Midnight Mansion HD Επεισόδιο 1: Επιλογή Λογισμικού Mac του Tom

Μην κοιτάτε τώρα, αλλά νομίζω ότι μια αράχνη είναι έτοιμη να σας πιάσει!

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει από τον τίτλο, υπάρχουν δύο επεισόδια HD Midnight Mansion. Ενώ προτείνω και τα δύο, θα ξεκινήσουμε με το Επεισόδιο 1. αν το βρείτε σαν διασκεδαστική εκτροπή, το Επεισόδιο 2 είναι περισσότερο το ίδιο.

Το Midnight Mansion είναι ένα κλασικό παιχνίδι πλατφόρμας που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πέντε διαφορετικά τρομακτικά αρχοντικά με το πρόσχημα του Jack Malone, ενός ατρόμητου εξερευνητή που έχει νεύρα από χάλυβα (αντίθετα από εμένα και εμένα) και είναι βέβαιος ότι θα βρει τα μυστικά του κάθε αρχοντικού , μαζί με το φημολογούμενο θησαυρό.

Pro

Ενάντιος

Το Midnight Mansion HD είναι μια επιστροφή στις πρώτες μέρες του Mac όταν παιχνίδια όπως το Dark Castle κυβερνούσαν τον κόσμο του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να σκεφτείτε το Midnight Mansion ως μια ενημερωμένη έκδοση τέτοιων κλασικών όπως ο Πρίγκιπας της Περσίας και το Dark Castle. Αλλά ενώ το Midnight Mansion μπορεί να σας υπενθυμίσει αυτά τα παλαιότερα παιχνίδια, δεν είναι απλώς μια νέα έκδοση των κλασικών. είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι περιπέτειας με δικούς του χαρακτήρες, κινδύνους, παγίδες, μυστικά και ναι, θησαυρό.

Ως 2D πλατφόρμα παιχνιδιού , Midnight Mansion έχετε μετακινήσει μέσα από μια σκηνή άλματα, τρέξιμο, πάπια και swinging, για να ξεφύγετε από διάφορα εμπόδια και να μετακινηθείτε από περιοχή σε περιοχή. Υπάρχουν κλειδωμένες πόρτες που χρειάζονται κλειδιά για να ανοίξουν και μέρος της πρόκλησης είναι να βρείτε τα κλειδιά που χρειάζονται για να προχωρήσετε σε άλλο δωμάτιο, σκηνή ή περιοχή του αρχοντικού.

Φυσικά, τα κλειδιά συνήθως φυλάγονται από κάποιον κάτοικο του αρχοντικού ή από παγίδες και παζλ που πρέπει να πλοηγηθούν ή να λυθούν πριν μπορέσετε να πάρετε το κλειδί.

Ο στόχος είναι να βρείτε το δρόμο σας έξω από το αρχοντικό με κάθε θησαυρό που καταφέρνετε να αποκτήσετε κατά μήκος του δρόμου. Μόλις αφήσετε ένα αρχοντικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση εκ νέου.

Κάθε αρχοντικό έχει ένα μικρό θέμα σε αυτό, αλλά γενικά, θα βρείτε παρόμοιους χαρακτήρες, παγίδες και παζλ για να μετακινηθείτε προσεκτικά παρελθόν. Κάποιοι φίλοι είναι εύκολο να γλιστρήσουν, όπως τα φίδια, τα οποία είναι αρκετά εύκολα για να πηδήξουν πάνω. άλλοι, όπως οι αράχνες που γλιστρούν κάτω από τους ιστούς τους, ίσως απαιτούν να περάσετε ένα άλμα ακριβώς δεξιά ή να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να περάσετε από τα γούνινα πόδια τους. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το γερός μάτι που προσπαθεί να σας squish. Τελευταίοι αλλά και αν μη τι άλλο οι Μέδουσας που σας ακολουθούν, και της οποίας η μεγάλη πινελιά θα σας μετατρέψει σε πέτρα.

Θα αφήσω το υπόλοιπο του cast των χαρακτήρων να παρουσιαστούν σε σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού? απλά θυμηθείτε, κανείς που συναντάτε δεν είναι φίλος σας. Τα αρχοντικά έχουν 80 έως 100 δωμάτια για να εξερευνήσουν, αν και καλώντας τους τα δωμάτια είναι ένα κομμάτι μιας τέντωμα, δεδομένου ότι μπορούν να κυμανθούν από τις υπόγειες σπηλιές στα παράθυρα του τελευταίου ορόφου.

Παίζοντας μεσαιωνικό αρχοντικό

Το Midnight Mansion παίζεται αποκλειστικά από το πληκτρολόγιο ή, αν θέλετε, από ένα συνδεδεμένο gamepad. Ο ρυθμός του παιχνιδιού επιτρέπει στο πληκτρολόγιο να είναι ο μόνος ελεγκτής που πραγματικά χρειάζεστε. Η κίνηση πραγματοποιείται με τα συνηθισμένα πλήκτρα w, a, και x, τα οποία κινούνται αριστερά, δεξιά ή στα γόνατά σας, για να πετάξετε κάτι επικίνδυνο πετάχοντας. Οι ίδιες ενέργειες μπορούν να εκτελεστούν και με τα πλήκτρα βέλους. Η διαστημική γραμμή κάνει μια καλή εντολή πηδώντας, καθώς θα πηδάτε αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού για να προσαρμόσετε ποια πλήκτρα εκτελούν τις ενέργειες .

Η μετακίνηση για το παιχνίδι είναι αρκετά εύκολη, αν και πολλά από τα παζλ και τις παγίδες απαιτούν ένα καλό κομμάτι προσεχούς χρονισμού για να φτάσετε στο άλμα, το άλμα, το τρέξιμο ή την ταλάντευση στο σωστό σημείο για να περάσετε από το πρόβλημα.

Οι επιλογές βίντεο περιορίζονται στην αναπαραγωγή του παιχνιδιού σε ένα παράθυρο ή σε πλήρη προβολή. Μια ωραία πινελιά είναι ότι όταν παίζετε σε ένα παράθυρο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Οι επιλογές ήχου περιορίζονται στην επιλογή του εάν θα συμπεριληφθούν ή όχι ηχητικά εφέ (πρέπει, κατά τη γνώμη μου) και η μουσική υπόκρουση.

Το Midnight Mansion είναι $ 8.99 και διατίθεται από το Mac App Store.

Δείτε άλλες επιλογές λογισμικού από τις επιλογές Λογισμικού Mac του Tom .

Δημοσίευση: 19/20/2015