Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα προγράμματα με τη λειτουργία 'Πρόσφατες' του Gmail

Είναι εξαιρετικό το πώς το Outlook κατεβάζει μηνύματα από το λογαριασμό σας στο Gmail κάθε 15 λεπτά. Είναι υπέροχο το πώς το iPhone Mail λαμβάνει μηνύματα από το λογαριασμό σας στο Gmail κάθε 15 λεπτά.

Αυτό που δεν είναι τόσο μεγάλο είναι να ανταγωνίζονται για νέα μηνύματα. Οποιοσδήποτε ελέγχει πρώτα μετά την άφιξη ενός νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αποκρύπτει και το αποκρύπτει από όλα τα προγράμματα και τις συσκευές που ελέγχουν αργότερα τον ίδιο λογαριασμό Gmail .

Φυσικά, θα μπορούσατε να προωθήσετε μηνύματα, ίσως να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά την πρόσβαση στο Gmail POP στρατηγικά ή να ρυθμίσετε τον δικό σας διακομιστή IMAP . Για μια πολύ πρακτική λύση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε το όνομα χρήστη σας.

Gmail & # 34; Πρόσφατες & # 34; Η λειτουργία χτυπάει τον ανταγωνισμό

Με τη λειτουργία "πρόσφατης" ενεργοποιημένη στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στην κινητή συσκευή σας, το Gmail θα του στείλει το τελευταίο 30 ημερών, ακόμη και αν έχει ήδη μεταφορτωθεί αλλού.

Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "πρόσφατης" λειτουργίας του Gmail και θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε σε κάθε συσκευή και υπολογιστή και πελάτη που συνδέεται με το λογαριασμό σας στο Gmail. Εάν το κάνετε, μπορείτε να έχετε όλα τα μηνύματά σας παντού - υπό την προϋπόθεση ότι οι συσκευές σας ελέγχουν την αλληλογραφία τουλάχιστον κάθε 30 ημέρες.

Αποκτήστε όλη την αλληλογραφία σας Gmail σε όλα τα προγράμματα και τις συσκευές με & # 34; Πρόσφατες & # 34; Τρόπος

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "πρόσφατης" λειτουργίας του Gmail και παραλάβετε όλα τα μηνύματα σε μια κινητή συσκευή ή πρόγραμμα ακόμα κι αν έχετε ήδη την κατεβάσει αλλού:

Σκέψεις

Η λειτουργία "Πρόσφατη" λειτουργεί με λογαριασμούς Gmail που έχουν κατεβάσει μηνύματα (και επομένως έχουν καταργηθεί από τους διακομιστές της Google) μέσω POP. Ωστόσο, το πρωτόκολλο IMAP-το οποίο υποστηρίζει το Gmail-διατηρεί τα μηνύματα στον διακομιστή. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές, ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το IMAP αντί για POP για να αποφύγετε το πρόβλημα της δρομολόγησης μηνυμάτων σε διαφορετικές συσκευές.