Κορυφαίοι 3 πελάτες συνομιλίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ποιες ενσωματώσεις ηλεκτρονικής συνομιλίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι οι καλύτερες;

Η ενσωμάτωση των πελατών συνομιλίας στα εισερχόμενά μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαμονή σας σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Χωρίς να χάσετε ένα ρυθμό, μπορείτε τώρα να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να παραμείνετε σε μια συνομιλία συνομιλίας όλοι μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Το καλύτερο μέρος αυτών των πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου chat δεν υπάρχει καμία λήψη είναι απαραίτητη, και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση!

Δείτε τα μαθήματα μας για τις τρεις πιο δημοφιλείς συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: AIM Mail , Gmail και Yahoo! Mail και μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές.

Gmail

Gmail για δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Χτισμένο με την πληθώρα καινοτομιών της Google, ο πελάτης συνομιλίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Gmail είναι ένας από τους πιο απλούς, αλλά διαθέτει πολλές από τις εξαιρετικές λειτουργίες της ολοκλήρωσης του Google Hangouts και του Google+.

Αριστερά, κάτω από τα εισερχόμενα του Gmail και άλλα πλαίσια και κατηγορίες email στο κάτω μέρος, θα βρείτε το Google Hangouts.

Οι προσπάθειες IM και κοινωνικής δικτύωσης της Google έχουν ξεπεράσει μερικές αλλαγές στις ονομασίες και εστιάσουν τις αλλαγές κατά τη διάρκεια των ετών και ο συνομιλητής κλήθηκε να ονομάζεται Google Talk ή Gtalk. Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail για λίγο, ίσως θυμάστε ότι αυτή η ενότητα IM του Gmail αναφέρεται ως Gtalk. Αυτό τελικά έγινε το Google Hangouts, αλλά η διεπαφή συνομιλίας παραμένει ουσιαστικά η ίδια στο Gmail.

Θα δείτε τις επαφές σας που αναφέρονται και για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με ένα ή να συνεχίσετε μια συνομιλία που ξεκίνησε στο παρελθόν, απλά κάντε κλικ στο όνομα του ατόμου. Ένα πλαίσιο συνομιλίας θα ανοίξει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του προγράμματος περιήγησης, όπου μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να συνεχίσετε τη συνομιλία σας με το άτομο.

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση ή μια τηλεφωνική κλήση από το Gmail και να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου SMS στο κινητό τηλέφωνο μιας επαφής, εάν έχουν ένα, όλα από το κουτί συνομιλίας - απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο κατά μήκος της κορυφής του κουτιού. Περισσότερο "

AIM Mail

Για τους χρήστες AIM Mail, η ενσωματωμένη συνομιλία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AIM προσφέρει την ίδια ευελιξία και αποτελεσματικότητα με το AIM web-based IM , μόνο στα εισερχόμενά σας.

Το AIM Mail συγκεντρώνει σε ένα μέρος τα νέα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το IM. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, κάτω από το μενού μηνυμάτων και ημερολογίου, θα βρείτε τον κατάλογο φίλων του AIM. Κάντε κλικ σε έναν φίλο και ένα πλαίσιο συζήτησης θα ανοίξει κάτω από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Περισσότερο "

Yahoo! Ταχυδρομείο

Είναι εύκολο να ειδοποιήσετε άμεσα τους φίλους και την οικογένειά σας απευθείας από το Yahoo! Ταχυδρομείο. Yahoo!

Ακριβώς όπως το Yahoo! Messenger και παρόμοια με το AIM Mail, το Yahoo! Η συνομιλία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της αλληλογραφίας επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και ΔΥ .

Yahoo! Το Messenger προσφέρει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που είναι προσβάσιμα από το Yahoo! Ταχυδρομείο. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο εικόνας στο κάτω μέρος του πλαισίου συνομιλίας του Messenger για να προσθέσετε εικόνες στα μηνύματά σας. Yahoo! Το Messenger σάς επιτρέπει να επιλέξετε αρχεία εικόνων από τον υπολογιστή σας για προσθήκη στο μήνυμα, αλλά μόνο εικόνες. δεν μπορείτε να στείλετε έγγραφα ή άλλα αρχεία με αυτόν τον τρόπο.

Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποφύγετε μια ενοχλητική γκάφα είναι η δυνατότητα να "αποσιώσετε" ένα μήνυμα. Απλώς εντοπίστε το μήνυμα που θέλετε να αποκαταστήσετε και μετακινηθείτε πάνω του. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο σκουπιδιών - κάντε κλικ σε αυτό και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να καταργήσετε το μήνυμα. Το μήνυμα θα πρέπει να διαγραφεί, αν και στη δοκιμή απαιτείται να διαγραφεί το μήνυμα δύο φορές πριν να εξαφανιστεί από τον αποστολέα και από τη συνομιλία του παραλήπτη.

Φυσικά, εάν ο παραλήπτης σας έχει ήδη δει το μήνυμα, αυτό δεν θα το διαγράψει από το μυαλό τους, δυστυχώς, αλλά μπορεί να είναι πολύ βολικό αν μπορείτε να το πιάσετε πριν το δουν.

Μπορείτε επίσης να κάνετε τα αγαπημένα σας μηνύματα τοποθετώντας το δείκτη σας πάνω σε ένα μήνυμα και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς. Αυτό θα εμφανίζεται για άλλους χρήστες στη συνομιλία.

11 Περισσότερες συζητήσεις μέσω διαδικτύου

Δεν μπορείτε να βρείτε μια συνομιλία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν σας αρέσει; Μπορείτε ακόμα να βρείτε έναν μεγάλο πελάτη IM χωρίς λήψη! Ελέγξτε τους 11 καλύτερους διαδικτυακούς πελάτες συνομιλίας για περισσότερη διασκέδαση! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μια σύνδεση στο Internet! Περισσότερο "