Πώς να Εγγραφείτε στο Spotify

Χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Facebook για να εγγραφείτε στο Spotify

Το Spotify είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming μουσικής στο Διαδίκτυο. Παρόλο που είναι ουσιαστικά μια συνδρομητική υπηρεσία που καταβάλλεται, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να δείτε ποια είναι η υπηρεσία. Τα τραγούδια έρχονται με διαφημίσεις, όπως θα περιμένατε, αλλά ο δωρεάν λογαριασμός παρέχει ευελιξία στο πώς μπορείτε να ακούσετε - αυτήν τη στιγμή μπορείτε να μεταδώσετε τη μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη του Spotify σε έναν υπολογιστή, tablet ή κινητή συσκευή.

Για να χρησιμοποιήσετε το Spotify Free θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού του Spotify για να μεταδώσετε μουσική στον υπολογιστή σας είτε να κατεβάσετε το λογισμικό επιφάνειας εργασίας, το οποίο σας προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές - όπως την εισαγωγή της υπάρχουσας μουσικής βιβλιοθήκης στο πρόγραμμα αναπαραγωγής Spotify . Υπάρχει επίσης η εφαρμογή Spotify για iOS, Android και άλλα λειτουργικά συστήματα για κινητά.

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Spotify

Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που θα σας δείξουν πώς να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας και να λάβετε το λογισμικό αναπαραγωγής Spotify.

  1. Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στο Web, μεταβείτε στην ιστοσελίδα Spotify Signup (https://www.spotify.com/signup/).
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή δωρεάν .
  3. Θα έχετε τώρα τη δυνατότητα είτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook είτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να εγγραφείτε.
  4. Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook : κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή με Facebook . Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σύνδεσης (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / τηλεφώνου και κωδικό πρόσβασης) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση .
  5. Εάν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: συμπληρώστε τη φόρμα, φροντίστε να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία. Αυτά είναι: όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ημερομηνία γέννησης και φύλο. Πριν από την εγγραφή σας, μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε τα έγγραφα των Όρων και Προϋποθέσεων / Πολιτικής Απορρήτου του Spotify. Αυτά μπορούν να προβληθούν κάνοντας κλικ στους υπερσυνδέσμους για κάθε ένα (λίγο πάνω από το κουμπί εγγραφής). Εάν είστε ικανοποιημένοι με το σωστό σύνολο των πληροφοριών που έχετε εισάγει, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή για να προχωρήσετε.

Χρησιμοποιώντας το Spotify Web Player

Αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify Web player (https://play.spotify.com/). Πρέπει να είστε ήδη συνδεδεμένοι μετά τη δημιουργία του νέου λογαριασμού σας, αλλά αν δεν κάνετε κλικ στο Είσοδος Εδώ που βρίσκεται δίπλα στο μήνυμα "Έχετε ήδη λογαριασμό;"

Χρήση του λογισμικού επιφάνειας εργασίας

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία (και να μπορέσετε να εισαγάγετε την υπάρχουσα βιβλιοθήκη μουσικής σας), κάντε λήψη του λογισμικού Spotify στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστεί να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Μόλις το λογισμικό ξεκινήσει να λειτουργεί, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας - δηλ. Facebook ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εφαρμογή Spotify

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κινητή συσκευή σας για τη ροή μουσικής από το Spotify, τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για το συγκεκριμένο λειτουργικό σας σύστημα. Παρόλο που δεν είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά όπως το λογισμικό επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του Spotify και να ακούσετε εκτός σύνδεσης εάν εγγραφείτε στο Spotify Premium.