Αριθμός κινητού τηλεφώνου στάθμευσης: Πώς να κρατήσετε τον αριθμό σας

Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό; Κρατήστε τον αριθμό σας χωρίς να πληρώνετε για τον παραδοσιακό λογαριασμό σας

Μερικοί από εμάς ερωτεύονται το σημερινό κινητό τηλέφωνο, το σχέδιο ή το φορέα. Αλλά μην ξεχνάτε και τον πραγματικό αριθμό κινητού τηλεφώνου σας. Μερικές φορές νιώθουμε μια ισχυρή σχέση με αυτά τα επτά ψηφία.

Ίσως πληρώνετε για την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας των ΗΠΑ και αφήνοντας τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν θέλετε ποτέ να κρατήσετε προσωρινά τον αγαπημένο σας αριθμό χωρίς να πληρώσετε για το σχέδιό σας (ή ακόμα και το τηλέφωνό σας), μπορείτε.

Διάφορες υπηρεσίες σας βοηθούν να σταθμεύσετε τον αριθμό σας έτσι σας περιμένει κατά την επιστροφή σας. Εν τω μεταξύ, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για την παραδοσιακή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, ενώ ο αριθμός σας κρατιέται.

Είναι επίσης πιθανό να μπορείτε να τοποθετήσετε τον αριθμό σας σε διακοπές ή σε αναμονή στον μεταφορέα σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπηρεσία σταθμεύσεως κινητού τηλεφώνου.

Το NumberGarage και το ParkMyCellPhone.com είναι δύο ανταγωνιστικές υπηρεσίες για σταθμό κινητού τηλεφώνου.

Σημείωση: Οι παρακάτω οδηγίες πρέπει να ισχύουν ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνο Android σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, κλπ.

ΑριθμόςGarage: Αριθμός Υπηρεσία Στάθμευσης

Για τον αριθμό στάθμευσης, το NumberGarage χρεώνει 29,95 δολάρια για τον πρώτο μήνα και 4,95 δολάρια το μήνα στη συνέχεια. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να κρατήσετε τον αριθμό σας για μεταγενέστερη χρήση.

Ωστόσο, ο αριθμός στάθμευσης δεν σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω ενός σταθμευμένου αριθμού. Ο αριθμός χώρων στάθμευσης φέρνει τον αριθμό τηλεφώνου σας στο NumberGarage μέχρι να το επιστρέψετε σε έναν μεταφορέα και να βάλετε ένα πληρωμένο σχέδιο σε αυτό. Ως άλλη επιλογή, το NumberGarage μπορεί να προωθήσει τον αριθμό σας για $ 29.95 για τον πρώτο μήνα και $ 9.95 το μήνα στη συνέχεια.

Αυτή η υπηρεσία αποστέλλει εισερχόμενη κλήση στον αριθμό που έχετε σταθμεύσει στο κινητό τηλέφωνο ή στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου της επιλογής σας. Με αυτήν τη διαδρομή, μπορείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία κινητού τηλεφώνου σας (ώστε να μην πληρώνετε το λογαριασμό) και απλώς να προωθήσετε τον τρέχοντα αριθμό σας σε άλλο.

Με το NumberGarage, η στάθμευση και η προώθηση δεν έχουν συμβόλαιο.

Η υπηρεσία προώθησης σας δίνει 200 ​​λεπτά το μήνα. Στη συνέχεια, το φορτίο ανά λεπτό είναι 5 σεντ ανά λεπτό. Μπορείτε να αλλάξετε τον προορισμό σας μέχρι τρεις φορές το μήνα. Στη συνέχεια, υπάρχει χρέωση $ 2,95 ανά αλλαγή αριθμού.

ParkMyCellPhone.com: Αριθμός Υπηρεσίας Στάθμευσης

Εκτός από το NumberGarage, το ParkMyCellPhone.com είναι μια παρόμοια υπηρεσία με τέσσερις επιλογές.

