Αλλάξτε το Πρότυπο γραμματοσειράς και το χρώμα στο Gmail

Κάντε τα μηνύματά σας μοναδικά με το δικό σας σύνολο προσαρμοσμένων επιλογών γραμματοσειράς

Το Gmail σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τη γραμματοσειρά καθώς και το μέγεθος και το χρώμα της κάθε φορά που στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, αν βρεθείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά με κάθε απάντηση, μπροστά ή νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι σίγουρα ενοχλητικό και χρονοβόρο.

Αντ 'αυτού, σκεφτείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες επιλογές γραμματοσειράς. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, έτσι ώστε κάθε φορά που στέλνετε ένα μήνυμα, οι προσαρμοσμένες επιλογές σας έχουν προκαθοριστεί στο μήνυμα και δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να αλλάζετε τη γραμματοσειρά για να την αποκτήσετε όπως θέλετε.

Θυμηθείτε ότι παρόλο που μπορείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες επιλογές γραμματοσειρών που θα ξεκινήσετε κάθε φορά που στέλνετε ένα email, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά σε ό, τι θέλετε πριν στείλετε ένα μήνυμα. Απλά χρησιμοποιήστε τη γραμμή μενού στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αλλάξετε ξανά τις ρυθμίσεις, όπως το μέγεθος της γραμματοσειράς κλπ.

Πώς να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις γραμματοσειράς του Gmail

  1. Ανοίξτε τις Γενικές ρυθμίσεις μέσω του κουμπιού Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι), της επιλογής Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, της καρτέλας Γενικά
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την περιοχή Προεπιλεγμένο στυλ κειμένου:.
  3. Κάντε κλικ στις επιλογές γραμματοσειράς , μεγέθους και χρώματος κειμένου για να αλλάξετε αυτές τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις γραμματοσειράς.
    1. Τα πρόσωπα γραμματοσειράς Sans-serif όπως το Sans Serif , το Verdana , το Trebuchet και το Tahoma κάνουν καλές γενικές γραμματοσειρές για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    2. Τα μικρά και τα τεράστια δεν είναι συνήθως καλές επιλογές προεπιλογής για τα μεγέθη γραμματοσειράς σύνθεσης email.
    3. Για το χρώμα του κειμένου, μην ξεφύγετε από το μαύρο, το σκούρο γκρι ή ίσως το βαρύ μπλε χωρίς καλό λόγο και πολλή σκέψη.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση μορφοποίησης στην άκρα δεξιά πλευρά αυτού του μενού, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ή να τερματίσετε χρησιμοποιώντας τις προσαρμοσμένες επιλογές γραμματοσειράς.
  5. Μεταβείτε στο κάτω μέρος του παραθύρου Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .