Πώς να προσθέσετε τραγούδια στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Spotify

Ρυθμίστε το Spotify για να αναπαράγετε όλη τη μουσική στον υπολογιστή σας

Όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή Spotify στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, το πρόγραμμα πραγματοποιεί αναζήτηση για τοπικά αποθηκευμένη μουσική στο σκληρό σας δίσκο από προεπιλογή. Τα κοινά μέρη που αναζητά περιλαμβάνουν τη βιβλιοθήκη iTunes και τη βιβλιοθήκη του Windows Media Player. Το πρόγραμμα σαρώνει τη μουσική σας συλλογή για να δείτε αν τα τραγούδια που έχετε είναι επίσης στο μουσικό σύννεφο της Spotify. Η μουσική που συνδέει το Spotify με το λογαριασμό σας γίνεται κοινόχρηστη με άλλους μέσω εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, εάν διαθέτετε μια συλλογή από MP3 που διανέμονται σε διάφορους φακέλους στον σκληρό σας δίσκο ή σε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο , το Spotify δεν θα τα δει. Η εφαρμογή Spotify δεν θα ξέρει για αυτά, γι 'αυτό θα πρέπει να το πείτε από πού να ψάξετε αν θέλετε να συμπεριλάβετε όλη τη μουσική σας συλλογή στην υπηρεσία μουσικής.

Το ενσωματωμένο στην εφαρμογή Spotify είναι μια επιλογή για να προσθέσετε συγκεκριμένους φακέλους στον υπολογιστή σας ή στον υπολογιστή Mac στη λίστα των πηγών που παρακολουθεί αυτόματα το πρόγραμμα. Αφού προσθέσετε όλες αυτές τις θέσεις στο Spotify στο Mac ή τον υπολογιστή σας, μπορείτε να αναπαραγάγετε ολόκληρη τη συλλογή σας χρησιμοποιώντας τη συσκευή Spotify.

Ενημερώστε το Spotify όπου βρίσκεται η μουσική σας

Δεν υποστηρίζονται όλες οι μορφές ήχου από το Spotify, το οποίο χρησιμοποιεί τη μορφή Ogg Vorbis, αλλά μπορείτε να προσθέσετε αρχεία που έχουν τις ακόλουθες μορφές:

Το Spotify δεν υποστηρίζει τη μορφή χωρίς απώλειες του iTunes M4A, αλλά αντιστοιχεί σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου που δεν υποστηρίζεται με την ίδια μουσική από τον κατάλογο Spotify.

Προσθήκη τοποθεσιών

Για να ξεκινήσετε την προσθήκη θέσεων για το Spotify για αναζήτηση, συνδεθείτε στο λογαριασμό Spotify μέσω της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Για υπολογιστές με Windows, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Επεξεργασία και επιλέξτε Προτιμήσεις . (Για Mac, ανοίξτε το iTunes > Προτιμήσεις > Για προχωρημένους . Επιλέξτε Spotify και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κοινή χρήση της XML Library του iTunes με άλλες εφαρμογές .)
  2. Εντοπίστε την ενότητα " Τοπικά αρχεία" . Μετακινηθείτε προς τα κάτω αν δεν μπορείτε να το δείτε.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη πηγής .
  4. Μεταβείτε στο φάκελο που περιέχει τα αρχεία μουσικής σας. Για να προσθέσετε το φάκελο στη λίστα τοπικών φακέλων του Spotify, επισημάνετε το χρησιμοποιώντας το κουμπί του ποντικιού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK .

Θα πρέπει τώρα να δείτε ότι η τοποθεσία που επιλέξατε στον σκληρό σας δίσκο έχει προστεθεί στην εφαρμογή Spotify. Για να προσθέσετε περισσότερα, απλώς επαναλάβετε τη διαδικασία κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη πηγής . Εάν θέλετε να καταργήσετε φακέλους που έχουν προστεθεί στη λίστα του Spotify, καταργήστε την επιλογή του καθενός για να τα δείτε να εξαφανίζονται.