Τι είναι ένα αρχείο MDE;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία MDE

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου MDE είναι ένα αρχείο συμπληρωματικής συμπλήρωσης που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ενός αρχείου MDA της Microsoft Access σε δυαδική μορφή.

Τα πλεονεκτήματα των αρχείων MDE περιλαμβάνουν ένα συμπαγές μέγεθος αρχείου, έναν κώδικα VBA που μπορεί να τρέξει αλλά δεν μπορεί να αλλάξει και τη δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων και εκτέλεσης αναφορών, ενώ προστατεύει τον χρήστη από πλήρη πρόσβαση σε βάση δεδομένων.

Άλλα αρχεία MDE ενδέχεται να μην σχετίζονται με το MS Access και να είναι αρχεία add-in που χρησιμοποιούνται με το λογισμικό αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ArchiCAD για την επέκταση της λειτουργικότητας του προγράμματος.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο MDE

Τα αρχεία MDE μπορούν να ανοίξουν με τη Microsoft Access και πιθανώς μερικά άλλα προγράμματα βάσης δεδομένων επίσης.

Συμβουλή: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο MDE στην Access μέσω της επιλογής μενού Εργαλεία >> Βοηθητικά προγράμματα βάσης δεδομένων >> Δημιουργία αρχείου MDE ....

Το Microsoft Excel θα εισαγάγει αρχεία MDE, αλλά τα δεδομένα θα πρέπει να αποθηκευτούν σε κάποια άλλη μορφή υπολογιστικού φύλλου, όπως XLSX ή CSV .

Τα αρχεία πρόσθετων αρχείων του Graphisoft που έχουν την επέκταση αρχείου .MDE μπορούν να ανοίξουν με αυτό το πρόγραμμα.

Σημείωση: Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο MDE, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία MDE, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο MDE

Διαβάστε τις οδηγίες σχετικά με το Granite Consulting και το Pruittfamily.com για μερικές πληροφορίες σχετικά με τη μετατροπή ενός MDE σε MDB .

Μόλις οι πληροφορίες στο αρχείο MDE βρίσκονται στη μορφή MDB, μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο MDB σε ACCDB ή ACCDE χρησιμοποιώντας τη Microsoft Access.

Ένα εργαλείο όπως το MDE Compiler θα πρέπει να είναι σε θέση να μετατρέψει το αρχείο MDE σε EXE για να δημιουργήσει ένα αυτόνομο πρόγραμμα.

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Εάν τα παραπάνω προγράμματα δεν λειτουργούν για να ανοίξουν το αρχείο MDE, είναι πιθανό να ανακατεύετε εσφαλμένα την επέκταση αρχείου και δεν έχετε πραγματικά ένα αρχείο MDE.

Για παράδειγμα, ένα αρχείο Amiga MED Sound και το αρχείο έργου RSView Development Project χρησιμοποιούν και την επέκταση αρχείου MED, η οποία είναι πολύ παρόμοια με την MDE αλλά όχι την ίδια. Παρόλο που μοιάζουν με αυτές που σχετίζονται με τη Microsoft Access ή το ArchiCAD, ανοίγουν με ModPlug Player και RSView, αντίστοιχα.

Το ίδιο ισχύει και για άλλες επεκτάσεις αρχείων που μπορεί να ακούγονται ή να μοιάζουν με "MDE", όπως το MME που ανήκει στη μορφή αλληλογραφίας πολλαπλών χρήσεων ή το MDD που μπορεί να είναι αρχείο δεδομένων παραμόρφωσης φούρνου σημείου ή αρχείο MDict Resource.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία MDE

Είστε βέβαιοι ότι το αρχείο σας τελειώνει με την επέκταση αρχείου MDE; Μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο λάθος αν το αρχείο δεν ανοίξει με τα προγράμματα που είναι συνδεδεμένα σε αυτή τη σελίδα.

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου MDE και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.