Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις ιστότοπων Safari στην Αρχική οθόνη του iPad

Για iPads που εκτελούνται με iOS 8 και παραπάνω

Στην αρχική οθόνη του iPad εμφανίζονται εικονίδια που σας επιτρέπουν να περιηγείστε γρήγορα σε πολλές εφαρμογές και ρυθμίσεις της συσκευής σας. Μεταξύ αυτών των εφαρμογών είναι το Safari, το σεβόμενο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Apple, το οποίο περιλαμβάνεται σε όλα τα λειτουργικά του συστήματα. Απολαμβάνει μια μακρά ιστορία τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες, συνεχείς ενημερώσεις, προστασίες ασφαλείας και συνεχείς βελτιώσεις.

Η έκδοση που συνοδεύει το iOS (κινητό λειτουργικό σύστημα της Apple) είναι προσαρμοσμένη στην εμπειρία της κινητής συσκευής που έχει ως επίκεντρο το άγγιγμα, με λειτουργίες που το καθιστούν ένα βολικό και εύκολο στη χρήση εργαλείο πλοήγησης. Ένα χαρακτηριστικό που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο είναι η δυνατότητα να κάνετε συντομεύσεις στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες ακριβώς στην αρχική οθόνη του iPad σας. Είναι ένα εύκολο, γρήγορο, πρέπει να μάθει τέχνασμα που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και απογοήτευση.

Πώς να προσθέσετε ένα εικονίδιο αρχικής οθόνης για έναν ιστότοπο

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης πατώντας στο εικονίδιο του Safari, που συνήθως βρίσκεται στην αρχική σας οθόνη. Το κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης πρέπει τώρα να είναι ορατό.
  2. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να προσθέσετε ως εικονίδιο αρχικής οθόνης.
  3. Αγγίξτε το κουμπί Κοινή χρήση στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Αντιπροσωπεύεται από ένα τετράγωνο με ένα βέλος επάνω στο προσκήνιο.
  4. Θα εμφανιστεί τώρα το Φύλλο κοινής χρήσης iOS , επικαλύπτοντας το κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Add to Home Screen .
  5. Η διεπαφή Προσθήκη στο σπίτι θα πρέπει να είναι πλέον ορατή. Επεξεργαστείτε το όνομα του εικονιδίου συντόμευσης που δημιουργείτε. Το κείμενο αυτό είναι σημαντικό: Αναπαριστά τον τίτλο που θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Προσθήκη .
  6. Θα επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του iPad σας, η οποία περιέχει τώρα ένα νέο εικονίδιο που έχει αντιστοιχιστεί στην επιλεγμένη ιστοσελίδα σας.