Λογισμικό επαγγελματικών καρτών για Windows

Σχεδιάστε και εκτυπώστε τις δικές σας επαγγελματικές κάρτες με το λογισμικό των Windows

Πολλά άτομα και μικρές επιχειρήσεις έχουν απλές ανάγκες όταν πρόκειται για υλικά μάρκετινγκ. Αυτά τα εξειδικευμένα προγράμματα λογισμικού επαγγελματικών καρτών κάνουν μόνο επαγγελματικές κάρτες (και ίσως μερικά σχετικά στοιχεία), και το κάνουν καλά. Σχεδιάστε από το μηδέν ή χρησιμοποιήστε ένα από τα πολλά πρότυπα που περιλαμβάνονται για να παράγετε κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά. Εκτυπώστε από την επιφάνεια εργασίας σας πολλές ή λιγότερες από τις ανάγκες σας. Ορισμένα προγράμματα λογισμικού επαγγελματικών καρτών σας επιτρέπουν ακόμα να αποθηκεύσετε τα σχέδιά σας ως γραφικά για χρήση σε άλλα προγράμματα.

Λογισμικό NCH: σχεδιαστής επαγγελματικών καρτών CardWorks

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε τις επαγγελματικές σας κάρτες ώστε να ταιριάζουν με την προσωπική ή εταιρική εικόνα της μάρκας σας με την σχεδίαση επαγγελματικών καρτών CardWorks. Το λογισμικό έρχεται με πρότυπα που μπορείτε να προσαρμόσετε. Υποστηρίζει επαγγελματικές κάρτες μονής και διπλής όψεως, εξαγωγές σε PDF και υποστηρίζει αιμορραγίες και σημάδια περικοπής .

Λογισμικό επαγγελματικής κάρτας CardWorks για Windows 10, 8, 7, Vista και XP Περισσότερα »

Nova Ανάπτυξη: Business Card Factory Deluxe

Τα χιλιάδες επεξεργάσιμα πρότυπα και εικόνες και εκατοντάδες στοιχεία λογότυπων και γραμματοσειρές TrueType σε αυτό το πακέτο λογισμικού επαγγελματικής κάρτας Nova Development σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ποικιλία σχεδίων οριζόντιας, κάθετης και αναδιπλούμενης κάρτας. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο βιβλίο διευθύνσεων και δειγματολήπτη χαρτιού. Αυτό το βαρύ πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιλογή για την εκτύπωση έτοιμων έργων τέχνης για εμπορική εκτύπωση.

Business Card Factory Deluxe για Windows 7, 2000, XP Περισσότερα »

Ανάπτυξη CAM: Σχεδιαστής επαγγελματικών καρτών Plus

Με το Business Card Designer Plus, ένας οδηγός σχεδίασης σας περνάει μέσα από τη διαδικασία σχεδιασμού . Ορισμένες από τις πρόσθετες δυνατότητες αυτού του λογισμικού επαγγελματικών καρτών περιλαμβάνουν την εκτύπωση διπλής όψεως, τις διπλωμένες κάρτες, τους γραμμικούς κώδικες και την αποθήκευση καρτών ως αρχείο γραφικών για χρήση σε άλλα προγράμματα. Υποστηρίζει τόσο το κανονικό μέγεθος γραμμάτων όσο και το χαρτί A4. Κατεβάστε στην ιστοσελίδα της CAM Development.

Σχεδίαση επαγγελματικών καρτών Plus για Windows 10, 8, 7, XP Περισσότερα »

Broderbund: Το κατάστημα εκτύπωσης: δημιουργός επαγγελματικών καρτών

Το Broderbund συσκευάζει αυτό το πρόγραμμα με περισσότερες από 1.000 εικόνες, 280 γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας και 500 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για επαγγελματικές κάρτες παγκόσμιας κλάσης. Εισαγάγετε τις φωτογραφίες και τα λογότυπά σας ώστε να ταιριάζουν με τα άλλα υλικά μάρκετινγκ Χρησιμοποιήστε το Business Creator Creator για να δημιουργήσετε τις δικές σας οριζόντιες, κάθετες, διπλές όψεις και διπλωμένες επαγγελματικές κάρτες.

Το Print Shop: Business Card Creator για τα Windows 95, 98, Me, XP

Περισσότερο "

Avanquest: Επαγγελματικές επαγγελματικές κάρτες μου

Χιλιάδες πρότυπα καρτών και ακόμη περισσότερες γραμματοσειρές και φωτογραφίες περιλαμβάνονται στην επαγγελματική επαγγελματική κάρτα μου. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε φακέλους, ετικέτες και επιστολόχαρτα που ταιριάζουν με τις επαγγελματικές σας κάρτες. Το λογισμικό έχει ένα ενσωματωμένο βιβλίο διευθύνσεων και έναν ορθογραφικό έλεγχο.

Οι επαγγελματικές επαγγελματικές κάρτες μου για Windows Vista, 98, 2000, Me και XP Περισσότερα »

Λογισμικό Tailwag: Οπτικές επαγγελματικές κάρτες

Αυτό το εύχρηστο πρόγραμμα λογισμικού Tailwag δημιουργεί οριζόντιες ή κάθετες κάρτες κανονικού μεγέθους. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό κάρτας για να μεταβείτε στη διαδικασία σχεδιασμού κάρτας. Περιλαμβάνει πρότυπα και εικόνες φόντου, εφέ κειμένου και απλά εργαλεία σχεδίασης. Μπορείτε να προσθέσετε τα γραφικά σας. Κατεβάστε στον ιστότοπο του λογισμικού Tailwag.

Οπτικές επαγγελματικές κάρτες για Windows XP μέσω Windows 10 Περισσότερα »

Summitsoft: Γραφείο επαγγελματικών καρτών

Ο οδηγός βήμα προς βήμα σε αυτό το λογισμικό κάνει τη δημιουργία επαγγελματικών καρτών απλή. Περισσότερες από 1.000 γραμματοσειρές Open Type περιλαμβάνονται μαζί με 5000+ αντικείμενα και υπόβαθρα που έχουν σχεδιαστεί επαγγελματικά για οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Το Business Card Studio περιλαμβάνει ταυτόχρονο επιστολόχαρτο και φακέλους για ένα πλήρες συντονισμένο σύνολο επιχειρηματικών εκτυπώσεων.

Στούντιο επαγγελματικών καρτών για τα Windows 8, 7, XP και Vista Περισσότερα »