Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το HomePod σας

Το Apple HomePod προσφέρει εξαιρετική ασύρματη μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τον ήχο και να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ειδήσεις, τον καιρό, τα μηνύματα κειμένου και άλλα χρησιμοποιώντας το Siri. Ορισμένα ασύρματα ηχεία και έξυπνα ηχεία έχουν σύνθετες διαδικασίες πολλαπλών ρυθμίσεων. Όχι το HomePod. Η Apple κάνει την εγκατάσταση εύκολη, όπως δείχνει αυτό το βήμα-βήμα tutorial.

Ο, τι χρειάζεσαι

01 από 05

Ξεκινήστε τη ρύθμιση HomePod

Έτσι είναι εύκολο να ρυθμίσετε το HomePod: Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό στη συσκευή σας iOS. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ξεκινήστε συνδέοντας το HomePod σε ισχύ και στη συνέχεια ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας iOS (θα χρειαστείτε Wi-Fi και Bluetooth ). Μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζεται ένα παράθυρο από το κάτω μέρος της οθόνης για να ξεκινήσει η διαδικασία ρύθμισης. Πατήστε Ρύθμιση .
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε το δωμάτιο στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί το HomePod. Αυτό δεν αλλάζει πραγματικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το HomePod, αλλά θα επηρεάσει το πού βρίσκετε τις ρυθμίσεις του στην εφαρμογή Αρχική σελίδα. Αφού επιλέξετε ένα δωμάτιο, πατήστε Συνέχεια .
  3. Μετά από αυτό, καθορίστε πώς θέλετε το HomePod να χρησιμοποιηθεί στην οθόνη Προσωπικών Αδειών. Αυτό ελέγχει ποιος μπορεί να κάνει φωνητικές εντολές - στέλνοντας κείμενα , δημιουργώντας υπενθυμίσεις και σημειώσεις , πραγματοποιώντας κλήσεις και άλλα - χρησιμοποιώντας το HomePod και το iPhone που χρησιμοποιείτε για να το ρυθμίσετε. Αγγίξτε το στοιχείο Ενεργοποίηση προσωπικών αιτημάτων για να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε να το κάνει ή όχι τώρα για να περιορίσετε αυτές τις εντολές μόνο σε εσάς.
  4. Επιβεβαιώστε αυτή την επιλογή πατώντας το Χρησιμοποιήστε αυτό το iPhone στο επόμενο παράθυρο.

02 του 05

Ρυθμίσεις μεταφοράς από τη συσκευή iOS στο HomePod

  1. Συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης του HomePod πατώντας Agree . Πρέπει να το κάνετε αυτό για να συνεχίσετε τη ρύθμιση.
  2. Ένα από τα πράγματα που κάνει τη ρύθμιση του HomePod τόσο εύκολη είναι ότι δεν χρειάζεται να εισάγετε πολλές πληροφορίες για το δίκτυο Wi-Fi και άλλες ρυθμίσεις. Αντ 'αυτού, το HomePod αντιγράφει όλες αυτές τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού σας iCloud , από τη συσκευή iOS που χρησιμοποιείτε για τη ρύθμιση. Πατήστε Ρυθμίσεις μεταφοράς για να ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία.
  3. Με αυτό που έγινε, ολοκληρώνεται η διαδικασία ρύθμισης HomePod. Αυτό διαρκεί περίπου 15-30 δευτερόλεπτα.

03 του 05

Ξεκινήστε τη χρήση του HomePod και του Siri

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ρύθμισης, το HomePod σας παρέχει ένα γρήγορο σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του. Ακολουθήστε τις εντολές στην οθόνη για να το δοκιμάσετε.

Μερικές σημειώσεις σχετικά με αυτές τις εντολές:

04 του 05

Πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του HomePod

Αφού ρυθμίσετε το HomePod, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του. Αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, επειδή δεν υπάρχει καμία εφαρμογή HomePod και καμία καταχώριση για αυτό στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις".

Το HomePod διαχειρίζεται στην εφαρμογή Home που έρχεται προεγκατεστημένη με συσκευές iOS. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του HomePod, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή " Αρχική " για να την εκκινήσετε.
  2. Πατήστε Επεξεργασία .
  3. Πατήστε HomePod για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις.
  4. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να διαχειριστείτε τα εξής:
    1. HomePod name: Πατήστε το όνομα και πληκτρολογήστε ένα νέο.
    2. Δωμάτιο: Αλλάξτε το δωμάτιο στην Αρχική εφαρμογή στην οποία βρίσκεται η συσκευή.
    3. Συμπεριλάβετε στα Αγαπημένα: Αφήστε αυτό το ρυθμιστικό στο πράσινο / πράσινο για να τοποθετήσετε το HomePod στην περιοχή των αγαπημένων της εφαρμογής Αρχική σελίδα και του Κέντρου Ελέγχου .
    4. Μουσική & Podcasts: Ελέγξτε τον λογαριασμό Apple Music που χρησιμοποιείται με το HomePod, επιτρέψτε ή αποκλείστε ρητό περιεχόμενο στη Apple Music, ενεργοποιήστε τον Έλεγχο ήχου για να εξισώσετε την ένταση ήχου και επιλέξτε Χρήση του Ιστορικού Ακρόασης για συστάσεις.
    5. Siri: Μετακινήστε αυτά τα ρυθμιστικά στο πράσινο / πράσινο ή off / white για να ελέγξετε: εάν ο Siri ακούει τις εντολές σας. ανεξάρτητα από το εάν το Siri ξεκινά όταν αγγίξει τον πίνακα ελέγχου HomePod. είτε το φως και ο ήχος δείχνουν ότι το Siri χρησιμοποιείται; τη γλώσσα και τη φωνή που χρησιμοποιούνται για το Siri.
    6. Υπηρεσίες τοποθεσίας: Μετακινήστε το σε απενεργοποιημένο / άσπρο για να αποκλείσετε λειτουργίες που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως τοπικές καιρικές συνθήκες και ειδήσεις.
    7. Προσβασιμότητα και Analytics: Αγγίξτε αυτές τις επιλογές για να ελέγξετε αυτές τις λειτουργίες.
    8. Αφαίρεση αξεσουάρ: Πατήστε αυτό το μενού για να καταργήσετε το HomePod και να επιτρέψετε τη ρύθμιση της συσκευής από την αρχή.

05 του 05

Πώς να χρησιμοποιήσετε το HomePod

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Siri σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας iOS, η χρήση του HomePod θα είναι αρκετά οικεία. Όλοι οι τρόποι με τους οποίους αλληλεπιδράτε με το Siri - έχοντας το Siri να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη, να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, να σας δώσουμε τις προβλέψεις καιρού κ.λπ. - είναι το ίδιο με το HomePod όπως και με το iPhone ή το iPad. Απλά πείτε "Hey, Siri" και την εντολή σας και θα πάρετε μια απάντηση.

Εκτός από τις τυποποιημένες μουσικές εντολές (αναπαραγωγή, παύση, αναπαραγωγή μουσικής από καλλιτέχνη x, κλπ.), Η Siri μπορεί επίσης να σας δώσει πληροφορίες για ένα τραγούδι, όπως το έτος που βγήκε και το φόντο για έναν καλλιτέχνη.

Αν έχετε στο σπίτι σας οποιεσδήποτε συσκευές συμβατές με το HomeKit, η Siri μπορεί να τις ελέγξει επίσης. Δοκιμάστε εντολές όπως "Hey, Siri, απενεργοποιήστε τα φώτα στο σαλόνι" ή αν έχετε δημιουργήσει μια σκηνή Home που ενεργοποιεί πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα, πείτε κάτι σαν "Hey, Siri, είμαι σπίτι" για να ενεργοποιήσετε το " Είμαι σπίτι "σκηνή. Και φυσικά, μπορείτε πάντα να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με το HomePod και να τον ελέγξετε και με το Siri.