Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές Lenovo να αγοράσουν το 2018

Αναβαθμίστε το φορητό υπολογιστή σας με αυτές τις εξαιρετικές επιλογές από τη Lenovo

Η Lenovo βρισκόταν μακριά από τη σκιά της IBM και οι φορητοί υπολογιστές της ThinkPad έχουν καταστεί βασικό στοιχείο για τους πολεμιστές και τους ταξιδιώτες οπουδήποτε. Το αγαπημένο πληκτρολόγιο AccuType τους βοήθησε να ορίσετε τη γραμμή για το τι πρέπει να έχει μια εμπειρία πληκτρολογίου για φορητούς υπολογιστές και οι πρόσφατες εκδόσεις φορητών υπολογιστών 2 σε 1 δείχνουν ότι η ικανότητα της Lenovo να καινοτομεί δεν έχει τελειώσει. Η προσπάθεια της Lenovo να ξεπεράσει τη θέση της ως αγαπημένου της επιχείρησης και στον κόσμο των καταναλωτών δεν είναι χωρίς ανταγωνισμό, αλλά έχουν αρχίσει να δείχνουν εντυπωσιακούς υπολογιστές και οι προσδοκίες συνεχίζουν να κινούνται προς την κατεύθυνση που η εταιρεία μπορεί να ανταγωνιστεί εργοστάσια όπως η Dell και η HP. Εδώ είναι μια ματιά στα καλύτερα laptops της Lenovo σήμερα.

Με οθόνη IPS 14 ιντσών (1920 x 1080), επεξεργαστή Intel Core i5, 8 GB μνήμης RAM και SSD 256 GB, ο φορητός υπολογιστής ThinkPad X1 Yoga είναι το συνολικό πακέτο. Είναι ένα μηχάνημα τύπου "do-all", χάρη στο μετατρέψιμο σχεδιασμό 2 σε 1, διάρκεια ζωής μπαταρίας 11 ωρών και ελαφριά (2,8 λιβρών), ανθεκτική κατασκευή. Το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, με οπίσθιο φωτισμό, είναι ανθεκτικό στη διαρροή και εισέρχεται στο σώμα του μηχανήματος όταν δεν χρησιμοποιείται σε λειτουργία 2 σε 1. Επιπλέον, το X1 υποβάλλεται σε ακραίες δοκιμές κατάστασης για να προσφέρει στρατιωτικές προδιαγραφές για ανθεκτικότητα, γεγονός που προσφέρει ειρήνη στο μυαλό ότι η X1 Yoga μπορεί να χειριστεί λίγη φθορά εν κινήσει.

Προσφέροντας μια ισορροπία μεταξύ απόδοσης, τιμής και φορητότητας, το Lenovo Ideapad 310 προσφέρει μια φιλική προς το πορτοφόλι εμπειρία που είναι καλή για όλους τους σκοπούς. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Core i5 2.5GHz, 8GB μνήμης RAM και σκληρού δίσκου 1TB, υπάρχει επίσης οθόνη 1366 x 768 15,6 ιντσών για την αφθονία της οθόνης ακινήτων. Η ανάλυση οθόνης δεν πρόκειται να σας χτυπήσει από τα πόδια σας κατά την προβολή ταινιών, αλλά, για την τιμή που πληρώνετε, είναι κάτι περισσότερο από αποδεκτό. Πέρα από την οθόνη, θα βρείτε πολλές θύρες στο Ideapad 310, συμπεριλαμβανομένων των USB 3.0, USB 2.0, HDMI, Ethernet και αναγνώστη καρτών SD. Αν θέλετε να παίξετε μια ταινία στο δρόμο, η συμπερίληψη των στερεοφωνικών ηχείων Dolby θα προσφέρει μια καθαρή εμπειρία ήχου για να σας βοηθήσει να φτιάξετε το Netflix χωρίς ακουστικά. Επιπλέον, η ενσωμάτωση των ενσωματωμένων γραφικών AMD Radeon θα σας βοηθήσει να προσφέρετε κάποιες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών που συνήθως δεν υπάρχουν σε υπολογιστές φιλικούς προς τον προϋπολογισμό.

