Τρόπος χρήσης του Word ως προεπιλεγμένου επεξεργαστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Οι τρέχουσες εκδόσεις του Outlook χρησιμοποιούν μόνο το Word ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι πρώτες εκδόσεις του Outlook χρησιμοποιούν δύο μηχανές: τον Windows Internet Explorer για την ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον επεξεργαστή του Outlook για τη σύνταξη και την επεξεργασία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες που ήθελαν προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας θα μπορούσαν να ορίσουν το Microsoft Office Word ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Ορίστε το Word ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2003 και νωρίτερα

Για να ορίσετε το Word ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook:

Προεπιλεγμένος επεξεργαστής στις πρόσφατες εκδόσεις του Outlook

Ξεκινώντας Με το Outlook 2007, ο επεξεργαστής του Outlook δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Το Outlook 2007 και το Outlook 2010 χρησιμοποιούν μόνο το Word ως πρόγραμμα επεξεργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Outlook 2007 χρησιμοποιεί το Word 2007 για τον επεξεργαστή του. Το Outlook 2010 χρησιμοποιεί το Word 2010. Το ίδιο ισχύει και για το Outlook 2013 και το Outlook 2016-Word είναι η μόνη επιλογή επεξεργασίας, αν και μπορείτε να αλλάξετε το Outlook για να χρησιμοποιήσετε HTML ή RTF . (Η συνιστώμενη HTML). Οι βελτιώσεις σε αυτές τις εκδόσεις του Word περιλαμβάνουν καλύτερη υποστήριξη για φύλλα HTML και cascading στυλ στο email του Outlook.

Δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το Word στον υπολογιστή σας για να λειτουργήσει ως συντάκτης για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook. Ωστόσο, εάν έχετε εγκαταστήσει το Word, υπάρχουν διαθέσιμες πρόσθετες λειτουργίες. Όταν εγκαθιστάτε το Outlook, αναζητά το Word στον υπολογιστή σας. Εάν δεν το εντοπίσει, εγκαθιστά μια βασική έκδοση για χρήση του Outlook.

Ορισμένα πράγματα έχουν σπάσει όταν ο επεξεργαστής του Outlook έχει καταργηθεί, αλλά είναι μικροσκοπικά σε σύγκριση με τα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν με τη μετάβαση στο Word. Οι σημαντικότερες απώλειες είναι: