Βρείτε γρήγορα τα παλαιότερα μηνύματα Gmail

Ταξινόμηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παλαιότερα σε νεότερα με μόνο ένα ζευγάρι κλικ

Στους περισσότερους φακέλους, το Gmail εμφανίζει τα μηνύματά σας με την αντίστροφη σειρά της εισόδου τους. Με άλλα λόγια, όταν ανοίγετε τους φακέλους Εισερχομένων ή Απεσταλμένων, το πρώτο μήνυμα στη λίστα είναι το πιο πρόσφατο μήνυμα που λάβατε ή στέλνατε, ανάλογα με ο φάκελος.

Αν και αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να βρείτε πρόσφατα και νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν είναι πάντα αυτό που θέλετε. Ίσως θέλετε να περιηγηθείτε στα παλαιότερα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας ή απλά να δείτε πόσο παλιό είναι ένας φάκελος για διασκέδαση.

Μπορείτε να πάρετε το Gmail για να σας δείξει πρώτα τα παλαιότερα μηνύματα.

Συμβουλή: Αν θέλετε απλώς να βρείτε ένα μήνυμα από συγκεκριμένο χρονικό σημείο, μια καλύτερη μέθοδος θα ήταν να αναζητήσετε το Gmail χρησιμοποιώντας τον χειριστή πριν ή μετά την ημερομηνία.

Προβολή μηνυμάτων Gmail με αντίστροφη χρονολογική σειρά

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε φάκελο που περιέχει περισσότερες από μία οθόνες μηνυμάτων. Ίσως έχετε ορίσει τις προτιμήσεις σας για να εμφανίζονται οπουδήποτε από 10 έως 100 μηνύματα ανά οθόνη. Εάν έχετε μόνο μία οθόνη μηνυμάτων, μπορείτε απλά να δείτε το κάτω μέρος της οθόνης για το παλαιότερο μήνυμα. δεν χρειάζεστε αυτό το τέχνασμα για να βρείτε το παλαιότερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο.

  1. Κοιτάξτε την περιοχή ακριβώς πάνω από όλα τα μηνύματά σας και στα δεξιά. Υπάρχει ένας αριθμός που δείχνει πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκονται σε αυτόν το φάκελο. Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε 1-100 από 3.477 αν έχετε πάνω από 3.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν το φάκελο και ο λογαριασμός σας στο Gmail έχει ρυθμιστεί ώστε να εμφανίζει 100 μηνύματα ανά σελίδα.
  2. Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από την περιοχή μέχρι να πέσει ένα μικρό μενού.
  3. Επιλέξτε το παλαιότερο από αυτό το μενού. Θα πρέπει να μεταφερθείτε αμέσως στην τελευταία σελίδα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν το φάκελο. Το παλαιότερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το τελευταίο στην οθόνη
  4. Για να μετακινηθείτε προς τα πίσω σε μια προηγούμενη οθόνη για να δείτε νεότερα μηνύματα, χρησιμοποιήστε το βέλος πίσω μεταξύ του αριθμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κουμπιού ρυθμίσεων.

Αν και αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να βλέπετε τα μηνύματα σε αντίστροφη χρονολογική σειρά, το Gmail δεν αντιστρέφει την παραγγελία. Κάθε οθόνη μηνυμάτων παραμένει ταξινομημένη από νεότερη έως παλαιότερη. Πρέπει να κοιτάξετε στο κάτω μέρος κάθε οθόνης για τα παλαιότερα μηνύματα.

Μόνο δύο επιλογές είναι διαθέσιμες στο μικρό αναπτυσσόμενο μενού κάτω από τον αριθμό σελίδων: Νέος και Παλιός. Αν και οι δύο επιλογές είναι γκρίζες όταν πηγαίνετε για να επιλέξετε μία, ο φάκελος στον οποίο βρίσκεστε δεν έχει αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συμπληρώσετε περισσότερες από μία σελίδες. Απλώς μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε το παλαιότερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν το φάκελο.

Συμβουλές