Αποκτήστε το καλύτερο από το Spotify iOS App

01 από 03

Spotify app για iOS

Spotify main app app iOS. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Η εφαρμογή Spotify για iOS είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για την Apple Music για streaming περιεχομένου στο iPhone, το iPad ή το iPod Touch. Ίσως το έχετε χρησιμοποιήσει για λίγο, αλλά παίρνετε το καλύτερο από αυτό;

Όπως και όλες οι εφαρμογές, το Spotify εξελίσσει συνεχώς την εφαρμογή iOS και αναπτύσσει νέες εκδόσεις που έχουν διορθώσεις σφαλμάτων και νέες λειτουργίες που μπορεί να μην γνωρίζετε. Μετά από όλα, ποιος διαβάζει τις σημειώσεις έκδοσης κάθε φορά που βγαίνει μια νέα έκδοση;

Για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση της εφαρμογής iOS Spotify, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο το οποίο σας δίνει συμβουλές και κόλπα - ένα από τα οποία θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει ένα σωρό χρήματα.

02 του 03

Εξοικονομήστε χρήματα στο Spotify Premium

Οθόνη εγγραφής στην εφαρμογή iOS Spotify. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Εάν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή iOS Spotify και έχετε χρησιμοποιήσει για λίγο έναν δωρεάν λογαριασμό που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, ίσως έχετε θεωρήσει αναβάθμιση σε μια συνδρομή Spotify Premium. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της εφαρμογής που είναι ένας εύκολος τρόπος πληρωμής κάθε μήνα χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό της Apple σας.

Αλλά, ξέρατε ότι λειτουργεί πιο ακριβό με αυτόν τον τρόπο;

Θα είχατε συγχωρεθεί ότι σκέφτηκε ότι η Apple δεν θα χρεώσει για αυτό το προνόμιο, αλλά το κάνει. Θα καταλήξετε αρκετά περισσότερο από ό, τι χρειάζεστε - 3 δολάρια το μήνα επιπλέον για να είμαστε ακριβείς.

Κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου, το κανονικό κόστος εγγραφής στο Spotify Premium είναι $ 9,99 το μήνα. Συγκρίνετε αυτό με τη ζητούμενη τιμή της Apple των 12,99 δολαρίων και θα δείτε αμέσως ότι το πρόσθετο κόστος είναι αρκετά σημαντικό μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, πάνω από ένα χρόνο θα πληρώσετε περίπου 36 δολάρια επιπλέον. Αυτό αξίζει περίπου τρεισήμισι μήνες από την εγγραφή του Spotify που θα χάνατε.

Αντί να επιλέγετε να πληρώνετε ανά μήνα μέσω του App Store της Apple, είναι πολύ καλύτερο να κατευθυνθείτε πλήρως από το οικοσύστημά τους και να εγγραφείτε μέσω του Ιστού.

Για να γινει αυτο:

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Spotify χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Safari της συσκευής iOS.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο του μενού μπιφτέκι κοντά στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε την επιλογή Σύνδεση .
  3. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το Facebook ή πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης και κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση .
  4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα εγγραφής και πατήστε στην επιλογή Get Premium . Παρεμπιπτόντως, αν χρειάζεστε Spotify για περισσότερο από τον εαυτό σας, τότε αξίζει να εξετάσετε την επιλογή της οικογένειας.
  5. Στην επόμενη οθόνη μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε τις μεθόδους πληρωμής. Πατώντας στο εικονίδιο ... (τρεις κουκκίδες) σας δίνεται μια λίστα με τις μεθόδους πληρωμής για να διαλέξετε.
  6. Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας, πατήστε το πλήκτρο Start my Spotify Premium .

Υπόδειξη

Αν έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό επιφάνειας εργασίας του Spotify στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε επίσης να πάτε premium χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδρομή επίσης. Σας κατευθύνει ακόμα στην ιστοσελίδα του Spotify, αλλά τουλάχιστον δεν θα πληρώσετε τις αποδόσεις μέσω του App Store της Apple.

03 του 03

Ρυθμίσεις αναπαραγωγής τσίμπημα για βελτίωση της ποιότητας μουσικής

Εργαλείο EQ στην εφαρμογή iOS Spotify. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Η εφαρμογή iOS Spotify έχει μερικές ρυθμίσεις που μπορούν να τροποποιηθούν, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της μουσικής που παίζετε.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στο μενού ρυθμίσεων υπάρχουν πολλές επιλογές για τη βελτίωση της αναπαραγωγής ήχου. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές για καλύτερο ήχο κατά τη ροή και επίσης όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Offline του Spotify για λήψη τραγουδιών στη συσκευή σας - χρήσιμη όταν δεν μπορείτε να κάνετε streaming μέσω του διαδικτύου.

