Πώς να κάνετε ροή της μουσικής σας βιβλιοθήκης στο Xbox 360

Χρησιμοποιήστε το οικιακό σας δίκτυο για την αναπαραγωγή τραγουδιών στο Xbox 360

Streaming ψηφιακή μουσική στο Xbox 360 σας

Ίσως να γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Groove Music της Microsoft για να κάνετε ροή τραγουδιών, αλλά τι γίνεται με τη μουσική που έχετε ήδη;

Εάν χρησιμοποιείτε το Windows Media Player 12 για να οργανώσετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη, τότε υπάρχει μια επιλογή media streaming που είναι ήδη ενσωματωμένη σε αυτήν. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε διαθέσιμα όλα τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή / εξωτερική σας μονάδα στο οικιακό σας δίκτυο - ή ακόμα και μέσω Internet, αν θέλετε!

Αυτή η λειτουργία καθιστά πολύ πιο βολικό να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη σας στο Xbox 360 αντί να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα flash USB, για παράδειγμα, κάθε φορά που θέλετε να ακούσετε κάτι στην κονσόλα σας.

Για να διατηρήσουμε απλά αυτό το σεμινάριο, θα υποθέσουμε ότι έχετε κάνει τα εξής:

Για να ρυθμίσετε το WMP 12 για να μεταφέρετε περιεχόμενο στο Xbox 360, εκτελέστε το πρόγραμμα τώρα και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ενεργοποίηση της επιλογής ροής πολυμέσων

Αν δεν έχετε ενεργοποιήσει προηγουμένως τη ροή πολυμέσων στο WMP 12, ακολουθήστε αυτό το μέρος του οδηγού για να το ενεργοποιήσετε.

  1. Βεβαιωθείτε ότι είστε στη λειτουργία προβολής βιβλιοθήκης. Μπορείτε να φτάσετε γρήγορα σε αυτό κρατώντας το πλήκτρο CTRL στο πληκτρολόγιό σας και πιέζοντας 1 .
  2. Στην προβολή βιβλιοθήκης, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Stream κοντά στην κορυφή της οθόνης. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση της ροής πολυμέσων .
  3. Στην οθόνη που εμφανίζεται τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση ροής πολυμέσων .
  4. Αν θέλετε να δώσετε στη βιβλιοθήκη μουσικής σας έναν συγκεκριμένο τίτλο όταν μοιράζεστε, πληκτρολογήστε το όνομα του στο πλαίσιο κειμένου. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, αλλά μπορεί να είναι πιο λογικό από το να βλέπετε κάτι κοινό από το οικιακό σας δίκτυο που έχει μη περιγραφικό όνομα.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η Επιτρεπόμενη επιλογή για τα προγράμματα πολυμέσων και τις συνδέσεις του υπολογιστή σας καθώς και για το Xbox 360.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Επιτρέποντας τη ροή άλλων συσκευών από τον υπολογιστή σας

Πριν προσπαθήσετε να μεταδώσετε μουσική και άλλους τύπους πολυμέσων από τον υπολογιστή σας, πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση σε αυτό από άλλες συσκευές, όπως το Xbox 360.

  1. Κάντε κλικ ξανά στην καρτέλα μενού " Ροή " και, στη συνέχεια, επιλέξτε από τη λίστα την επιλογή Αυτόματη ενεργοποίηση συσκευών για αναπαραγωγή των μέσων μου .
  2. Θα εμφανιστεί τώρα ένα παράθυρο διαλόγου. Κάντε κλικ στο κουμπί Αυτόματο άνοιγμα όλων των υπολογιστών και των συσκευών πολυμέσων για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Αναπαραγωγή της βιβλιοθήκης μουσικής σας στο Xbox 360

Τώρα που έχετε ρυθμίσει την κοινή χρήση της μουσικής βιβλιοθήκης σας μέσω του Windows Media Player 12, μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στο Xbox 360.

  1. Χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή Xbox 360, πατήστε το κουμπί Οδηγός (το μεγάλο Χ) για να δείτε το μενού.
  2. Μεταβείτε στο υπομενού Μουσική και, στη συνέχεια, επιλέξτε Οι εφαρμογές μου μουσικής .
  3. Τώρα επιλέξτε την επιλογή Music Player και, στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομα του υπολογιστή σας ως πηγή για τη ροή μουσικής.
  4. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να συνδεθεί η κονσόλα Xbox στον υπολογιστή σας. Θα πρέπει τώρα να δείτε το όνομα της μουσικής βιβλιοθήκης που ορίσατε νωρίτερα στην οθόνη. Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη MP3 και να παίξετε τραγούδια σαν να ήταν στην κονσόλα σας!