιτρέπει εξαιρέσεις.

Γιατί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε;

Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε, για παράδειγμα. Συνήθως, δεν θέλετε να τα επεξεργαστείτε με οποιοδήποτε κόστος. Θέλετε να είναι ασφαλείς, ασφαλείς και υποστηριζόμενες. Αλλά αν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας θησαυρός των δεδομένων και κάποια από αυτά τα δεδομένα αλλάζουν, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν.

Μπορείτε να προωθήσετε το αρχικό μήνυμα στον εαυτό σας με μια προσθήκη ή απλά να απαντήσετε για να προσθέσετε ένα νέο σημείο δεδομένων στο νήμα. Συνήθως, αυτή είναι η ιδανική λύση. Αλλά υπάρχουν, έχετε μαντέψει, εξαιρέσεις. Για ορισμένα δεδομένα - ονόματα χρηστών, για παράδειγμα - μπορεί να έχει νόημα απλώς να επεξεργαστείτε το αρχικό μήνυμα. Στο Mozilla Thunderbird, αυτό είναι εκπληκτικά εύκολο.

Επεξεργασία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε στο Mozilla Thunderbird χρησιμοποιώντας & # 34; Drafts & # 34;

Για να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα που έχετε λάβει στο Mozilla Thunderbird:

Επεξεργασία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει στο Mozilla Thunderbird με επεξεργασία της πηγής

Για να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε μήνυμα ελεύθερα στο Mozilla Thunderbird: