Θα τρέξει Corel Ventura σε έναν υπολογιστή Windows 7;

Ερώτηση: Θα Corel Ventura τρέχει σε έναν υπολογιστή Windows 7;

Σημείωση: Το Corel Ventura δεν έχει ενημερωθεί από την έκδοση 10 το 2002. Ωστόσο, οι υπολογιστές και τα λειτουργικά συστήματα συνεχίζουν να εξελίσσονται. Οι χρήστες Ventura είχαν μικτά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα στα Windows 7. Το κόλπο για τη χρήση τους με τα Windows 7 ποικίλλει από το ένα χρήστη στο άλλο. Η αντιγραφή συγκεκριμένων αρχείων από το δίσκο Ventura στο σκληρό δίσκο, που εκτελείται σε λειτουργία XP ή χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το Virtual Box είναι οι λύσεις που προσφέρουν οι χρήστες.

Απάντηση:

Ναι, σύμφωνα με πολλούς χρήστες, το Corel Ventura θα λειτουργεί σε έναν υπολογιστή με Windows 7.

Ακολουθεί μια ανασκόπηση των μεθόδων που συλλέγονται απευθείας από τα σχόλια που βρίσκονται σε μια ανάρτηση ιστολογίου. Έχω παραλείψει σχόλια που δεν σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία Ventura κάτω από τα Windows 7. Δεν είμαι χρήστης Ventura και δεν μπορώ να εγγυηθώ για οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους. Δοκιμάστε αυτά με δική σας ευθύνη.

Ventura 10 και Windows 7

Πρώτον, πρέπει να ξέρετε ποια είναι η λειτουργία XP Mode και οι περιορισμοί της. Η λειτουργία λειτουργίας XP θα εξαρτηθεί από την έκδοση των Windows 7 που έχετε εγκαταστήσει.

  1. Ο Nick Holmes λέει: Έχω ενημερωθεί ότι το v 10 θα τρέξει σε λειτουργία virtual XP, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:
    • κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος
    • επιλέξτε Ιδιότητες
    • επιλέξτε την καρτέλα Συμβατότητα
    • ελέγξτε Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε κατάσταση συμβατότητας για:
    • επιλέξτε την επιλογή XP SP 2
  2. Ο Chris H. λέει: Η λύση μου ήταν να εγκαταστήσω το Virtual Box και να το εγκαταστήσω στο XPpro .. λειτουργεί σαν γοητεία .. μπορείτε να διαβάσετε για το πώς το έκανα εδώ στο blog μου.
  3. Ο Farny λέει: (φυσική λειτουργία Win 7, όχι λειτουργία συμβατότητας XP) Για όσους έχουν προβλήματα, το μυστικό βρίσκει το mfc42.dll στο δίσκο DVD Ventura και το αντιγράφει σε προγράμματα C: \ programs \ corelventura10 \ πριν εγκαταστήσει το Ventura 10.
  4. Ο Chris λέει: Ξεχάστε τις εικονικές μηχανές, το VP 10 λειτουργεί καλύτερα από ποτέ στο W7:
    • Για να εγκαταστήσετε, χρησιμοποιήστε το SETUP32, εκτελέστε το με τη λειτουργία συμβατότητας XP (SP3).
    • Μετά την εγκατάσταση, εκτελέστε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ventura10Patch.exe (λήψη από τον ιστό).
    • Στη συνέχεια αντιγράψτε το "MFC42.dll" από το DVD σας VP 10 σε ... \ Programs \ CorelVentura10 \ Programs.
  5. Επιπλέον, ο μακροχρόνιος χρήστης της Ventura Carol Lovelady γράφει: "Το Ventura λειτουργεί με τα Windows 7. Όποιος χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες μπορεί να φτάσει σε μένα μέσω της ιστοσελίδας μου.

Ventura και Windows 8

Το αν η Corel Ventura θα λειτουργήσει κάτω από τα Windows 8 είναι ακόμα άγνωστη. Για ένα πράγμα, τα Windows 8 δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία Windows XP έτσι ώστε να μην είναι διαθέσιμη η επιλογή. Ωστόσο, το VirtualBox της Oracle μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια επιλογή, καθώς μπορεί να σας επιτρέψει να τρέξετε XP ή Windows 7 ταυτόχρονα με τα Windows 8, υποθέτοντας ότι το πρόγραμμα θα ενημερωθεί για να υποστηρίξει τα Windows 8. Είναι επίσης πιθανό ο παροχέας WMI Hyper-V (v2) επιτρέπει την εκτέλεση XP ή 7 σχεδόν σε ένα μηχάνημα των Windows 8. Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη από τους χρήστες της Ventura καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα την αναβάθμιση σε Windows 8.

Χρησιμοποιώντας το Corel Ventura