Μήπως ο Steve Jobs Απάντηση Email Προσωπικά;

Πώς έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Απάντηση στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία;

Ο Steve Jobs μπορεί να έχει περάσει το 2011, αλλά παραμένει ένας θρύλος στο μυαλό πολλών ανθρώπων. Ο Jobs ήταν γνωστός για να φτάσει στο σημείο οποιουδήποτε θέματος ενώπιον του και η αλληλογραφία του με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν ήταν διαφορετική.

Ποια ήταν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Steve Jobs;

Όπως συμβαίνει με πολλούς διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων εταιρειών, ο Steve Jobs είχε ένα email που ήταν πολύ απλό. Ενώ στην Apple, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ήταν απλά: sjobs@apple.com και steve@apple.com.

Από το 2016, αυτές οι διευθύνσεις εξακολουθούν να μην αναπηδούν στον αποστολέα.

Trivia: Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος των νέων Pixar Animation Studios (από το 1986-1996, μεταξύ των stints στην Apple), η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν πολύ μικρότερη: sj@pixar.com.

Μήπως ο Steve Jobs απάντησε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Ο Steve Jobs είχε πολλούς οπαδούς , ειδικά αφού η Apple άρχισε να απελευθερώνει τις περίφημες κινητές συσκευές της εταιρείας. Ξεκίνησε με την εισαγωγή του iPod το 2001 και κέρδισε μόνο περισσότερη φήμη καθώς κάθε νέο iPhone κυκλοφόρησε μετά την πρώτη γενιά που κυκλοφόρησε το 2007. Μέχρι αυτή την εποχή είχε γίνει ο πιο ισχυρός επιχειρηματίας του περιοδικού Fortune και ήταν το όνομα του νοικοκυριού, ακόμα και πέρα ​​από τους Mac υποκουλτούρες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με τέτοια φήμη έρχονται πολλές ερωτήσεις και ακόμη και μερικές συνωμοσίες. Πολλοί χρήστες της Apple απέστειλαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη και δεν έλαβαν απάντηση. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις έκαναν μια απάντηση και πολλοί ήταν τόσο συγκλονισμένοι και τρελοί που ακόμα και τα πιο σύντομα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έγιναν ιογενή στη σφαίρα της Apple.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της εργασίας ήταν συχνά σύμφωνα με τον τρόπο επικοινωνίας του ατόμου: σύντομη και προς το σημείο. Οι New York Times ανέφεραν το 2010 σχετικά με μια απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απλά είπε "Ναι". Αυτό ήταν ως απάντηση στην ερώτηση ενός χρήστη σχετικά με το αν το iPhone και το iPad θα έχουν τη δυνατότητα συγχρονισμού στο μέλλον.

Όπως μπορείτε να δείτε σε μέρη όπως ένα Tumblr αφιερωμένο στα μηνύματα του Steve Jobs, αυτά τα ειλικρινή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν ήταν ασυνήθιστα. Ωστόσο, δεν ήταν πέρα ​​από την προσθήκη μερικών επιπλέον λέξεων όπως "Η επόμενη απελευθέρωση θα είναι τρομερή" όταν απαντούσε σε μια φήμη ότι η Apple είχε κόψει τους μηχανικούς που εργάζονται στο Final Cut.

Ήταν πραγματικά Steve Jobs;

Τα επόμενα ερωτήματα που ήρθαν ήταν εάν ήταν πραγματικά ο Steve Jobs που απάντησε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεδομένων των χαρακτηριστικών των απαντήσεων, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν και ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν ήταν διασκορπισμένα μέσω ενός περίπλοκου εταιρικού λαβύρινθο.

Υπόθεση: Όταν ο blogger Mike Solomon έγραψε θέσεις εργασίας για ένα κατεψυγμένο iPhone, έλαβε σχεδόν άμεση απάντηση. Η απάντηση δεν ήταν επίσης στο συνηθισμένο PR-speak που περιμένουμε από γραμματέα ή βοηθό. Αντ 'αυτού, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τελείωσε με "Plus μερικά δροσερά καινούρια πράγματα πάρα πολύ."

Σύμφωνα με το άρθρο των New York Times , φαίνεται επίσης ότι οι απαντήσεις της Jobs στους χρήστες της Apple αυξήθηκαν μετά την ιατρική άδεια, όταν ο καρκίνος τον ανάγκασε να πάρει κάποιο χρόνο. Αυτό που δείχνει είναι ότι η Jobs δεν ήταν μόνο αφοσιωμένη στην εταιρεία του, αλλά στους ανθρώπους που χρησιμοποίησαν τα καινοτόμα προϊόντα που δημιούργησε.

Παρόλο που δεν θα περίμενε κανείς να απαντήσει σε εκατοντάδες ή χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν, ήταν ωραίο να γνωρίζουμε ότι μπορεί να πάρετε μια απάντηση από την Jobs.

Μόνο αυτό έστειλε τη σφαίρα της Apple σε μια ανεμοστρόβιλο και αυτή η φαινομενικά μικρή προσωπική πινελιά πρόσθεσε μόνο την έκκληση του Steve Jobs, ακόμα και χρόνια μετά το θάνατό του.