Χαμηλό, ελκυστικό και φορητό, το Ideapad 100S της Lenovo είναι ένα μοντέλο 11,6 ιντσών που προσφέρει μέτρια απόδοση, αλλά το κάνει με εννέα ώρες ζωής της μπαταρίας. Το 100S τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Atom 1.33GHz, 2GB μνήμης RAM, μνήμη flash eMMC 32GB και οθόνη LED 1366 x 768 11,6 ιντσών. Σε 2,2 λίβρες, υπάρχουν συμβιβασμοί που πρέπει να γίνουν σε ένα φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους που τρέχει την πλήρη σουίτα των Windows 10, πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και touchpad. Δεν υπάρχει λόγος να εξετάσετε το 100S εάν η επεξεργασία φωτογραφιών ή βίντεο είναι το ψωμί και το βούτυρο σας, αλλά αυτό είναι ιδανικό για τον πρώτο υπολογιστή ενός παιδιού ή για έναν δευτερεύοντα υπολογιστή για τους πολεμιστές του δρόμου. Το γεγονός ότι έρχεται με δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο Office 365, συμπεριλαμβανομένων των Word, PowerPoint και Excel προσθέτει μια μικρή επιπλέον γροθιά στην τιμή.

Το Flex 4 της Lenovo μπορεί να μην έχει την αναγνώριση της ταυτότητας του TouchPad ή της σειράς IdeaPad, αλλά υπάρχουν πολλά να χαμογελούν με αυτό το 2-σε-1. Μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό εκδοχή της εξαντλητικής σειράς γιόγκα, η Flex 4 δεν θα πρέπει να υποβιβαστεί στο δεύτερο βιολί: Είναι powered by a επεξεργαστής Intel Core i5, 16GB μνήμης RAM και ένα SSD 256GB. Χάρη σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους χρήσεων, το Flex 4 ζει μέχρι το όνομά του με λειτουργίες laptop, stand, σκηνής και tablet και μπορεί να αλλάξει χωρίς κόπο μεταξύ των τεσσάρων τύπων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η οθόνη Full HD 1920 x 1080 δεν είναι η καλύτερη στην κατηγορία, αλλά βοηθάει στη διατήρηση της τιμής κάτω.

Με βάρος 3,81 λίβρες, το Flex 4 δεν είναι ελαφρύ, αλλά αισθάνεται λεπτό και ευάερο ενώ χρησιμοποιείται. Η εμπειρία ήχου είναι φανταστική, χάρη στην τεχνολογία Harmon Karmon που τροφοδοτεί την αναπαραγωγή βίντεο και ήχου με έναν καθαρό, καθαρό ήχο που δεν απαιτεί ακουστικά. Οι επιχειρηματικοί χρήστες θα βρουν κάτι και για αυτούς, με πρόσθετη ευγένεια ασφαλείας από έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως χωρίς ενοχλητικό πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και εννέα ώρες θα σας βοηθήσει να τροφοδοτείτε την εργάσιμη μέρα με αρκετή ποσότητα για να αφιερώσετε κάποια ελαφριά εργασία στο σπίτι πριν κλείσετε το βράδυ.

Με ένα πλαίσιο που είναι μόλις 0,7 ίντσες λεπτό και βάρος μόλις 3,42 λίβρες, το Lenovo Yoga 710 είναι ένας άλλος φορητός υπολογιστής Lenovo που συνδυάζει ένα υπέροχο πληκτρολόγιο και trackpad με εξαιρετική απόδοση. Για να βοηθήσετε στην εξουσία μέσω μιας ημέρας εργασίας ή μιας ημέρας παιχνιδιού, το Y710 διαθέτει επεξεργαστή Intel Dual-Core i5 2.5GHz 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM, 256GB SSD και πολλαπλή έκδοση IPS 10 σημείων 14 ιντσών (1920 x 1080) - οθόνη αφής.

Επιπλέον, αυτό το Lenovo Ultrabook διπλασιάζεται ως ένα 2-σε-1 που χαρακτηρίζει ένα 360-βαθμιδωτό σχεδιασμό flip-and-fold που προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τύπους χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των stand, tablet, laptop και σκηνή λειτουργία. Προσθέστε έναν εκπληκτικό αριθμό θυρών σε ένα τόσο λεπτό πλαίσιο με 2 θύρες USB 3.0, micro HDMI, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και Bluetooth για συγχρονισμό με ασύρματες συμβατές συσκευές και το Y710 είναι εξαιρετικό.

Η Lenovo γνωρίζει καλά πώς να κάνει φορητούς υπολογιστές επιχειρήσεων σωστά. Η εταιρεία αγόρασε την επιχείρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών της IBM το 2005 και μετά, η Lenovo εστίασε το μεγαλύτερο μέρος των φορητών υπολογιστών της στην εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας. Το Ideapad 510, μια νέα προσθήκη στην οικογένεια Lenovo, είναι ένας μεγάλος διάδοχος των ThinkPads των προηγούμενων ετών.

