Πώς να επισημάνετε κείμενο στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Το κείμενο που υπογραμμίζεται μπορεί να μην είναι το πιο όμορφο για να το κοιτάξετε και να το διαβάσετε ευκολότερα. η εμφάνισή του μπορεί να συγχέεται με έναν σύνδεσμο στον ιστό για εκκίνηση. Όταν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει έντονα γράμματα και πλάγιους χαρακτήρες (και ενδεχομένως γράμματα χωρισμάτων) για άλλους λόγους, η υπογράμμιση θα έρθει χρήσιμη, ιδιαίτερα για μεμονωμένες λέξεις και φράσεις, αν μόνο θα έρθει και θα εμφανιστεί κάπου στο Yahoo! Γραμμή εργαλείων μορφοποίησης αλληλογραφίας .

Ευτυχώς, μια γραμμή εργαλείων και ένα κουμπί δεν χρειάζονται για να υπογραμμίσουν κείμενο στο Yahoo! Ταχυδρομείο. Μια συντόμευση πληκτρολογίου είναι αρκετή.

Πώς να υπογραμμίζετε, Bolden ή κείμενο με στίχους στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Για να υπογραμμίσετε κείμενο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με υπογράμμιση κατά τη σύνταξη στο Yahoo! Ταχυδρομείο:

Πώς να επισημάνετε κείμενο με ένα χρώμα στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Για να καλέσετε κείμενο με την επισήμανση σε ένα Yahoo! Αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με αλλαγή του προσκηνίου και του φόντου):

  1. Επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να επισημάνετε με το δείκτη του ποντικιού ή του κειμένου.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Κείμενο χρώματος στο Yahoo! Γραμμή εργαλείων μορφοποίησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    • Απαίζει ένα άσπρο Α σε σκοτεινό υπόβαθρο.
  3. Επιλέξτε το επιθυμητό χρώμα για το ίδιο το κείμενο κάτω από το κείμενο .
  4. Τώρα επιλέξτε ένα χρώμα επισήμανσης (για το φόντο κειμένου) στο Highlight .
    • Σημείωση: Δεν είναι όλα τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να δείχνουν την προβολή σας όπως τη βλέπετε κατά τη σύνταξη. Το κείμενο θα πρέπει να είναι ακόμα ευανάγνωστο - και τα δύο χρώματα θα αγνοηθούν.
      1. Είναι ακόμα καλύτερο να είστε προσεκτικοί με το λευκό κείμενο σε σκούρο φόντο.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις γραμματοσειρές , φυσικά, για έμφαση στο Yahoo! Mail ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε έτοιμο χαρτοπωλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .