Πώς να συνδεθείτε στο AIM στον Ιστό

Γνωρίζατε ότι ο AIM, ο πελάτης άμεσων μηνυμάτων του AOL, είναι επίσης ένας δημοφιλής πελάτης άμεσων μηνυμάτων μέσω web ; Το AIM προσφέρει μια εμπειρία IM παρόμοια με την εφαρμογή πελάτη χωρίς την ταλαιπωρία της λήψης και της εγκατάστασης.

Αρχικά γνωστό ως AIM Express, ξεκίνησε ως "lite" έκδοση της εφαρμογής. Καθώς η τεχνολογία ιστού και οι εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό έχουν επεκταθεί, η εμπειρία στον ιστό έχει γίνει τόσο ισχυρή όσο η εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα γίνεται πολύ ευέλικτη και εύκολη στη χρήση.

Ο AIM είναι τέλειος στο σχολείο, στο χώρο εργασίας ή σε οποιονδήποτε δημόσιο υπολογιστή όπου οι περιορισμοί πληροφορικής και δικτύου ενδέχεται να σας εμποδίσουν να προσπαθήσετε να κάνετε λήψη του AIM.

Για να ξεκινήσετε την εκκίνηση του AIM, επισκεφθείτε τον ιστότοπο AIM και επιλέξτε το κουμπί "Εκκίνηση τώρα" κάτω από το πεδίο προώθησης AIM Express.

01 από 04

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας AIM

Στην ιστοσελίδα AIM.com, πληκτρολογήστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του AIM και κάντε κλικ στο "Σύνδεση" για να ξεκινήσετε το AIM.

Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε μια διάταξη παρόμοια με την εφαρμογή AIM. Η λίστα φίλων σας και οι επαφές σας εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά της σελίδας.

02 από 04

Χρησιμοποιώντας βασικές λειτουργίες του AIM

Οι λειτουργίες και οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας στο web-chat AIM είναι παρόμοιες με αυτές που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή.

03 του 04

AIM στις συνδέσεις κοινωνικών μέσων στο Web

Στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας, έχετε τις επιλογές για να συνδεθείτε με άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Gmail και τον λογαριασμό email AOL.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε ενημερώσεις στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων σας κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ενημερώσεις" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας πελάτη AIM. Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα στην ενότητα "Τι γίνεται;" και το AIM θα δημοσιεύσει την ενημέρωση στους ιστότοπους κοινωνικών μέσων που έχετε συνδέσει με το AIM.

04 του 04

AIM στις Ρυθμίσεις Ιστού

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις AIM κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Ρυθμίσεις" στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας πελάτη AIM.

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, να αλλάξετε ήχους AIM, να συνδέσετε λογαριασμούς τρίτων μερών (π.χ. Facebook, Instagram, Twitter κ.λπ.), να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις απορρήτου, να ρυθμίσετε μηνύματα κειμένου μέσω κινητής υπηρεσίας και να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης των συνομιλιών AIM .