Πώς να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα φόντου του Ημερολογίου Google

Το Ημερολόγιο Google παίρνει λίγο βαρετό με ένα απλό χρώμα πίσω από κάθε μέρα. Γιατί να μην φωτίζετε τα γεγονότα σας με μια μεγάλη εικόνα φόντου;

Η ρύθμιση για την ενεργοποίηση μιας εικόνας φόντου Ημερολογίου Google είναι κάπως κρυμμένη, αλλά μόλις ενεργοποιηθεί, είναι εξαιρετικά απλό να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε μια φωτογραφία από την εμφάνιση ως εικόνα φόντου στα ημερολόγιά σας.

Προσθέστε μια εικόνα φόντου στο Ημερολόγιο Google

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να καταστρέψετε το Ημερολόγιο Google με μια προσαρμοσμένη εικόνα στο παρασκήνιο:

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Ημερολόγιο Google.
  2. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η σωστή ρύθμιση για τις εικόνες φόντου του Ημερολογίου Google (δείτε παρακάτω εάν δεν είστε βέβαιοι).
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεις / ταχυτήτων στο επάνω δεξιό μέρος του Ημερολογίου Google και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την καρτέλα Γενικά .
  5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα "Ημερολόγιο φόντου" κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας.
  6. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογή εικόνας για να επιλέξετε μία από τις δικές σας φωτογραφίες ήδη στο λογαριασμό σας στο Google ή να ανεβάσετε ένα νέο από τον υπολογιστή σας ή μια αντιγραμμένη διεύθυνση URL .
    1. Δείτε αυτές τις ιστοσελίδες όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν για φόντο του Ημερολογίου Google.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή μόλις έχετε λάβει την απόφασή σας.
  8. Πίσω στη σελίδα Γενικές ρυθμίσεις, επιλέξτε Κεντραρισμένο , Πλακωμένο ή Κλίμακα για να αποφασίσετε πώς θα εμφανιστεί η εικόνα στο ημερολόγιό σας. Μπορείτε πάντα να το αλλάξετε αργότερα.
  9. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να εφαρμόσετε τις αλλαγές και επιστρέψτε στο ημερολόγιό σας, όπου θα δείτε τη νέα εικόνα φόντου.

Συμβουλή: Για να καταργήσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου Ημερολογίου Google, επιστρέψτε στο Βήμα 6 και κάντε κλικ στον σύνδεσμο Κατάργηση και στη συνέχεια στο κουμπί Αποθήκευση .

Πώς να ενεργοποιήσετε μια εικόνα φόντου στο Ημερολόγιο Google

Η δυνατότητα εικόνας του φόντου του Ημερολογίου Google δεν είναι μια επιλογή που είναι διαθέσιμη από προεπιλογή. Αντ 'αυτού, πρέπει να το ενεργοποιήσετε μέσω της ενότητας Labs , όπως παρακάτω:

  1. Ανοίξτε το κουμπί γραναζιών / ρυθμίσεων από το μενού Ημερολόγιο Google.
  2. Επιλέξτε Labs .
  3. Βρείτε την επιλογή εικόνας φόντου .
  4. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής Ενεργοποίηση .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο κάτω μέρος της σελίδας.