Πώς να εξάγετε επαφές και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Hotmail

Ποτέ μην χάσετε τις επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail

Αν κατέχετε υπερήφανα μια συνδρομή στο MSN Hotmail Plus, μπορείτε να συγχρονίσετε τις επαφές σας άνετα μεταξύ του Hotmail και του Outlook Express και, στη συνέχεια, να τις εξάγετε ξανά από την τελευταία στην επιθυμητή εφαρμογή ή μορφή.

Οι επαφές σας παραμένουν στο Hotmail;

Εάν δεν διαθέτετε συνδρομή Hotmail Plus και χρησιμοποιείτε ευχαρίστως έναν δωρεάν λογαριασμό Hotmail, ίσως εξακολουθείτε να θέλετε να εξάγετε τις επαφές σας για χρήση σε κάποιο άλλο πρόγραμμα ή υπηρεσία (ίσως ακόμη και με αερόστατο ή άλλη δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ). Είναι απαραίτητο να αποκτήσετε και στη συνέχεια να απαλλαγείτε από το Hotmail Plus για ακριβώς αυτό το μικρό κατόρθωμα;

Ευτυχώς, δεν είναι. Εάν είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε σε κάποια εργασία, μπορείτε να αποκτήσετε τις επαφές και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από το Hotmail και σε μια καθολική μορφή αρκετά γρήγορα και με πολλή αυτοματοποίηση (σε αντίθεση με την πληκτρολόγηση όλων των λεπτομερειών ξανά κατά την εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων συνεχώς).

Εξαγωγή επαφών και διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Windows Live Hotmail μπορεί να αποθηκεύσει τις επαφές σας σε ένα αρχείο CSV από το οποίο μπορείτε να εισάγετε σχεδόν οποιοδήποτε βιβλίο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να εξάγετε τις επαφές σας και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους από έναν δωρεάν λογαριασμό MSN Hotmail:

Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τις επαφές και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το αποθηκευμένο αρχείο .csv στο επιθυμητό πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.