Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε απλό κείμενο από το Yahoo Mail

Είναι εύκολο να αλλάξετε τις μορφές μορφοποίησης στο Yahoo Mail

Παρόλο που οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπλουτισμένου κειμένου - να σκεφτούν μορφοποίηση κειμένου, ενσωματωμένες φωτογραφίες, συνδέσμους και γραφικά υπόβαθρα - υπάρχουν ακόμη πολλά που λένε υπέρ των μηνυμάτων απλού κειμένου. Το Yahoo Mail σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε οποιαδήποτε μορφή.

Γιατί να χρησιμοποιείτε απλό κείμενο;

Μπορεί να έχετε υποθέσει ότι το απλό κείμενο ήταν κάτι του παρελθόντος. Δεν είναι. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε, αντί για μορφοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμπλουτισμένου κειμένου.

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε απλό κείμενο από το Yahoo Mail

Για να συνθέσετε ένα μήνυμα μόνο για κείμενο ή να μετατρέψετε ένα email εμπλουτισμένου κειμένου σε απλό κείμενο στο Yahoo! Ταχυδρομείο:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνθεση στο Yahoo Mail για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο email ή να ανοίξετε ένα σχέδιο email που δεν έχετε στείλει ακόμη.
  2. Εισαγάγετε το κείμενο και άλλο περιεχόμενο στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Πηγαίνετε στο κάτω μέρος της οθόνης email και κάντε κλικ στο εικονίδιο τριών σημείων για περισσότερες επιλογές.
  4. Επιλέξτε απλό κείμενο στο παράθυρο που ανοίγει.
  5. Διαβάστε την προειδοποίηση που αναφέρει ότι η μετατροπή του μηνύματός σας σε απλό κείμενο θα αφαιρέσει όλες τις μορφοποιημένες και ενσωματωμένες εικόνες. Να συνεχίσει?
  6. Κάντε κλικ στο OK για να συνεχίσετε.

Σε παλαιότερες εκδόσεις του Yahoo Mail:

Μπορείτε να μεταβείτε σε μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου, αλλά δεν θα ανακτήσετε καμία από τις λειτουργίες εμπλουτισμένου κειμένου που χάσατε όταν μεταβαίνετε σε απλό κείμενο.