  1. Το ParkMyCellPhone Deep Freeze είναι η φθηνότερη επιλογή αυτής της υπηρεσίας. Η εταιρεία θα κρατήσει τον αριθμό σας για $ 3 το μήνα αν δεν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε εν τω μεταξύ. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 4,95 δολάρια με το NumberGarage.
  2. Το ParkMyCellPhone 100 ή το ParkMyCellPhone 200 ενημερώνει τους καλούντες για έναν νέο αριθμό ή απλά σας επιτρέπει να λαμβάνετε φωνητικά μηνύματα . Οι εισερχόμενες κλήσεις αποστέλλονται απευθείας στο φωνητικό ταχυδρομείο, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο σύστημα της υπηρεσίας και θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    1. Το πρόγραμμα 100 είναι $ 5 το μήνα με χρέωση μιας χρήσης $ 15 (ή $ 60 ανά έτος με δωρεάν μεταφορά). Το σχέδιο 200 είναι $ 6 το μήνα με χρέωση έναρξης χρέωσης $ 15. Το σχέδιο 100 περιλαμβάνει 100 μηνιαία λεπτά φωνητικού ταχυδρομείου. Το σχέδιο 200 έχει 200 ​​λεπτά.
  3. Το ParkMyCellPhone με VoIP σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τις κλήσεις σας μέσω τηλεφώνου VoIP (voice over internet protocol).
    1. Ενώ οι κλήσεις θα φτάσουν σε μια συσκευή VoIP που πρέπει να συνδεθεί στο Internet, δεν απαιτείται υπολογιστής. Η υπηρεσία αυτή κοστίζει 9 δολάρια το μήνα, με μια μοναδική χρέωση $ 45, η οποία περιλαμβάνει τη συσκευή και τη ναυτιλία.
  1. Το ParkMyCellPhone με την προώθηση κλήσεων κοστίζει $ 10 ανά μήνα με χρέωση μιας χρήσης $ 15. Ενώ αυτό είναι παρόμοιο με την υπηρεσία προώθησης $ 9.95 από το NumberGarage, έρχεται με περισσότερα λεπτά. Αυτό το σχέδιο προσφέρει 500 μηνιαία λεπτά.

Βάλτε έναν αριθμό στις διακοπές σας στον μεταφορέα σας

Εάν καλέσετε τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας , είναι πιθανό να μπορείτε να θέσετε τον αριθμό σας σε διακοπές ή σε αναμονή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, η Sprint χρεώνει 6 δολάρια το μήνα και η T-Mobile θα σας χρεώσει με 10 δολάρια το μήνα για διάστημα έως και 90 ημερών για τον αριθμό σας.

Η Virgin Mobile χρεώνει $ 15 ανά 3 μήνες ή $ 60 ανά έτος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι μεταφορείς θα κρατήσουν τον αριθμό σας ενώ αναστέλλουν την παραδοσιακή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας και το λογαριασμό σας.

Συμβουλές για τον αριθμό στάθμευσης & προώθησης

Ο χώρος στάθμευσης κινητού τηλεφώνου έχει σχεδιαστεί για να κρατάει μόνο τον αριθμό σας χωρίς καμία άλλη χρήση. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν λεπτά που να χρησιμοποιούνται ή να πληρώνονται με πάρκινγκ.

Δεδομένου ότι πληρώνετε μόνο για να κρατήσετε τον αριθμό και δεν μπορείτε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε, πιθανότατα δεν θέλετε να έχετε έναν αριθμό σταθμευμένο για πάντα. Εάν σταθμεύετε περισσότερο από 12 μήνες, ίσως θελήσετε να αναρωτηθείτε γιατί και να αποφασίσετε αν αξίζει τα χρήματα για να το κάνετε αυτό.

Τα πρακτικά, από την άλλη πλευρά, έχουν σημασία με την προώθηση. Αν επιλέξετε αυτή τη διαδρομή, θα θέλετε να παρακολουθείτε προσεκτικά τα λεπτά (όπως θα κάνατε και με τον παραδοσιακό λογαριασμό κινητού τηλεφώνου σας) για να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κάποιο πρόγραμμα προώθησης ή να δαπανήσετε πάρα πολλά χρήματα.