Το Ideapad 510 εκτελεί Windows 10 και διαθέτει οθόνη IPS 15,6 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080. Αυτή η διαμόρφωση έχει 8GB DDR4 RAM, σκληρό δίσκο 1TB, επεξεργαστή Intel Core i7 2,7 GHz και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 940MX. Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλα τα επιχειρησιακά σας προγράμματα και άλλα λειτουργούν ομαλά. Είναι ομολογουμένως λίγο βαρύ στα 4,8 κιλά, αλλά αυτό ταιριάζει με πολλούς φορητούς υπολογιστές επιχειρήσεων.

Όσο για τις θύρες, αυτή η μονάδα διαθέτει δύο USB 3.0, μία υποδοχή USB 2.0, υποδοχή ήχου, VGA, HDMI, LAN και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών 4 σε 1. Αυτό επίσης διαβάζει CD και υποστηρίζει την αναπαραγωγή Blu-ray, αν θέλετε να κάνετε διάλειμμα από όλες τις επαγγελματικές σας εργασίες για να παρακολουθήσετε μια ταινία.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές επιχειρήσεων.

Με μια μπαταρία που μπορεί να πάρει έως και 18 ώρες υπό τις καλύτερες συνθήκες, το Lenovo ThinkPad T460 αξίζει περισσότερο από γρήγορη εμφάνιση. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Core i5 2,3 GHz, 4 GB μνήμης RAM και σκληρού δίσκου 500 GB σε συνδυασμό με οθόνη 14 ιντσών (1366 x 768), το T460 είναι έτοιμο για δράση. Το στυλ ωφελιμιστικού σχεδιασμού είναι ακριβώς σύμφωνο με το υπόλοιπο ThinkPad της Lenovo, καθώς δεν είναι ένας υπολογιστής που αγοράζετε για εμφάνιση. Πέρα από την αισθητική, η μηχανή 3,8 λιβρών είναι σημαντικά πιο βαρύ από τα σημερινά Ultrabooks και πηδά στα 4,2 κιλά με τη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας. Για τους επιχειρηματικούς χρήστες, η προσθήκη του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ασφαλείας το καθιστά κατάλληλο τόσο για το γραφείο όσο και για το δρόμο. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο που είναι ανθεκτικό στη διαρροή ακολουθεί το περίβλημα με την άριστη εμπειρία πληκτρολόγησης της Lenovo σε συνδυασμό με ένα εξίσου εξαιρετικό touchpad.

Η Lenovo δεν είναι πιθανό να είναι το πρώτο όνομα που σκέφτεστε όταν πρόκειται για φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών, αλλά το Y700 και η οθόνη Full HD 15,6 ιντσών είναι έτοιμη να αλλάξει γνώμη. Εκτελείται από επεξεργαστή Intel Core i7, 16GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο 1TB και διακριτά γραφικά NVIDIA, είναι έτοιμος να πάρει τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών από τη θύελλα. Με την πρώτη ματιά, το Y700 δεν μοιάζει με laptop Lenovo καθώς το πληκτρολόγιο και το touchpad αντικαθίστανται από ματ μαύρο πληκτρολόγιο πληκτρολογίου και εξαιρετικό touchpad. Ζυγίζοντας 6,4 κιλά, το Y700 ακολουθεί το χαρακτηριστικό προφίλ για φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών, το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι φοβερά φορητό και είναι καλύτερα προσαρμοσμένο να είναι σε μια θέση από ό, τι μεταφέρεται συνεχώς στην πόλη.

Η οθόνη IPS LED των 15,6 ιντσών διαθέτει αντιολισθητική επικάλυψη, ανάλυση 10 κατευθύνσεων πολλαπλής αφής και ανάλυση Full HD 1920 x 1080. Το gameplay είναι κάτι παραπάνω από αρκετά καλό αν κρατάτε τις προσδοκίες σας μακριά από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, οι οποίες μπορούν να φορολογήσουν την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 960M μεσαίας εμβέλειας. Εάν πρόκειται για σκληρό παιχνίδι που ακολουθείτε, μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας όπως το Y700 δεν είναι για σας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με το Y700 για ώρες και ώρες διασκέδασης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .