Τι να παρακολουθήσετε στο YouTube

01 από 08

Εγγραφείτε για λογαριασμό YouTube

Gabe Ginsberg / Getty Images

Δεν χρειάζεστε έναν λογαριασμό για να παρακολουθήσετε βίντεο από το YouTube, αλλά βοηθάει. Με ένα λογαριασμό YouTube μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο για να παρακολουθήσετε αργότερα, να ρυθμίσετε την αρχική σελίδα σας στο YouTube με τα αγαπημένα σας κανάλια στο YouTube και να λαμβάνετε προσαρμοσμένες συστάσεις για βίντεο βίντεο YouTube για παρακολούθηση.

Για να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό YouTube:

  1. Ανοίξτε το YouTube χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας
  2. Κάντε κλικ στο Εγγραφή στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Καταχωρίστε τις πληροφορίες σας όπως ζητήσατε.

Από εκεί, προσαρμόζετε το λογαριασμό σας στο YouTube.

02 από 08

Τι να προσέξετε από την οθόνη ανοίγματος

Όταν συνδέεστε στο YouTube, εμφανίζεται αμέσως μια συνιστώμενη ενότητα βίντεο που ο ιστότοπος που επιλέξατε για εσάς επειδή έχετε προβάλει παρόμοια βίντεο στο παρελθόν. Κάτω από αυτή την ενότητα περιλαμβάνονται επιλογές ρυμουλκουμένων ταινιών, βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί πρόσφατα και δημοφιλή κανάλια σε κατηγορίες που περιλαμβάνουν Διασκέδαση, Κοινωνία, Lifestyle, Αθλητισμός και άλλα που διαφέρουν ανάλογα με το ιστορικό σας στον ιστότοπο.

Παρουσιάζετε επίσης μια ενότητα Παρακολουθήστε ξανά το βίντεο που προβάλατε στο παρελθόν και το τμήμα Δημοφιλή βίντεο μουσικής. Όλα αυτά βρίσκονται στην αρχική οθόνη του YouTube. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για να παρακολουθήσετε εάν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

03 του 08

Περιηγηθείτε στα κανάλια YouTube

Κάντε κλικ στις γραμμές μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης του YouTube για να ανοίξετε έναν πλαϊνό πίνακα πλοήγησης. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Αναζήτηση καναλιών και κάντε κλικ στο κουμπί. Στην κορυφή της οθόνης που ανοίγει είναι μια σειρά από εικονίδια που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές κατηγορίες βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Αυτά τα εικονίδια αντιπροσωπεύουν:

Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές τις καρτέλες για να ανοίξετε μια σελίδα με βίντεο στην κατηγορία αυτή που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

04 του 08

Παρακολουθήστε το YouTube Live

Προσβάσιμο μέσω της καρτέλας " Live " της οθόνης "Αναζήτηση καναλιών", το YouTube προσφέρει ζωντανές ειδήσεις, εκπομπές, συναυλίες, αθλήματα και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε τι εμφανίζεται, τι παίζει ζωντανά και τι είναι επερχόμενο. Υπάρχει ακόμη και ένα εύχρηστο κουμπί που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια υπενθύμιση για επερχόμενα ζωντανά ρεύματα που δεν θέλετε να χάσετε.

05 του 08

Παρακολουθήστε ταινίες στο YouTube

Το YouTube προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τωρινών και vintage ταινιών που διατίθενται προς ενοικίαση ή πώληση. Κάντε κλικ στην επιλογή Ταινίες YouTube στον αριστερό πίνακα πλοήγησης ή στην καρτέλα Ταινία στην οθόνη Αναζήτηση καναλιών για να ανοίξετε την οθόνη επιλογής ταινιών. Εάν δεν βλέπετε την ταινία που θέλετε, χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης για να το αναζητήσετε.

Κάντε κλικ στη μικρογραφία μιας ταινίας για να δείτε μια εκτεταμένη προεπισκόπηση της ταινίας.

06 του 08

Αποθήκευση βίντεο YouTube για παρακολούθηση αργότερα

Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση κάθε βίντεο για αργότερα, αλλά πολλοί μπορούν. Με την προσθήκη βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής Παρακολουθήστε αργότερα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όταν έχετε περισσότερο χρόνο για να παρακολουθήσετε.

  1. Πραγματοποιήστε έξοδο από την πλήρη οθόνη, εάν παρακολουθείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης.
  2. Διακοπή του βίντεο.
  3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σειρά εικονιδίων που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το βίντεο
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προσθήκη στο εικονίδιο, το οποίο έχει ένα σύμβολο συν σε αυτό.
  5. Κάντε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Παρακολουθήστε αργότερα για να αποθηκεύσετε το βίντεο στην λίστα αναπαραγωγής αργότερα. Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή Παρακολούθηση αργότερα, το βίντεο δεν μπορεί να αποθηκευτεί.

Όταν είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει, μεταβείτε στον πίνακα πλοήγησης στα αριστερά της οθόνης (ή κάντε κλικ στις γραμμές μενού για να το ανοίξετε) και κάντε κλικ στην επιλογή Παρακολούθηση αργότερα . Στην οθόνη που ανοίγει εμφανίζονται όλα τα αποθηκευμένα σας βίντεο. Απλά κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε.

07 του 08

Παρακολουθήστε το YouTube στη μεγάλη οθόνη

Το YouTube Leanback είναι ένα περιβάλλον εργασίας σχεδιασμένο να διευκολύνει την παρακολούθηση του YouTube στη μεγάλη οθόνη. Τα βίντεο όλα αυτά αναπαράγονται αυτόματα σε πλήρη οθόνη Full HD, ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε και να παρακολουθήσετε στην οθόνη της τηλεόρασής σας εάν έχετε μια κατάλληλη συσκευή συνδεδεμένη. Χρησιμοποιήστε μία από τις παρακάτω συσκευές για αναπαραγωγή HD στη μεγάλη οθόνη σας:

08 από 08

Παρακολουθήστε το YouTube στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας σας

Με ένα smartphone ή tablet, μπορείτε να παρακολουθήσετε το YouTube όπου και αν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής YouTube ή να μεταβείτε στον ιστότοπο του YouTube για κινητά μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού της συσκευής σας. Η παρακολούθηση βίντεο YouTube στο τηλέφωνο ή το tablet σας είναι πιο ευχάριστη με οθόνη υψηλής ανάλυσης και σύνδεση Wi-Fi