Τι είναι το Retweet στο Twitter;

Μια εισαγωγή στο Retweeting Άλλα Twitter Tweets χρηστών

Tweeting; Retweeting; Ποιά είναι η διαφορά?

Υπάρχουν σίγουρα ορισμένοι περίεργοι όροι που πρέπει να γνωρίζετε ως χρήστες του Twitter, αλλά με λίγες επιπλέον πληροφορίες και πρακτική που τους χρησιμοποιείτε μόνοι τους, θα λάβετε το κρέμασμα τους σε χρόνο μηδέν.

Τι σημαίνει "Επαναφορά" Κάποιος στο Twitter

Ένα "retweet" είναι απλώς μια επανάληψη ενός tweet ενός άλλου χρήστη Twitter στο δικό σας προφίλ για να δείξει στους δικούς σας οπαδούς. Όπως και τα hashtags , τα retweets είναι ένα φαινόμενο που προκαλείται από την κοινότητα στο Twitter, το οποίο βοηθά στην καλύτερη εξυπηρέτηση και επιτρέπει στους ανθρώπους να διευκολύνουν τις συζητήσεις.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Facebook, τότε ίσως έχετε ήδη δει έναν φίλο να αναδημοσιεύσει μια θέση που δημοσιεύτηκε αρχικά από έναν από τους φίλους τους ή από μία από τις δημόσιες σελίδες που τους άρεσε. Η αναδημοσίευση στο Facebook είναι βασικά η ίδια με την επαναδρομολόγηση του Twitter.

Συνιστάται: Πώς να αναζητήσετε τα δικά σας tweets στη ροή Twitter

Πώς μπορώ να μοιραστώ κάποιον άλλο με το Tweet;

Η αναμετάδοση είναι πολύ εύκολη. Θα πρέπει να ελέγξετε πώς λειτουργεί το Twitter Retweets για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς γίνεται, αλλά γενικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε το κουμπί επανάληψης διπλής βέλους που εμφανίζεται κάτω από κάθε τιτίβισμα και κάντε κλικ σε αυτό (εάν χρησιμοποιείτε τον επιτραπέζιο ιστό ) ή αγγίξτε το (εάν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή).

Θα έχετε την επιλογή να προσθέσετε ένα δικό σας μήνυμα με το retweet πριν να το επαναλάβει στο προφίλ σας ή απλώς να το αφήσετε κενό και να το επαναλάβετε ακριβώς όπως είναι. Αυτό το τιτίβισμα του χρήστη θα ενσωματωθεί αυτόματα στο προφίλ σας και θα λάβει μια ειδοποίηση για την επανεξέτασή του.

Συνιστάται: Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για δημοσίευση (Tweet) στο Twitter;

Ποια είναι τα οφέλη του Retweeting;

Όταν επαναλάβετε την αλληλογραφία κάποιου άλλου, ουσιαστικά αλληλεπιδράτε μαζί τους. Εκτός αν παίρνουν έναν τόνο αλληλεπίδρασης με χιλιάδες οπαδούς και έχουν έναν σκληρό χρόνο να συμβαδίζουν με τις ειδοποιήσεις, θα παρατηρήσουν το retweet σας και μπορεί να αποφασίσουν να συνδεθούν μαζί σας ή ίσως ακόμη και να επιστρέψουν την εύνοια.

Εισάγετε επίσης πολύτιμες πληροφορίες και προτείνετε νέες φωνές που θα ακολουθήσουν, στους δικούς σας οπαδούς. Το Retweeting είναι αυτό που εξαπλώνει γρήγορα τις πληροφορίες και κάνει τα πράγματα να γίνονται ιογενή.

Αν τιτίβισμα κάτι πραγματικά μεγάλη και ένας μεγάλος επιρροής αποφασίσει να σας retweet, οι οπαδοί τους θα δουν το τιτίβισμα σας και μπορεί να καταλήξουν retweeting σας επίσης ή ακόμα και μετά από σας. Είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε τη λέξη για κάτι που αξίζει να μοιραστείτε και να δημιουργήσετε τη δική σας εμπλοκή.

Συνιστάται: Τι σημαίνει "MT" στο Twitter;

Πότε πρέπει να μεταφέρω;

Δεν υπάρχουν ορισμένοι κανόνες σχετικά με το πότε πρέπει να επανεμφανιστείτε, αλλά γενικά θα πρέπει να επανεμφανίσετε, όταν κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ή αξιοσημείωτο, ότι και άλλοι άνθρωποι (οι οπαδοί σας) θα επωφεληθούν από το να δουν επίσης. Για παράδειγμα, αν κάποιος ακολουθεί tweets κάτι απολύτως ξεκαρδισμένο που νομίζετε ότι θα ήταν διασκεδαστικό για τους δικούς σας οπαδούς επίσης, θα ήταν μια καλή στιγμή για να retweet αυτό. Ή, αν θέλετε να αφήσετε τους οπαδούς σας σε μια συνομιλία που έχετε, θα ήταν μια άλλη καλή στιγμή για να retweet.

Αποφύγετε τα tweets retweeting απλά επειδή δεν έχετε τίποτα άλλο να τιτίβισμα. Εάν το τιτίβισμα έχει νόημα σε σας με κάποιο τρόπο, με κάθε τρόπο, retweet αυτό. Αλλά αποφύγετε το tweeting απλά επειδή εμφανίστηκε στη ζωοτροφή σας. Η υπερβολική αναμετάδοση μπορεί να μοιάζει πολύ με το ανεπιθύμητο περιεχόμενο του Twitter και κινδυνεύετε να μην ακολουθήσετε ή να μιμηθείτε κάποιοι από τους υπάρχοντες οπαδούς σας.

Υπάρχει μια μικρή τάση μεταξύ των χρηστών του Twitter που βάζουν ένα "retweets not endorsements" αποποίηση ευθυνών στο bios τους. Μερικές φορές, τα retweets δίνουν στους άλλους την εντύπωση ότι ο retweeer συμφωνεί με ή υποστηρίζει τον αρχικό χρήστη που το tweeted, αλλά συχνά απλώς τον διαβίβασαν απλώς για να ενημερώσουν τους οπαδούς τους για συνομιλίες και θέματα που συζητούνται.

Θυμηθείτε ότι η επανάληψη του παιχνιδιού αφορά μόνο τη διασκέδαση, την κοινωνικότητα και την κοινή χρήση στοιχείων που αξίζει να μοιραστείτε. Δοκιμάστε το και δείτε πώς λειτουργεί για εσάς!

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Τι είναι το Subtweet;

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau