Καλύτερες συμβουλές για φωτογραφίες ημέρας συννεφιασμένων

Βγάλτε τον καλύτερο εξοπλισμό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε συνθήκες νεφοκάλυψης

Εάν είστε φωτογράφος που απολαμβάνει τη λήψη φωτογραφιών σε φωτεινές, ηλιόλουστες μέρες ... και που τείνει να αφήσει την κάμερα στο συρτάρι σε συννεφιασμένες, συννεφιασμένες μέρες, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε την πολιτική σας. Η λήψη φωτογραφιών σε μια συννεφιασμένη μέρα απαιτεί κάποια ελαφρώς διαφορετική σκέψη και κάποιο διαφορετικό εξοπλισμό.

Η λήψη φωτογραφιών με συννεφιασμένες μέρες μπορεί να είναι μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία, όπως δείχνουν αυτές οι συμβουλές, και θα επιτύχετε μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας και ότι διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες και να επιτύχετε τη σωστή έκθεση υπό αυτές τις συνθήκες.

Συννεφιά συμβουλές ημέρας

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να τραβήξετε φωτογραφίες σε μια συννεφιασμένη μέρα - όσο το κάλυμμα σύννεφων δεν είναι πολύ βαρύ - είναι επειδή τα ελαφριά σύννεφα λειτουργούν σχεδόν σαν ένα softbox ή ένα lightbox, αφαιρώντας τις σκληρές σκιές που μπορεί να υπάρχουν μια ηλιόλουστη μέρα, επιτρέποντας παράλληλα άφθονο ηλιακό φως για εξαιρετικά αποτελέσματα. Εφόσον δεν αποφεύγετε τις σταγόνες βροχής κατά τη συννεφιασμένη μέρα, μπορεί να αντιπροσωπεύει μερικές από τις καλύτερες ευκαιρίες για φωτογραφίες που έχουν εξαιρετική εμφάνιση!