Όπως και οι περισσότεροι χρήστες, οι πιθανότητες είναι ότι ποτέ δεν έχετε αγγίξει αυτές τις επιλογές και έτσι μένουν αριστερά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους. Αυτό είναι εντάξει για γενική ακρόαση, αλλά μπορείτε να τις βελτιστοποιήσετε ακόμα περισσότερο για να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα ήχου.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου για ροή και λήψη

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο του μενού burger (3 οριζόντιες γραμμές) κοντά στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Επιλέξτε το υπομενού επιλογών Ρυθμίσεις που αντιπροσωπεύεται από μια εικόνα ενός γρανάζι.
  2. Η πρώτη ρύθμιση για τσίμπημα είναι για streaming, οπότε αγγίξτε τη ρύθμιση Quality Steaming .
  3. Για να τροποποιήσετε την ποιότητα ήχου που λαμβάνουν τα τραγούδια στη συσκευή σας iOS, εντοπίστε την ενότητα Ποιότητα ροής.
  4. Θα δείτε ότι η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι ρυθμισμένη σε αυτόματη. Αυτό είναι καλό για χρήση αν το iPhone σας έχει όριο δεδομένων, αλλά μπορείτε να έχετε καλύτερη ποιότητα αλλάζοντας το σε μια υψηλότερη ρύθμιση. Από προεπιλογή, η μουσική μεταδίδεται σε ροή με ταχύτητα ροής 96 Kbps. Ωστόσο, υπάρχουν δύο υψηλότερες λειτουργίες που αξίζει να χρησιμοποιηθούν, αν δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τα όρια δεδομένων του μεταφορέα σας. Πατώντας στη ρύθμιση Υψηλή θα έχετε 160 Kbps, ενώ η επιλογή Extreme θα παρέχει το μέγιστο 320 Kbps. Παρεμπιπτόντως, αυτή η κορυφαία ρύθμιση είναι διαθέσιμη μόνο εάν πληρώσετε μια συνδρομή Spotify Premium.
  5. Εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας ήχου των ροών, μπορείτε επίσης να λάβετε καλύτερα λήψεις τραγουδιών όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Offline του Spotify. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε είτε τη ρύθμιση High (Υψηλή) είτε την Extreme (Extreme) στην ενότητα Ποιότητα λήψης (Download Quality). Λάβετε υπόψη ότι αν χρησιμοποιείτε τους χρόνους λήψης των ρυθμίσεων Extreme θα αυξηθεί επίσης και θα χρησιμοποιηθεί περισσότερος χώρος αποθήκευσης της συσκευής iOS.
  6. Αφού τροποποιήσετε αυτές τις δύο ρυθμίσεις, μπορείτε να επιστρέψετε στο κύριο μενού ρυθμίσεων αγγίζοντας το εικονίδιο με το βέλος στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ήχος εξομάλυνσης Χρησιμοποιώντας τον ισοσταθμιστή

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή iOS Spotify που μπορεί να βελτιώσει άμεσα την ποιότητα ήχου είναι ο ισοσταθμιστής (EQ). Για να ξεκινήσετε το εργαλείο EQ έρχεται με πάνω από 20 προεπιλογές. Αυτά καλύπτουν κοινά προφίλ EQ όπως βελτίωση / μείωση μπάσων και διάφορα είδη μουσικής.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ EQ ρυθμίζοντας χειροκίνητα τις ζώνες συχνοτήτων ώστε να ταιριάζει με τη ρύθμιση ακρόασης. Πριν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, ίσως είναι καλή ιδέα να αρχίσετε να παίζετε ένα τραγούδι, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται ο ήχος καθώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο EQ.

  1. Για να μεταβείτε στο εργαλείο EQ, πατήστε το Επιλογή αναπαραγωγής στο μενού Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε την επιλογή Ισοσταθμιστής - μετακινηθείτε λίγο στην οθόνη αν δεν το βλέπετε.
  3. Ο ισοσταθμιστής είναι απενεργοποιημένος από προεπιλογή, οπότε αγγίξτε το κουμπί ολίσθησης δίπλα του.
  4. Κοιτάξτε μέσα από τη λίστα με τις προεπιλογές και πατήστε σε μία για να την χρησιμοποιήσετε.
  5. Αν θέλετε ολική ρύθμιση, μετακινήστε το δάχτυλό σας πάνω και κάτω σε κάθε σημείο για να ρυθμίσετε τις μεμονωμένες ζώνες συχνοτήτων.
  6. Όταν ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του εργαλείου EQ, αγγίξτε το εικονίδιο με το βέλος δύο φορές για να επιστρέψετε στο μενού ρυθμίσεων.