Ποια είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για το Tweet στο Twitter;

Τα δεδομένα Twitter αποκαλύπτουν πότε μπορείτε να περιμένετε να πάρετε την μεγαλύτερη έκθεση

Εάν διαχειρίζεστε έναν λογαριασμό Twitter για έναν ιστότοπο, μια επιχείρηση ή ίσως ακόμη και για προσωπικούς λόγους, πρέπει να ξέρετε αν οι οπαδοί σας πραγματικά βλέπουν και εμπλέκονται μαζί σας. Η γνώση της καλύτερης ώρας της ημέρας για τιτλοποίηση είναι απαραίτητη, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παρουσία των κοινωνικών μέσων σας και να μεγιστοποιήσετε τη δέσμευση.

Αναλύοντας τα δεδομένα Twitter για να βρουν τους καλύτερους χρόνους στο Tweet

Το Buffer , ένα δημοφιλές εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων ενημέρωσης , δημοσίευσε τα ευρήματά του για την καλύτερη στιγμή της ημέρας στο τιτίβισμα, βασισμένο σε εκτενή έρευνα στο Twitter χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέχθηκαν για αρκετά χρόνια από σχεδόν πέντε εκατομμύρια tweets σε 10.000 προφίλ. Όλες οι ζώνες ώρας ελήφθησαν υπόψη, εξετάζοντας τη δημοφιλέστερη στιγμή για τιτίβισμα, την καλύτερη στιγμή για να λάβετε κλικ, την καλύτερη στιγμή για αρέσει / επανάληψη και την καλύτερη στιγμή για συνολική εμπλοκή.

Το CoSchedule, άλλο δημοφιλές εργαλείο διαχείρισης κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, δημοσίευσε επίσης τα δικά του ευρήματα σχετικά με την καλύτερη στιγμή της ημέρας για τιτίβισμα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από δικά του δεδομένα και δεδομένα που έχουν ληφθεί από περισσότερες από δώδεκα άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένου του Buffer. Η μελέτη πηγαίνει στην πραγματικότητα πέρα ​​από το Twitter για να συμπεριλάβει τους καλύτερους χρόνους για το Facebook, το Pinterest, το LinkedIn, το Google+ και το Instagram.

Εάν θέλετε απλώς να κάνετε ειδοποίηση όταν το κάνουν όλοι οι άλλοι

Η πιο δημοφιλής στιγμή για να τιτίβισμα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο είναι ...

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Buffer:

Σύμφωνα με τα δεδομένα του CoSchedule:

Σύσταση βασισμένη στα δύο σύνολα δεδομένων: Τιτίβισμα δεξιά γύρω από το μεσημέρι / μεσημέρι.

Απλά να έχετε κατά νου ότι τα μηνύματά σας δεν είναι απαραίτητα να θεωρούνται εύκολα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λόγω της εισροής γενικών tweets που θα αγωνίζονται για την προσοχή των οπαδών σας. Στην πραγματικότητα, τα tweets σας ενδέχεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν όταν ο όγκος των tweet είναι χαμηλότερος (σύμφωνα με το Buffer, αυτό είναι μεταξύ 3:00 π.μ. και 4:00 π.μ.), επομένως ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο πειραματισμού με αυτό.

Εάν ο στόχος σας είναι να μεγιστοποιήσετε την Κλικ

Εάν είστε tweeting συνδέσεις για να στείλετε τους οπαδούς να κάπου, θα πρέπει να στοχεύσετε στο τιτίβισμα ...

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Buffer:

Σύμφωνα με τα δεδομένα του CoSchedule:

Σύσταση βασισμένη σε δύο σύνολα δεδομένων: Tweet γύρω από το μεσημέρι και μετά από ώρες εργασίας νωρίς το βράδυ.

Το μεσημέρι φαίνεται να είναι μια χρονική περίοδος που κερδίζει, αλλά μην υποθέσετε ότι αυτές οι χαμηλές ώρες τιτλοδοτήσεων δεν θα κάνουν τίποτα για εσάς. Ο όγκος είναι αναμενόμενο χαμηλός στις μικρές ώρες της νωρίς το πρωί, γεγονός που ουσιαστικά μεγιστοποιεί τις πιθανότητές σας να λάβετε τα tweets που βλέπουν όσοι είναι ξύπνιοι ή ξυπνούν σύντομα.

Εάν οι στόχοι σας είναι να μεγιστοποιήσετε την εμπλοκή

Η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπαθειών και retweets μπορεί να είναι πολύ σημαντική για το εμπορικό σήμα ή την επιχείρησή σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα θέλετε να δοκιμάσετε το tweeting ...

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Buffer:

Σύμφωνα με τα δεδομένα του CoSchedule:

Σύσταση βασισμένη σε δύο σύνολα δεδομένων: Κάντε το δικό σας πειραματισμό μέσα σε αυτά τα χρονικά πλαίσια. Δοκιμάστε το tweeting για αρέσει και επαναλάβετε (ιδανικά χωρίς συνδέσμους στα tweets σας) κατά το μεσημέρι, το απόγευμα, νωρίς το βράδυ και αργά το βράδυ.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα δεδομένα από το Buffer και το CoSchedule συγκρούονται σε αυτόν τον τομέα, οπότε το χρονικό πλαίσιο που θα μπορούσατε να τιτίβισμα για εμπλοκή είναι τεράστιο. Buffer εξέτασε μόλις πάνω από ένα εκατομμύριο tweets που προέρχονται από αμερικανικούς λογαριασμούς και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αργότερα οι βραδινές ώρες ήταν καλύτερες για δέσμευση ενώ το CoSchedule ανέφερε αποτελέσματα που ήταν πολύ μικτά σύμφωνα με τις διάφορες πηγές που εξέτασε.

Ο γκουρού ψηφιακού μάρκετινγκ Neil Patel είπε ότι το tweeting στις 5:00 μ.μ. θα οδηγήσει στην τα περισσότερα retweets, ενώ η Ell & Co διαπίστωσε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επανάληψης θα μπορούσαν να παρατηρηθούν μεταξύ των ωρών του μεσημεριού μέχρι τις 1:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. έως 7:00 μ.μ. Η Huffington Post, από την άλλη πλευρά, δήλωσε ότι τα μέγιστα retweets εμφανίζονται στο μεσημέρι και 5:00 μ.μ.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δοκιμάσετε το tweeting σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και να παρακολουθήσετε όταν η εμπλοκή φαίνεται να είναι η υψηλότερη.

Εάν θέλετε περισσότερα κλικ και περισσότερη δέσμευση

Αν θέλετε απλώς τους Twitter οπαδούς σας να κάνουν οτιδήποτε καθόλου κλικ, retweet, όπως ή απάντηση-θα μπορούσατε να εργαστείτε για την αποστολή των tweets σας έξω ...

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Buffer:

Σύμφωνα με τα δεδομένα του CoSchedule:

Σύσταση βασισμένη σε δύο σύνολα δεδομένων: Και πάλι, κάνετε το δικό σας πειραματισμό. Παρακολουθήστε τα κλικ και τη δέσμευση για τα tweets τις πρώτες πρωινές ώρες έναντι των tweets στις ώρες αιχμής της ημέρας.

Τα δεδομένα που βασίζονται στις δύο μελέτες πραγματικά έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους στον τομέα των κλικ και της δέσμευσης μαζί, με Buffer λέγοντας νύχτα είναι το καλύτερο και το CoSchedule που λέει ημερήσια ωράρια είναι τα καλύτερα.

Το Buffer λέει ότι η μεγαλύτερη ποσότητα εμπλοκής συμβαίνει στη μέση της νύχτας, μεταξύ 11:00 μ.μ. και 5:00 π.μ.-που συμπίπτει με όταν ο όγκος είναι χαμηλός. Τα κλικ και η εμπλοκή ανά μήνυμα tweet είναι στο χαμηλότερο σημείο κατά τις παραδοσιακές ώρες εργασίας μεταξύ 9:00 π.μ. και 5:00 μ.μ.

Το CoSchedule διαπίστωσε ότι τόσο τα retweets όσο και τα clickthroughs έχουν αποδειχθεί ότι μεγιστοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο σούπερ αστέρας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, Dustin Stout, επίσης ενήργησε ενάντια στο tweeting εν μία νυκτί, λέγοντας ότι οι χειρότερες στιγμές για τιτίβισμα ήταν μεταξύ των ωρών 8:00 μ.μ. έως 9:00 π.μ.

Μια σημαντική σημείωση σχετικά με αυτά τα ευρήματα

Αν εκπλαγείτε να μάθετε πόσο διαφορετικά αυτά τα ευρήματα μπορούν να βασίζονται στο πού προέρχονται, δεν είστε μόνοι. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι αριθμοί δεν αναφέρουν απαραιτήτως ολόκληρη την ιστορία και έχουν επίσης υπολογιστεί κατά μέσον όρο.

Το buffer προσέθεσε ένα σημείωμα στο τέλος επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των οπαδών ενός συγκεκριμένου λογαριασμού μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα κλικ και τη δέσμευση και εξετάζοντας το διάμεσο (τον μεσαίο αριθμό όλων των αριθμών) και όχι τον μέσο όρο (ο μέσος όρος όλων των αριθμών ) μπορεί να έχουν εμφανίσει ακριβέστερα αποτελέσματα αν πολλά τσιτάτ που περιλαμβάνονται στο σύνολο δεδομένων δεν είχαν τόσο μικρή εμπλοκή. Οι τύποι περιεχομένου, η ημέρα της εβδομάδας και ακόμη και τα μηνύματα παίζουν επίσης σημαντικούς ρόλους εδώ. Αυτά δεν είχαν ληφθεί υπόψη στη μελέτη.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ώρες ως σημεία αναφοράς για τον πειραματισμό

Δεν υπάρχει απολύτως καμία εγγύηση ότι θα λάβετε τα περισσότερα κλικ, επαναλήψεις, αρεσκεύματα ή νέους οπαδούς, εάν τιτλοποιείτε ανάμεσα στα χρονικά πλαίσια που συνάπτονται από τις δύο μελέτες που αναφέρονται παραπάνω. Θυμηθείτε ότι τα αποτελέσματά σας θα διαφέρουν ανάλογα με το περιεχόμενο που βάζετε, ποιοι είναι οι οπαδοί σας, τα δημογραφικά στοιχεία, τις δουλειές τους, όπου βρίσκονται, τη σχέση σας με αυτούς και ούτω καθεξής.

Εάν οι περισσότεροι από τους οπαδούς σας είναι 9 έως 5 εργαζόμενοι που ζουν στην Ανατολική Περιοχή Ζώνης των ΗΠΑ, το tweeting στις 2:00 π.μ. Ε.Τ. σε μια μέρα της εβδομάδας μπορεί να μην λειτουργήσει τόσο σπουδαία για εσάς. Από την άλλη πλευρά, αν στοχεύετε τα κολεγιακά παιδιά στο Twitter, το tweeting πολύ αργά ή πολύ νωρίς το πρωί μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Κρατήστε αυτά τα ευρήματα από τη μελέτη αυτή και χρησιμοποιήστε τα για να πειραματιστείτε με τη δική σας στρατηγική Twitter. Κάνετε το δικό σας ερευνητικό έργο με βάση το δικό σας εμπορικό σήμα και το δικό σας κοινό, και αναμφισβήτητα θα αποκαλύψετε κάποιες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες tweeting των οπαδών σας με την πάροδο του χρόνου.