Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft και οι εκτυπώσεις για συγγραφείς

01 από 09

Δωρεάν πρότυπα MS Office για συγγραφείς, συγγραφείς και bloggers

Βιβλιοθήκη λογισμικού του Office. (γ) Romilly Lockyer / Getty Images

Βρείτε χρήσιμα εργαλεία σύνταξης, οργάνωσης, εμπορίας και επικοινωνίας σε αυτή τη συλλογή δωρεάν πρότυπα της Microsoft για προσωπικά, δημιουργικά, ακαδημαϊκά ή επαγγελματικά έργα γραφής.

Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο μπορεί να σας ξεκινήσει γρήγορα ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην πραγματική γραφή!

Η Microsoft έχει εκατοντάδες πρότυπα που μπορεί να σας ενδιαφέρει, αλλά τώρα πρέπει να κάνετε αναζήτηση μέσω της διεπαφής του προγράμματος του Office και όχι μέσω ενός online site template.

Αυτή η προβολή διαφανειών θα σας καθοδηγήσει στο πώς να το κάνετε αυτό.

02 του 09

Ιστορία ή νέο πρότυπο χειρογράφων ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Story ή νέο πρότυπο χειρογράφων για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτή η ιστορία ή νέο πρότυπο χειρογράφων ή εκτυπώσιμη έκδοση για το Microsoft Word είναι ένας τρόπος για να μεταβείτε απευθείας στη διαδικασία γραφής.

Παρόλο που πρόκειται απλώς για μια γενική μορφή και πρέπει να ελέγξετε τις απαιτήσεις χειρογράφων κάθε εκδότη πριν την υποβολή, αυτό μπορεί να σας δώσει αρκετή μορφοποίηση για να χτυπήσετε ακριβώς το έδαφος που τρέχει με τις ιδέες σας.

Ανοίξτε το πρόγραμμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Κουμπί του Office (ή το Αρχείο) - Νέο για να το αναζητήσετε ανά λέξη-κλειδί.

03 του 09

Πρότυπο δημοσίευσης ιστολογίου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο δημοσίευσης ιστολογίου για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ξέρετε ότι μπορείτε να γράψετε ένα blog από το Microsoft Word; Δείτε πώς: Πώς να γράφετε και να δημοσιεύετε το Blog σας απευθείας από το Microsoft Office .

Είναι ακόμα πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε αυτό το Πρότυπο Δημοσίευσης Blog ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word. Όταν το χρησιμοποιείτε, ανοίγει ένα νέο έγγραφο, το οποίο θα πρέπει να φαίνεται κενό, αλλά παρατηρείστε τα νέα σας μενού για τη σύνδεση και την ανάρτηση στο Blogger, στο Wordpress ή σε παρόμοιο online ιστολόγιο blogging.

Αυτό είναι διαθέσιμο ανοίγοντας το πρόγραμμα, στη συνέχεια επιλέγοντας Αρχείο - Νέο και στη συνέχεια αναζητώντας 'b log'.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Το καλύτερο λογισμικό και οι επιλογές πλατφόρμας online για Blogging .

04 του 09

Πρότυπο ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εκτυπώσιμη έκδοση για τον Microsoft Publisher

Πρότυπο ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Με αυτό τον τρόπο, οι συγγραφείς που είναι συνηθισμένοι στο Word μπορούν να συνδεθούν ευκολότερα με τους οπαδούς του ιστολογίου τους ή με οποιονδήποτε άλλο στον κατάλογο επαφών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το πρότυπο ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το εκτυπώσιμο για Microsoft Publisher σάς επιτρέπει να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια επαγγελματική διάταξη.

Μπορείτε να στείλετε πληροφορίες σχετικά με τις προωθήσεις βιβλίων, τις νέες κυκλοφορίες, τα επερχόμενα γεγονότα, την έμπνευση για άλλους συγγραφείς και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε κατάλληλο.

Αυτό το σχέδιο είναι μόνο ένα από τα πολλά. Θα βρείτε άλλα σχέδια ενημερωτικών δελτίων που είναι έτοιμα για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ανοίξτε τον Publisher και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέα και αναζητήστε ανά λέξη-κλειδί.

05 του 09

Γράφοντας Πρότυπο Σχεδιασμού Χρονοδιάγραμμα Έργου ή Εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Γράφοντας πρότυπο προγραμματισμού χρονοδιαγράμματος έργου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Συνδυάστε τα πολλά έργα σας σε ένα οπτικό και εύκολο στην παρακολούθηση έγγραφο με αυτό το Πρότυπο Σχεδιασμού Χρονοδιάγραμμα του Έργου ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel. Αυτό είναι γνωστό ως διάγραμμα Gantt.

