Αποκτήστε εξαιρετικές, δωρεάν φωτογραφίες για χρήση στο ιστολόγιό σας με αυτά τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία

Χρησιμοποιήστε αυτές τις τοποθεσίες για να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες για το ιστολόγιό σας

Η εύρεση δωρεάν φωτογραφιών στο διαδίκτυο για χρήση στο ιστολόγιό σας μπορεί να είναι προκλητική επειδή πολλοί από αυτούς έχουν αυστηρούς περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων . Ωστόσο, αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που μπορούν να κατεβάσουν οι bloggers για χρήση στα blogs τους.

Ελέγξτε τους περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων για τις φωτογραφίες που κατεβάζετε για χρήση στο ιστολόγιό σας. Ορισμένες από τις ελεύθερες φωτογραφίες σε αυτούς τους ιστότοπους ενδεχομένως να απαιτούν από εσάς να δώσετε την απόδοση - την οποία πρέπει να κάνετε ούτως ή άλλως - ή να ενημερώσετε τον φωτογράφο για τη χρήση της φωτογραφίας σας. Ακολουθήστε πάντα τους κανόνες αδειοδότησης πνευματικών δικαιωμάτων και δημιουργικών κοινών που σχετίζονται με οποιαδήποτε φωτογραφία που χρησιμοποιείτε στο ιστολόγιό σας και λάβετε τα απαραίτητα δικαιώματα.

01 του 06

FreeImages

rubyblossom./Flikr/CC BY 2.0

FreeImages (πρώην Stock Xchange) είναι μια μεγάλη πηγή για την εύρεση δωρεάν φωτογραφιών για χρήση στο blog σας. Οι διαφορετικές φωτογραφίες έχουν διαφορετικούς περιορισμούς, γι 'αυτό φροντίστε να ελέγξετε τις απαιτήσεις πνευματικών δικαιωμάτων και απόδοσης πριν χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία. Ο ελκυστικός ιστότοπος οργανώνει φωτογραφίες ανά κατηγορίες, γεγονός που καθιστά εύκολη την προβολή φωτογραφιών σε συγκεκριμένα θέματα. Περισσότερο "

02 του 06

Flickr

Το Flickr είναι το πιο γνωστό από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν εικόνες, και αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε μέρα. Για να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες για χρήση στο ιστολόγιό σας, αρχίστε με την αναζήτηση χρησιμοποιώντας την άδεια Creative Commons . Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις μικρογραφίες για να δείτε τα δικαιώματα που διατηρεί ο φωτογράφος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παράσχει την απόδοση, εάν απαιτείται, και θα δώσετε έναν σύνδεσμο πίσω στην πηγή. Περισσότερο "

03 του 06

MorgueFile

Το MorgueFile διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν φωτογραφιών υψηλής ποιότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ιστολόγιό σας - απλά αναζητήστε την ιστοσελίδα δωρεάν . Συνήθως, μπορείτε να κάνετε λήψη των δωρεάν εικόνων αμέσως, αλλά διαβάστε σχετικά με τις απαιτήσεις άδειας χρήσης του MorgueFile και συνδέστε το πίσω από τη θέση blog σας στην πηγή, εάν απαιτείται. Περισσότερο "

04 του 06

Dreamstime

Dreamstime Free download από το βιβλίο επισκεπτών Σχετικά Άδεια Ελεύθερος για εμπορική χρήση (Περιλαμβάνει μια σύνδεση με το συντάκτη) Όσο δεν ισχυρίζεστε ότι κατέχετε την ίδια την εικόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από αυτά σε ένα blog. Απλά ελέγξτε τα δικαιώματα που αποδίδουν οι φωτογράφοι στις εικόνες πριν τη λήψη τους. Περισσότερο "

05 του 06

FreeFoto

Το FreeFoto προσφέρει πάνω από 100.000 δωρεάν φωτογραφίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ιστολόγιό σας. Συνήθως, θα πρέπει να παράσχετε αναφορά και να συνδεθείτε πίσω στην πηγή. Οι περισσότερες φωτογραφίες περιλαμβάνουν ένα μικρό υδατογράφημα στην κάτω δεξιά γωνία της φωτογραφίας που λέει το "FreeFoto.com", το οποίο είναι διακριτικό. Περισσότερο "

06 του 06

StockVault

Το StockVault είναι μια κοινότητα φωτογράφων και καλλιτεχνών που μοιράζονται τη δουλειά τους στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει ένα τμήμα μόνο για bloggers, όπου παρουσιάζει δωρεάν υφές, φωτογραφίες και στοιχεία σχεδιασμού που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε ιστολόγια. Περισσότερο "