Αναθεώρηση δοκιμής ταχύτητας Internet CNET

Μια ανασκόπηση της δοκιμής ταχύτητας Internet CNET, μιας υπηρεσίας δοκιμών εύρους ζώνης

Το CNET Internet Speed ​​Test είναι ένας ιστοτόπος δοκιμών εύρους ζώνης που δείχνει αβίαστα την ταχύτητα λήψης.

Παραδόξως, και σε μεγάλο βαθμό σε αντίθεση με παρόμοιους ιστότοπους δοκιμών ταχύτητας στο Internet , το εργαλείο του CNET δεν περιλαμβάνει δοκιμή φόρτωσης.

Αν και υπάρχουν λίγα άλλα χαρακτηριστικά που λείπουν στο CNET Internet Speed ​​Test που θα βρείτε σε παρόμοιες ιστοσελίδες, είναι ακόμα χρήσιμο ως μια πρόσθετη προοπτική αφού δοκιμάσετε άλλες δοκιμές ταχύτητας.

Επισκεφθείτε το CNET Internet Speed ​​Test

Έρευνες ταχύτητας CNET Internet Speed ​​& amp; Μειονεκτήματα

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη δοκιμή ταχύτητας:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι σκέψεις μου σχετικά με τη δοκιμή ταχύτητας Internet CNET

Υπάρχουν αρκετοί άλλοι ιστότοποι δοκιμών ταχύτητας στο Internet που θα συνιστούσα σε σχέση με τον ιστότοπο στο CNET, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση ότι οι άλλοι ιστότοποι λειτουργούν σωστά.

Το μειονέκτημα μιας δοκιμής εύρους ζώνης που χρησιμοποιεί το Flash είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συσκευές, όπως το iPhone της Apple. Επίσης, η χρήση ενός plugin προγράμματος περιήγησης θα μπορούσε να προκαλέσει παραμόρφωση των αποτελεσμάτων, γι 'αυτό είναι καλύτερο να εκτελέσετε μια δοκιμή που δεν βασίζεται σε μια τεχνολογία όπως το Flash.

Συμβουλή: Δείτε τις δοκιμές ταχύτητας ταχύτητας Internet σε μορφή HTML5: Ποιο είναι καλύτερο; για περισσότερα σχετικά με το πώς οι δοκιμές με βάση το Flash, όπως το CNET, διαφέρουν από τις νεότερες, βασισμένες σε HTML5, και γιατί μία από αυτές μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι δοκιμών ταχύτητας στο διαδίκτυο σας δίνουν την επιλογή να επιλέξετε έναν διακομιστή για να ελέγξετε τη σύνδεσή σας. Σε ένα σενάριο πραγματικού κόσμου, καθώς περιηγείστε στο Διαδίκτυο, θα προσεγγίσετε διακομιστές που βρίσκονται σε πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου, οπότε η δοκιμή της ταχύτητάς σας με μία μόνο θέση μπορεί να προσφέρει μη ρεαλιστικά αποτελέσματα.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ δοκιμές εύρους ζώνης που μου επιτρέπουν να αποθηκεύω τα αποτελέσματα, είτε online σε ένα λογαριασμό χρήστη είτε εκτός σύνδεσης σε ένα αρχείο. Η δοκιμή ταχύτητας της CNET δεν επιτρέπει αυτό, οπότε θα πρέπει να καταγράψετε τα αποτελέσματα με μη αυτόματο τρόπο εάν ενδιαφέρεστε να συγκρίνετε τις δοκιμές ταχύτητας με την πάροδο του χρόνου.

Επισκεφθείτε το CNET Internet Speed ​​Test

Για μια πιο ολοκληρωμένη και ρεαλιστική δοκιμή ταχύτητας στο διαδίκτυο, συστήνω ανεπιφύλακτα τα SpeedOf.Me , TestMy.net ή Speedtest.net .