Οι περισσότεροι συγγραφείς έχουν πολλά έργα με διαφορετικά στάδια ή προθεσμίες. Αυτό είναι επίσης ένα θαυμάσιο, ενιαίο εργαλείο για την επικοινωνία των έργων σας με την οικογένεια, την ομάδα ή την ομάδα σας. Σας επιτρέπει να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στον εντοπισμό λεπτομερειών ή να αναρωτιέστε τι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη συνέχεια.

Ανοίξτε το Excel και στη συνέχεια επιλέξτε Νέα και αναζητήστε με λέξη-κλειδί.

06 του 09

Πρότυπο εκδόσεων βιβλίων Post Card Πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο εκδόσεων βιβλίων για πρότυπα καρτών για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το Πρότυπο Δημοσίευσης Βιβλίων Πρότυπο Ταχυδρομική Κάρτα ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word είναι ένα ευέλικτο εργαλείο μάρκετινγκ για πολλούς συγγραφείς των εκδηλώσεων που μπορούν να βρεθούν εμπλεκόμενοι, από τα κόμματα απελευθέρωσης βιβλίων, για να κλείσουν βιβλία, σε άλλες διαφημιστικές δραστηριότητες.

Αυτές οι κάρτες μπορούν να προσαρμοστούν με μια εικόνα του εξώφυλλου του βιβλίου σας, της φωτογραφίας συγγραφέα, του λογοτύπου αυτο-δημοσίευσης ή άλλων σχετικών εικόνων.

Αναζητήστε αυτό το πρότυπο, επιλέγοντας Αρχείο και, στη συνέχεια, αναζητώντας με λέξη-κλειδί κάτω από το στοιχείο Νέα.

07 του 09

Πρότυπο σελιδοδεικτών φωτογραφιών ή εκτυπώσιμη έκδοση για τον Microsoft Publisher

Πρότυπο περιήγησης φωτογραφιών για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αν και είναι μια μεγάλη επένδυση για να έχετε προωθητικά προϊόντα πιο επαγγελματικά σχεδιασμένα, αυτά τα προσαρμόσιμα Πρότυπα σελιδοδεικτών φωτογραφιών ή εκτυπώσιμα για Microsoft Publisher θα μπορούσαν να σας πάρουν με ένα τσίμπημα για μια επερχόμενη εκδήλωση.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά άλλα σχέδια σελιδοδεικτών.

Ανοίξτε τον Publisher και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέα και αναζητήστε ανά λέξη-κλειδί.

08 από 09

Πρότυπο παρουσίασης στοίβας βιβλίων ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο παρουσίασης στοίβας βιβλίων για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο παρουσίασης στοίβας βιβλίου ή το εκτυπώσιμο για Microsoft PowerPoint διαθέτει πολλές διαφορετικές διατάξεις διαφανειών σε ένα αρχείο προς λήψη.

Θυμηθείτε, έχετε κάποιο έλεγχο στα χρώματα, τις γραμματοσειρές και άλλα. Είναι ένας μόνο λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο όπως αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κάνετε τη δική σας επόμενη παρουσίαση.

Ανοίξτε το PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για τους εκπαιδευτικούς .

09 του 09

Κινούμενο πρότυπο βιβλίου αναστροφής για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο εφέ εκκίνησης βιβλίου για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Για μια δυναμική παρουσίαση που παίρνει οπτικά στοιχεία στο επόμενο επίπεδο, εξετάστε το Πρότυπο Βιβλιοθήκης Flipping Animated για το Microsoft PowerPoint.

Η κινούμενη εικόνα είναι απλή, αλλά μπορεί να είναι μια διασκεδαστική αρχή που ξεκινά με ορισμένους τύπους παρουσιάσεων. Για να προσθέσετε το δικό σας κείμενο, όπως έκανα εδώ, απλά επιλέξτε Εισαγωγή - πλαίσιο κειμένου για να δημιουργήσετε έναν πληκτρολογούμενο χώρο πάνω από τη σελίδα κενής σελίδας.

Στο PowerPoint, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

Βρείτε περισσότερα πρότυπα για τις διακοπές, τις εποχές του έτους, την εκπαίδευση, το σπίτι, τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα, επισκεφτείτε τη σελίδα Templates του Microsoft Office για Επιχειρήσεις ή για την κύρια σελίδα Πρότυπα λογισμικού του Office.